Καλησπέρα.. αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 112
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    βρε πεταλουδιτσα ασε το μελλον ακομα για το αν θα ζησεις μαζι του....μπορει αυριο να μην θες..μπορει να ξυπνήσεις και να γνωρίσεις τον ερωτα της ζωης σου...
    εγω σου λεω ότι πρεπει να το πεις για να σε στηριξει ψυχολογικα...αν όχι σε αυτόν τουλάχιστον σε καποιον ψυχολογο η σε καποιο κεντρο κακοποιημένων γυναικων
    αυτοι οι ανθρωποι ακομα σε ενοχλουν?
    η δασκαλα στο δημοτικο τι ειχε κανει που τις το ειπες?
    Τίποτα δεν έκανε η δασκάλα στο ντουκου!!! ούτε πως ενα μωρό δεν ήταν καλά και καθόταν μόνο του και διάφορα!!! Πήγα σε ψυχολόγο δεν μπορώ πρόσωπο με πρόσωπο!!!και σε κέντρο πήγα αυτό το συνέχεια να λες να λες με σκοτώνει περισσότερο!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άχρωμη.πεταλούδα. View Post
    Τίποτα δεν έκανε η δασκάλα στο ντουκου!!! ούτε πως ενα μωρό δεν ήταν καλά και καθόταν μόνο του και διάφορα!!! Πήγα σε ψυχολόγο δεν μπορώ πρόσωπο με πρόσωπο!!!και σε κέντρο πήγα αυτό το συνέχεια να λες να λες με σκοτώνει περισσότερο!!!
    οντως τωρα δεν εκανε τιποτα?
    ιδια ατομα στο κανανε αυτό από μικρη ηλικια?
    Δυστυχως πρεπει να το αντιμετωπίσεις καπου πρεπει να μιλησεις....πρεπει να πανε φυλακη αυτά τα ατομα
    ωραια εφόσον δεν μπορεις προσωπο με προσωπο ακομα..θες να δοκιμασεις την γραμμη που σου εστειλα να μιλησεις? ισως σε συμβουλεψουν καλυτερα είναι ειδικοι σε τετοια θεματα

Banned
    αρα αυτο ειναι ξεκαθαρο οτι θα επειρεασε το χαρακτηρα σου νομιζω οτι μια ουδετερη θεση θα σε εκφραζε ενω αλλη δε θα πλησιαζε αντρες καθολου μετα απο αυτο

το οτι τους βλεπεις πχ φιλικα μετα απο αυτο μπορει να ειναι "φυσικο" για τα δικα σου δεδομενα

Να το προσπαθήσω!!! ευχαριστώ πάρα πολύ!!!ναι τους είπα ενα περίπου αλλά όταν ζήτησα να μιλήσω με κοπέλλα για να είμαι κάπως πιο άνετη δεν δέχτηκαν!!! ήταν όλο άντρες,και ένιωσα και περίεργα!!! Ήταν σας πώς ήθελαν να μάθουν λεπτομέρειες απο περιέργεια η κάτι άλλο!!!

Ναι δεν έκανε τίποτα!! Μα τίποτα όμως!!ναι τα ίδια άτομα!!!ναι θα δοκιμάσω την γραμμή ευχαριστώ παρα πολύ να σε καλά!!!

Senior Member
    Να το προσπαθήσω!!! ευχαριστώ πάρα πολύ!!!ναι τους είπα ενα περίπου αλλά όταν ζήτησα να μιλήσω με κοπέλλα για να είμαι κάπως πιο άνετη δεν δέχτηκαν!!! ήταν όλο άντρες,και ένιωσα και περίεργα!!! Ήταν σας πώς ήθελαν να μάθουν λεπτομέρειες απο περιέργεια η κάτι άλλο!!!
    α οκ τωρα ειδα ότι δοκιμάζεις την γραμμη

Senior Member
    πραγματικα κατι τέτοιες ωρες θα ηθελα να ημουν μπατσος να παω να τους εκτελεσω

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αρα αυτο ειναι ξεκαθαρο οτι θα επειρεασε το χαρακτηρα σου νομιζω οτι μια ουδετερη θεση θα σε εκφραζε ενω αλλη δε θα πλησιαζε αντρες καθολου μετα απο αυτο

το οτι τους βλεπεις πχ φιλικα μετα απο αυτο μπορει να ειναι "φυσικο" για τα δικα σου δεδομενα
    Τον χαρακτήρα μου τον επειρεασε και φυσικά με διάφορους άντρες που προσπάθησαν να έρθουν κοντά μου , όταν μου θύμιζαν κάτι αντιδρούσα άσχημα και χωρίς να ξέρουν και το γιατί!! αλλά αν καθόμουνα να εξηγώ στον καθένα!!!! μπορεί και με αυτόν να νομίζω αυτό!! δηλαδή σήμερα είναι αύριο δεν είναι!!δεν ξέρω τι να πω.?τα έχω μπερδεμένα μέσα μου!

Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    πραγματικα κατι τέτοιες ωρες θα ηθελα να ημουν μπατσος να παω να τους εκτελεσω
    Ξέρεις κάτι γι'αυτό ακριβώς τον λόγο αποφάσισα να μιλήσω εδώ!! γιατί άτομα που είναι η δουλειά τους εχουν συνηθίσει και σε κάνουν να νιώθεις και άσχημα!!

Senior Member
    δοκιμασε την γραμμη και ελπιζω να σε βοηθησουν...και να σου δωσουν οδηγιες....
    εάν βρω και άλλη γραμμη θα στην γραψω

Banned
    αυτό το συνέχεια να λες να λες με σκοτώνει περισσότερο!!!
    αυτο εχει να κανει με αυτα που σου εχουν μινει απο ολο αυτο

Οκαυ σε ευχαριστώ να σε καλά ηια τον χρόνο σου!!!

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αυτο εχει να κανει με αυτα που σου εχουν μινει απο ολο αυτο
    Τι εννοείς;

Senior Member
    Οκαυ σε ευχαριστώ να σε καλά ηια τον χρόνο σου!!!
    παρακαλω τι ζητας ευχαριστω... το αυτονοητο εκανα....
    αλλα το θεμα δεν πρεπει να το αφησεις...πρεπει να μπουνε φυλακη αυτά τα ατομα και εσυ να προσπαθήσεις να γινεις καλυτερα
    ελπιζω να μαθουμε καλα νεα καποια μερα

Και εγώ το ελπίζω να έχω επιτέλους μια φυσιολογική ζωή!!!

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast