Πιθανοτατα θα σε διαολοστειλει αν μεσα σε ολα τον πρηξεις να παρει και μαγνησιο :)
Printable View
προσπαθωντας να μαντεψω τι τον ενοχλει υποθετω οτι μαλον μισει ψυχολογους δηκηγορους και λοιπους υπαληλους που ενδεχεται να εχεις συμβουλευτει γιατι μαλον πιστευει οτι εχεις εξαφανισει τον εαυτο σου βαζοντας απο μπροστα ολους αυτους αρα μαλον οι καταρες και τα αστροπελεκια σε αυτους πηγαινουν υποθετω οτι θα επιθυμουσε να τους εξαφανισει για να μην υπαρχουν και να ξαναδει ετσι τον εαυτο σου.Quote:
η αιτια της καταστροφης του και πως ακομα και τα θετικα που του λεω ειναι προιον συμβουλης δικηγορου
... συμβουλευομενος ειδικους θα προσθεταQuote:
οντας αυτο που ειμαι.
;) μια αντιδραση ενδεχεται να ειναι αυτη.
ειναι φορες που ειναι δεκτικος.
π.χ. του στελνω μηνυματα στο μεσεντζερ
που σπανιως τα απαντα αλλα καποια τα διαβαζει αμεσα.
άλλα φαινονται μη ανοιγμενα για ωρες.
του στελνω αρθρα ψυχολογιας λάητ βεβαια,
αυτοβελτιωσης, συμβουλές υγειας.
αρα μια προταση σκευασματος θα τη δεχοταν.
σημερα ηθελε να παμε σουπερ μαρκετ ολοι μαζι
σαν την οικογενεια που καποτε ημασταν.
οταν τα παιδια προτειναν να παμε μια μεγαλη
βολτα με το αυτοκινητο παλι οι 4, θυμηθηκε οτι
ζει μακρυα μας κ το ξεκοψε.
δειχνει να αμφιταλανταυεται κ να καταπιεζει
ο ιδιος τον εαυτο του να τηρησει τη σταση απομακρυνσης.
παλιοτερα που τον ρωτησα γιατι απομακρυνεται
σχεδον σαν κεραυνοβολημενος οταν τον πλησιασω πολυ
απαντησε οτι το κανει για να αποφυγει να τον παρασυρω εκει που θελω.
Να συμπληρωσω οτι αυτον τον μηνα επισκεφθηκα ψυχολογο, πολυ προσφατα δλδ και δικηγορο ειχα μεγαλη αρνηση να συμβουλευτω μεχρι που τηλεφωνικα ζητησα συμβουλη μολις πριν 5 μερες. Του ειπα οτι δεν επιθυμω διαζυγιο κ δεν βλεπω το λογο γιατι να φτασουμε εκει. Εγω δεν εχω καμια διαθεση να γνωρισω κανεναν αλλον κι εκεινος αν θελησει να προχωρησει στη ζωη του θα δουμε μεχρι τοτε.
ειναι δεκτικος για να σε ξεγελασει
φανταζομαι οτι τον πλησιαζεις για να του πεις να παει σε κανενα σεξολογο και αυτος φευγει σα σιφουνας πριν του το πεις
μπορεις να θυμιθεις πως ηταν ο εαυτος σου πριν τους ψυχολογους κλπκλπ
περιπου το πιστευω αυτο με το ξεγελασμα ως κινητρο της δεκτικοτητας του.
θελει να μαζευει καθε πληροφορια που μπορει αλλα δεν ειμαι σιγουρη για ποιον σκοπο.
θα ηθελα να πιστευω οτι το κανει επειδη του λειπω.
η πραγματικοτητα μπορει να ειναι αλλη ομως.
μπορει να το κανει για να χρησιμοποιησει οτιδηποτε μπορει εις βαρος μου αν κ εφοσον αυτο χρειαστει ποτέ.
εδω καθισε κ μαζεψε στοιχεια που τα χαρακτηρισε αρνητικα για μενα μετρωντας απο την αρχη της γνωριμιας μας δλδ απο μια εποχη που κ οι 2 ημασταν καπου στη μετεφηβικη ηλικια.
πόσο στο παρελθον χρειαστηκε να κανει αναγωγη για να πεισει τον εαυτο του οτι ηταν σωστη αποφαση να απομακρυνθει!
τωρα που μενει με τους δικους του επηρεαζεται πολυ κ απο τα σκληρα στερεοτυπα της πατριαρχικης παραδοσιακης οικογενειας.
και παρουσιαζει συμπεριφορα και απαιτησεις υπερηλικα σαν να ηταν δικα του. Για μενα ξεκαθαρα μπολιασμα κ επιρροη απο πατερα και μανα. να ειμαι μια μανα στα προτυπα της δικης του, να απαξιωνει καθε βοηθεια στο νοικοκυριο απο τον αντρα κλπ ενω ολη μας τη ζωη τη ζησαμε μοιραζοντας τετοια καθηκοντα χωρις προβληματα.Σα να γυρισε στα μυαλα της 10ετιας του '70.
α για σεξολογο δεν του ειπα. του ειπα οτι μπορω να συμβαλλω εγω στην ανακαμψη του. φυσικα ουτε με σφαιρες δεν το θελει.
Οταν δεν απανταει πιθανοτατα ειναι επειδη κατεβαζει καντιλια. Στη θεση του θα σε ειχα μπλοκαρει απο ολα τα μεσεντζερ.
Φαντασου να ησουν στη θεση του. Να τον κατηγορεις για ενα καρο πραγματα, να νιωθεις οτι σου εχει ρουφηξει το μεδουλι απο την πολλη καταπιεση, οτι σε εχει καταρρακωσει σα γυναικα και αυτος ταυτοχρονα να σου στελνει μηνυματα και να σου λεει "εισαι αρρωστη, εχεις ψυχολογικα προβληματα".
Δε θα εκανες το αντιθετο απο ο,τι σου ελεγε?
εγω θα λεγα να μην προσπαθεις να τον χειριστεις και να εισαι η γυναικα που γνωρισε σκεψου πως εισουν οταν τον γνωρισες.
Απο την αρχη της γνωριμιας υπηρχε μια σχεση παραχωρησης της πρωτοβουλιας απο εκεινον σε μενα.
Η ιδια η σχεση δημιουργηθηκε απο δικη μου πρωτη κινηση και ενθαρρυνση σε καθε επομενο σταδιο ωριμανσης.
Εαν ενιωθε πιεσμενος γιατι να μην δηλωσει την αντιθεση του σε καθε ενα απο αυτα τα βηματα;
Δεν τον παρεσυρα εκβιαστικα. Εθελοντικα αφηνοταν στις πρωτοβουλιες μου.
Εαν πραγματι ηταν αβουλος γιατι θυμωνει τη στιγμη που αυτο τον ελκυσε εξ αρχης σε μενα;Η διαθεση μου για πρωτοβουλια και η παρακινηση μου για προοδο στην κοινη ζωη.
Επισης, ενα φεγγαρι που αποφασισα να φυγω και να διαλυθει η σχεση, ακομα ηταν σχεση κι οχι γαμος, με γυρισε πισω με κλαμματα, θρηνους και οικτο.
Τωρα, πλασαρει οικτο στα σοσιαλ μιντια σα να ειναι το θυμα ενος βασανιστη χωρις να δινει την πληροφορια οτι τον αποκαλουμενο βασανιστη και τον εβριζε και τον απειλουσε και τον κακομεταχειρζοταν.
μαθαινεις για το χαρακτηρα ενως αντρα απο τη γυναικα του σιγουρα δε θελει να φυγεις αφου μολις δει τα ζορια γινεται αρνακι
ολα αυτα που κανει ειναι κολπο για να κρυψει το πραγματικο του χαρακτηρα πισω απο οσα κανεις το καμουφλαζ του που πασαρει στους αλλους ειναι οτι τον καταπιεζεις.
Πραγματικα οι δικοι μου ανθρωποι οταν τους αποκαλυψα την κακομεταχειριση που βιωνα τοσα χρονια επεσαν απο τα συννεφα. Ακουσα φρασεις: γιατι το δεχοσουν; γιατι δεν ελεγες κατι; Γιατι παρεμενες μαζι του αφου φεροταν ετσι;
Τι να ελεγα; Οτι ειχα φυγει αλλα γυρισα μετα απο παρακληση;
Οτι αφου η αγαπη υπηρχε, νομιζα, θα ηταν καλο να δωσουμε μια ευκαιρια;
Οτι ντρεπομουν να παραδεχθω δημοσιως πως η επιλογη που εκανα σε συντροφο ηταν αποτυχης;
Οτι κατα καιρους δεχτηκα και σωματικη βια;
Πώς λες στους συγγενεις τους ευρυτερους οτι οταν εσυ βιωνεις μια ασθενεια εκεινος παιζει κρυφα τζογο και χανει σημαντικο ποσο με τα δικα σου κιολας χρηματα;
Πώς προσπερνας την προσκολληση στον ηλεκτρονικο τζογο; το φλερτ απο το διαδικτυο;
Οταν ταυτοχρονα δειχνει να ζηλευει καθε αντρα που με πλησιαζει στο χωρο εργασιας μου;
Πολυ λιγο πριν συμβει το μπαμ στον ψυχισμο του και απροκαλυπτα να με βριζει κι απομακρυνει,
του ειχα διηγηθει ενα ασχετο συμβαν απο συνεργατη στη δουλεια ο οποιος μου ελεγε για τα σεξουαλικα του. Επισης, γνωριζει οτι πριν λιγα χρονια ειχα δεχτει σεξουαλικη παρενοχληση
στο χωρο της δουλειας μου. Και δεν ειναι οτι ειμαι κανενα μοντελο.
Μια συνηθισμενη μεσης ομορφιας γυναικα ειμαι, με αυτοπεποιθηση ωστοσο κι επιδιωξη αυτογνωσιας. Οσο γι αυτο εχουμε δρομο ακομα για την αυτογνωσια.
Πραγματικα ομως, τη στιγμη που γελωντας του ελεγα για τα σεξουαλικα του συναδελφου μου,
ειδα να του γυριζει το ματι. Και δεν εχει επανελθει μεχρι τωρα.
Αν προσθεσω ζηλεια με εμμονη και προσωρινη αδυναμια σεξουαλικη δικη του, ισως βγαζει νοημα.
Αλλα νομιζω δεν του εδωσα αφορμες να ζηλεψει. Μονος του αισθανεται ανασφαλεια.
Περισσοτερο επρεπε να του θυμωνω εγω που εχω ανακαλυψει πολλα φλερτ του στο διαδικτυο,
για τα οποια δεν ξερω πώς και σε τι εξελιχθηκαν. Επισης, αρκετα παραξενο που περιπου ενα χρονο πριν εβαλε κωδικο στο κινητο του ωστε να μην το χειριζεται ουτε κατα λαθος κανεις οταν ειναι ανενεργο για λιγα δευτερολεπτα. Και ενω το μυαλο συνηθως παει
σε γκομενα, βασει του παρελθοντος, το δικο μου πηγε και σε γκομενα και σε ηλεκτρονικο τζογο. Επιπλεον, μεχρι που εφυγε απο το σπιτι αρνιοταν να δειξει το χαρτι της μισθοδοσιας του. Δεν ηθελε να ξερω ακριβως ποσα παιρνει και ηθελε να χειριζεται το μισθο του μονος του.Αν ηταν δυνατον να μην χρειαζεται να συνεισφερει καθολου, πραγμα που για παντρεμενο ζευγαρι με παιδια εμενα μου φαινεται απαραδεκτο.
Δλδ ειναι καταπιεστικη οποια συζυγος απαιτει να ξερει ποσα χρηματα εχει το ζευγαρι συνολικα ως νοικοκυριο και επισης αναμενει να εχουν κοινες συναναστροφες κι οχι κρυμμενες οποιουδηποτε ειδους ιδιωτικες σχεσεις;
Τη μια φορα που απο συνηθεια πηρα το κινητο του για να μεταφερω μεσω μπλουτουθ ενα σημαντικο βιντεο που ηταν στη δικη του συσκευη, πεταχτηκε σαν ελατηριο, εγινε εξαλλος και εκτος εαυτου. Δλδ για ονομα! Τι φοβερο θα ανακαλυπτα κατα λαθος;
δυσκολευομαι να πιστεψω οτι φλερταρε στο διαδικτυο με γυναικες υποθετω οτι ολο αυτο το εκανε επειδη νομιζε οτι ειχες βρει αλλον το λες και μονη σου οτι ειδες να του γυριζει το ματι.
παριστανει τον κινεζο συνεχως που δε ξερει τιποτα λεει οτι εχεις ψυχολογικα προβληματα ενω ερχοταν τρεχοντας προς εσενα απλα μολις σιγουρευτει οτι θα μινεις σε απομακρυνει
Δοκιμαζει τις αντοχες μου.
Μεχρι και τωρα μου λεει συχνα, γιατι δεν παω ενα ταξιδι;
Γιατι δε βρισκω εναν γκομενο;
Μου κανει εντυπωση που τα προτεινει αυτα.
Ειτε ειναι αυτα που φοβαται και απο αυτοκαταστροφη θελει να τα προκαλεσει
ειτε θελει κατι αλλο που δεν μπορω να φανταστω
Α, και επισης θεωρει καπως σαν προδοσια που ειχα αρχικα ανακοινωσει το προβλημα
στους συγγενεις μου, σε 2 φιλους και 2-3 συναδελφους που μιλαμε.
Εκεινος, οπως λεει, το κρατησε μυστικο.
Εγω ομως δεν αντεχω να φερεται τοσο ασχημα, να παραταει γυναικα
και οικογενεια να ειναι ακραια μυστικοπαθης και να μη θελει να μαθευτουν οι βρωμιες του.
Το ιδιο και η μητερα του,δεν ηθελε να γινουν βουκινο στη μικρη τους κοινωνια.
Για να τους κανω να ξεπερασουν το ταμπου τους, το ανακοινωσα οπου μπορουσα.
Ελεος με τις βρωμιες που πρεπει να παραμενουν κρυμμενες για να συνεχιζεται μια ζωη η δυσωδια. Δεν αντεχω να κρυβω αλλο οτι κακοπερνουσα υπερβολικα κι εκανα υπομονη.
Αυτο επισης ειναι που δεν αντιλαμβανεται, το ποσο υπομονη εκανα εξισου κι εγω λογω της συμπεριφορας του.
σου προτεινει οσα δε θελει να κανεις γιατι υποθετει οτι τα εκανες.
ειμαι σιγουρος οτι αν ηξερε τι κανεις θα του αρεσε αλλα δε ξερω αν θα το παραδεχοταν η θα μιλαγε ο εγιωισμος του
εγω πιστευω οτι το πιο πιθανο ειναι να εχει τα μυνηματα των φιλων του μεσα γι αυτο να το κλειδωνει αφου στα διχνει στο ιντερνετ στο κινητο θα κολαγε
το ιντερνετ για να τα διχνει δηλαδη και το κινητο για τους φιλους του μπορει να εχει ζητησει και συμβουλες απ τους φιλους του για καπια θεματα και αυτο να μη θελει να το δεις για να φαινεται οτι ολα τα κανει ο ιδιος.