Πολυ σωστη παρατηρηση , Τζιμη........... ολα σχετικα ......
Printable View
μου θυμιζεις με αυτο που λες για μια κοπελα που ειχα γνωρισει καποτε... Απο την αρχη ηθελε να με απορριψει, βρε απο εδω της το πηγαινα, βρε απο εκει της το πηγαινα, τελικα βρηκα τροπο και την κρατησα για 1,5 χρονο... Στην συνεχεια, οχι μονο εφυγε αλλα μου εκλεισε και ολες τις πορτες και μου γκρεμισε ολη την γνωριμια που ειχαμε μετα απο 1,5 χρονο φαντασου...
Εγω, αντετιθεμαι σε αυτο που λες, ειναι σαν να υποννοεις οτι αν ξερουμε καποιο μυστικο τροπο, καποια ιδιοτυπη συμπεμπεριφορα, μπορουμε να το εξελιξουμε και να δωσουμε συνεχεια....Σαν την αλλη που την πλησιασα στο ακυρο και αντι να φυγει απο το πρωτο λεπτο, εφυγε μετα απο 20 λεπτα επειδη της αρεσε ο χαρακτηρας μου!! Ασε μας μωρε, μια γυναικα αν ειναι αποφασισμενη να φυγει απο την αρχη και δεν φυγει, τοτε θα το κανει καποια στιγμη!! Ειμαι πολυ σιγουρος για αυτο!! Κοιτα να δεις μετα απο 1,5 χρονο γνωριμιας μας!!!!!
Δεν λέω μόνο για σχέση ρε παιδιά....
Και γενικά σε κλάμπ δεν πας να βρεις "κοπέλα για σχέση " αλλά δεν το αποκλείουμε και όλας μπορεί και να γίνει Γιατί όχι...
Εγώ λέω για μια γνωριμία να κάνεις ...να διασκεδάσετε και μετά να πάτε για έναν καφέ να γνωριστείτε αν είναι.., ένα όμορφο κομπλιμέντο να κανεις κτλπ και ότι βγει...Ακόμα και ένας χορός, για διασκέδαση πάμε η οχι;;;
Ναι ξέρω ότι σε ένα κλαμπ δεν είναι μέρος για συζήτηση αλλά άμα παρατηρείτε όλη μιλάνε μεταξύ τους λες και δεν βρέθηκαν 10 χρόνια!
Αλλά αυτό που λέω δεν συμβαίνει μόνο στα κλαμπ γενικά παντού γίνετε αυτό, τουλάχιστον εδώ που είμαι Εγώ!
Η περισσότερες είναι μόνες στους ρε παιδιά ...και βγαίνουν μόνες τους,και το αλλο Είναι οτι δεν τα βγάζεις όλα έξω όταν έχεις Μια σχέση...
Και να έχει κάποια σχέση δεν πρέπει να συμπεριφέρεται έτσι, μπορεί να το κόψει με όμορφο και ευγενικό τρόπο..
Κάθε φορά που βγαίνω, σχεδόν σε όλα τα κλαμπ βλέπω το ίδιο πράγμα....Σαν αγάλματα,βλέμμα κομπλεξικο και ντιβας.
Να πας να ΤΗΣ πεις τι σε μια τέτοια κοπέλα;
Πραγματικά προτιμο να κάτσω σπίτι και να χαλαρώσω με ένα ποτό πάρα μα βγω έξω να δω αυτά τα πράγματα...
Οι περισσότερες από αυτές τις κοπέλες που ανεβάζετε σε βάθρο,είναι σαχλοκούδουνα...και δεν είναι καν όμορφες.
Βγάλε το δωδεκάποντο,βγάλε τα καρναβαλοχρώματα,βγάλε το μίνι και τί μένει?
Προσωπικά,έχω οξύνει το βλέμμα μου απ'την παρατήρηση και μπορώ να ξεχωρίζω ποιά είναι πραγματικά όμορφη πίσω από το μπογιάτισμα και το ξεκωλέ ντύσιμο...Μην ψαρώνετε τόσο εύκολα.
Αυτές, αν τύχει και βγουν σε μαγαζί το βράδυ, ψάχνουν σημεία στα οποία δε θα γίνουν εύκολα αντιληπτές ή είναι δυσπρόσιτα.
Γενικά, η γυναίκα δε βγαίνει έξω για να γνωρίσει άνδρες. Ακόμη κι αν το θέλει, θα πρέπει να γίνει έτσι ώστε να μη τις φέρει σε δύσκολη θέση, να μην τις ξενερώσει και να τις κάνει να νιώσουν ασφάλεια και άνεση.
Αντίθετα με το "προξενιό", το να προσεγγίσεις μία άγνωστη και να έχεις θετική έκβαση, απαιτεί πολύ ποιο ανεπτυγμένες δεξιότητες από την πλευρά του άνδρα.
Οι γυναικα στο κλαμπ γουσταρει τον αντρα που βγηκε με την παρεα του και διασκεδαζει με αυτη. Τον αντρα που βγηκε και κάθεται και ψαχνει που θα ορμησει, δεν την τραβάει. Τον εχει κοψει απο την εισοδο. Εχουν μυαλο ξυραφι φιλε
ε μα, πες το!
ακριβως..
γενικα, ΠΑΝΤΟΥ, το να φαινεται καποιος απελπισμενος για γνωριμιες, ειναι πολυ απωθητικο, κι οταν καποιος βγαινει μονος και παραλληλα κανει καμακι, φαινεται πως να το πω... εντελως λιγουρης που θα την επεφτε οπου βρει.
ε, αυτο, ειναι πολυ απωθητικο, γι αυτο ξυνιζουν, γιατι νοιωθουν σαν κρεατα, οχι σαν "ωραιες". θεωρουν οτι θα την πεσεις οπου ναναι.
εκτος αν ησουν ο μπραντ πιτ, αλλα και παλι, μια γυναικα θα σκεφτοταν, "καποιο προβλημα πρεπει να εχει αυτος να ερχεται εδω μονος για καμακι"...
η βγες με παρεα, η περιμενε μηπως στην πεσει καμια (δυσκολο).
Eνα πραμα δεν καταλαβαινω , η ειμαι και εκτος εποχης κι εχουν αλλαξει τα πραματα , κατι απλο ειναι να πλησιασεις μια κοπελα , λιγη αυτοπεποιθηση χρειαζεται, ουτε καν θρασος , πως γινεται ναχει γινει μερος ενος μεγαλου προβληματισμου το πλησιασμα αυτο ?
νομιζω οτι εμεις οι αντρες ( η νεα γενια ) εχουμε μεγαλοποιησει το ζητημα αυτο ......... και κατι αλλο, πιστευω οτι εχουμε βαλει σενα βαθρο τις ωραιες γυναικες , που δεν συμβαινει σε αλλες χωρες , και εχουν παρει πολυ αερα .... αυτο το βλεπω ιδιοις ομμασι .....
Όταν λες βάθρο τι εννοείς;
Ότι τους την πέφτει διαρκώς όποιος θέλει να πηδήξει;
Δεν θεωρώ πως καμία νορμάλ θα την ψώνιζε για αυτό το λόγο.
Θεωρώ λίγο απίθανο το να έχουν κοιτάξει οι κοπέλες γύρω τους και να έχουν εντοπίσει τον "λιγούρη". Συνήθως κοιτούν μόνο τις φίλες τους και το έξυπνο κινητό.
Επειδή έχω βγει μόνος, έχω κάνει καμάκι σε κοπέλες και έχω πάρει και αριθμό (παλιά, ότι τώρα που έχουν δυσκολέψει τα πράματα), οι άνδρες σε κοιτούν που είσαι μόνος και όχι οι γυναίκες. Σπάνια μ' έχουν προσέξει γυναίκες όταν βγαίνω μόνος.
Υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι με τους οποίους έχει επιτευχθεί το να είναι οι γυναίκες ποιο επιφυλακτικές απέναντι σε αγνώστους που τις φλερτάρουν. Υπάρχει αντίδοτο αλλά χρειάζεται εξάσκηση από την πλευρά του άνδρα. Είναι αυτό που λέω παραπάνω σχετικά με τα ερεθίσματα που δέχονται στο φλερτ οι γυναίκες και φέρνουν συχνά τα ανάλογα αποτελέσματα.