κοπέλες Γιατί ετσι; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 164
    Senior Member
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Τελικά διασκέδαση είναι ένα πολύ υποκειμενικό πράγμα.
    Πολυ σωστη παρατηρηση , Τζιμη........... ολα σχετικα ......

Banned
    Quote Originally Posted by Αγχωμένη View Post
    Ίσως είναι οι πιασμένες, αυτές που έχουν σχέση, ή αυτές που ξέρουν τι είναι και δεν δείχνουν τον εαυτό τους απο εδώ και απο εκεί.
    Δεν είναι ότι δεν βγαίνουν, βγαίνουν αλλά σίγουρα δεν είναι αυτές που θα προωθήσουν τον εαυτό τους και θα ντύνονται πολύ προκλητικά. Το κάνουν επειδή θέλουν επιβεβαίωση για να πάνε και να τους την πέφτουν και αυτό τους φτάνει. Αφού πάρουν την επιβεβαίωση σε κοιτάνε και με υφάκι σνόμπ του τύπου "εσύ μας έλειπες τώρα". Αυτές είναι που περιμένουν τον τέλειο άντρα και τον Μπραντ Πιτ να έρθει να τις πάρει με την αμαξάρα. Και τελικά βρίσκουν κανέναν που τις θέλει μόνο για "μπιμ" και μετά κλαίγονται ότι κανένας δεν τις αγαπάει και όλοι οι άντρες είναι γουρούνια.
    Εμ βέβαια, έτσι όπως σε γνώρισε, μετά θέλεις να σου φερθεί σαν πριγκίπισσα;
    Ουαου.. Χαίρομαι που διαβάζω αυτό από μια γυναίκα.. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, είναι μεγάλη αλήθεια. Αν και πιστεύω ότι πασες με κάποια σοβαρή κοπέλα για σχέση γίνονται μεταξύ παρέας και μόνο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post

Μην ψάχνουμε να βρούμε ευθύνες στις γυναίκες. Αυτές είναι προγραμματισμένες να επιλέγουν και να απορρίπτουν με βάση τα ερεθίσματα που δέχονται από εμάς. Ο τρόπος λοιπόν με τον οποίο θα διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις, παίζει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης.

αυτο το εχω ξανακουσει απο αλλον εμπειρο ανθρωπο και καποιας ηλικιας.
    δεν ξερω ποσο πολυ δικιο εχει αλλα νομιζω οτι ειναι απο τις πιο σωστες προσεγισεις αλλα ουσιαστικα θεωρει τις γυναικες αβουλες και ερμαιες της φυσης και της αναγκης τους για τεκνοποιηση

Banned
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Δεν ξέρω αν ο θεματοθέτης μιλάει μόνο για κλαμπ. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να βρεις κοπέλα από καφέ μπαρ κλαμπ. Το θέμα είναι να μπορείς να "διαβάζεις" καταστάσεις και συμπεριφορές.

Αυτό που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει δεν είναι τι θέλουν αυτές, αλλά τι θέλουμε εμείς και πως θα το πετύχουμε. Καλό είναι ν' αφήσουμε την κριτική προς την άλλη πλευρά και να δούμε πως θα βελτιωθούμε εμείς για εμάς και για όσες κοπέλες αξίζουν να είναι δίπλα μας.

Μην ψάχνουμε να βρούμε ευθύνες στις γυναίκες. Αυτές είναι προγραμματισμένες να επιλέγουν και να απορρίπτουν με βάση τα ερεθίσματα που δέχονται από εμάς. Ο τρόπος λοιπόν με τον οποίο θα διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις, παίζει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης.
    μου θυμιζεις με αυτο που λες για μια κοπελα που ειχα γνωρισει καποτε... Απο την αρχη ηθελε να με απορριψει, βρε απο εδω της το πηγαινα, βρε απο εκει της το πηγαινα, τελικα βρηκα τροπο και την κρατησα για 1,5 χρονο... Στην συνεχεια, οχι μονο εφυγε αλλα μου εκλεισε και ολες τις πορτες και μου γκρεμισε ολη την γνωριμια που ειχαμε μετα απο 1,5 χρονο φαντασου...

Εγω, αντετιθεμαι σε αυτο που λες, ειναι σαν να υποννοεις οτι αν ξερουμε καποιο μυστικο τροπο, καποια ιδιοτυπη συμπεμπεριφορα, μπορουμε να το εξελιξουμε και να δωσουμε συνεχεια....Σαν την αλλη που την πλησιασα στο ακυρο και αντι να φυγει απο το πρωτο λεπτο, εφυγε μετα απο 20 λεπτα επειδη της αρεσε ο χαρακτηρας μου!! Ασε μας μωρε, μια γυναικα αν ειναι αποφασισμενη να φυγει απο την αρχη και δεν φυγει, τοτε θα το κανει καποια στιγμη!! Ειμαι πολυ σιγουρος για αυτο!! Κοιτα να δεις μετα απο 1,5 χρονο γνωριμιας μας!!!!!

Senior Member
    Δεν λέω μόνο για σχέση ρε παιδιά....

Και γενικά σε κλάμπ δεν πας να βρεις "κοπέλα για σχέση " αλλά δεν το αποκλείουμε και όλας μπορεί και να γίνει Γιατί όχι...
    Εγώ λέω για μια γνωριμία να κάνεις ...να διασκεδάσετε και μετά να πάτε για έναν καφέ να γνωριστείτε αν είναι.., ένα όμορφο κομπλιμέντο να κανεις κτλπ και ότι βγει...Ακόμα και ένας χορός, για διασκέδαση πάμε η οχι;;;
    Ναι ξέρω ότι σε ένα κλαμπ δεν είναι μέρος για συζήτηση αλλά άμα παρατηρείτε όλη μιλάνε μεταξύ τους λες και δεν βρέθηκαν 10 χρόνια!
    Αλλά αυτό που λέω δεν συμβαίνει μόνο στα κλαμπ γενικά παντού γίνετε αυτό, τουλάχιστον εδώ που είμαι Εγώ!
    Η περισσότερες είναι μόνες στους ρε παιδιά ...και βγαίνουν μόνες τους,και το αλλο Είναι οτι δεν τα βγάζεις όλα έξω όταν έχεις Μια σχέση...
    Και να έχει κάποια σχέση δεν πρέπει να συμπεριφέρεται έτσι, μπορεί να το κόψει με όμορφο και ευγενικό τρόπο..
    Κάθε φορά που βγαίνω, σχεδόν σε όλα τα κλαμπ βλέπω το ίδιο πράγμα....Σαν αγάλματα,βλέμμα κομπλεξικο και ντιβας.
    Να πας να ΤΗΣ πεις τι σε μια τέτοια κοπέλα;
    Πραγματικά προτιμο να κάτσω σπίτι και να χαλαρώσω με ένα ποτό πάρα μα βγω έξω να δω αυτά τα πράγματα...
    Its not over until i win!
    Blessed.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Den3erwGiatiSeEmena View Post
    Κάθε φορά που βγαίνω, σχεδόν σε όλα τα κλαμπ βλέπω το ίδιο πράγμα....Σαν αγάλματα,βλέμμα κομπλεξικο και ντιβας.
    Να πας να ΤΗΣ πεις τι σε μια τέτοια κοπέλα;
    Οι περισσότερες από αυτές τις κοπέλες που ανεβάζετε σε βάθρο,είναι σαχλοκούδουνα...και δεν είναι καν όμορφες.
    Βγάλε το δωδεκάποντο,βγάλε τα καρναβαλοχρώματα,βγάλε το μίνι και τί μένει?

Προσωπικά,έχω οξύνει το βλέμμα μου απ'την παρατήρηση και μπορώ να ξεχωρίζω ποιά είναι πραγματικά όμορφη πίσω από το μπογιάτισμα και το ξεκωλέ ντύσιμο...Μην ψαρώνετε τόσο εύκολα.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Banned
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Οι περισσότερες από αυτές τις κοπέλες που ανεβάζετε σε βάθρο,είναι σαχλοκούδουνα...και δεν είναι καν όμορφες.
    Βγάλε το δωδεκάποντο,βγάλε τα καρναβαλοχρώματα,βγάλε το μίνι και τί μένει?

Προσωπικά,έχω οξύνει το βλέμμα μου απ'την παρατήρηση και μπορώ να ξεχωρίζω ποιά είναι πραγματικά όμορφη πίσω από το μπογιάτισμα και το ξεκωλέ ντύσιμο...Μην ψαρώνετε τόσο εύκολα.
    Ακριβώς έτσι. Εκεί είναι η δύναμη. Επίσης, πολλές έχουν μάθει να πλασάρουν σωστά το σώμα και τα μούτρα τους. Άπειρες φορές φίλοι και γνωστοί μου έχουν εντυπωσιαστεί μόνο απ' αυτή την ικανότητα, ορισμένες φορές κι εγώ ως ένα βαθμό.

Banned
    Quote Originally Posted by Αγχωμένη View Post
    Ίσως είναι οι πιασμένες, αυτές που έχουν σχέση, ή αυτές που ξέρουν τι είναι και δεν δείχνουν τον εαυτό τους απο εδώ και απο εκεί.
    Δεν είναι ότι δεν βγαίνουν, βγαίνουν αλλά σίγουρα δεν είναι αυτές που θα προωθήσουν τον εαυτό τους και θα ντύνονται πολύ προκλητικά. Το κάνουν επειδή θέλουν επιβεβαίωση για να πάνε και να τους την πέφτουν και αυτό τους φτάνει. Αφού πάρουν την επιβεβαίωση σε κοιτάνε και με υφάκι σνόμπ του τύπου "εσύ μας έλειπες τώρα". Αυτές είναι που περιμένουν τον τέλειο άντρα και τον Μπραντ Πιτ να έρθει να τις πάρει με την αμαξάρα. Και τελικά βρίσκουν κανέναν που τις θέλει μόνο για "μπιμ" και μετά κλαίγονται ότι κανένας δεν τις αγαπάει και όλοι οι άντρες είναι γουρούνια.
    Εμ βέβαια, έτσι όπως σε γνώρισε, μετά θέλεις να σου φερθεί σαν πριγκίπισσα;
    Αυτές, αν τύχει και βγουν σε μαγαζί το βράδυ, ψάχνουν σημεία στα οποία δε θα γίνουν εύκολα αντιληπτές ή είναι δυσπρόσιτα.

Γενικά, η γυναίκα δε βγαίνει έξω για να γνωρίσει άνδρες. Ακόμη κι αν το θέλει, θα πρέπει να γίνει έτσι ώστε να μη τις φέρει σε δύσκολη θέση, να μην τις ξενερώσει και να τις κάνει να νιώσουν ασφάλεια και άνεση.

Αντίθετα με το "προξενιό", το να προσεγγίσεις μία άγνωστη και να έχεις θετική έκβαση, απαιτεί πολύ ποιο ανεπτυγμένες δεξιότητες από την πλευρά του άνδρα.

Senior Member
    Οι γυναικα στο κλαμπ γουσταρει τον αντρα που βγηκε με την παρεα του και διασκεδαζει με αυτη. Τον αντρα που βγηκε και κάθεται και ψαχνει που θα ορμησει, δεν την τραβάει. Τον εχει κοψει απο την εισοδο. Εχουν μυαλο ξυραφι φιλε

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Οι γυναικα στο κλαμπ γουσταρει τον αντρα που βγηκε με την παρεα του και διασκεδαζει με αυτη. Τον αντρα που βγηκε και κάθεται και ψαχνει που θα ορμησει, δεν την τραβάει. Τον εχει κοψει απο την εισοδο. Εχουν μυαλο ξυραφι φιλε
    ε μα, πες το!
    ακριβως..
    γενικα, ΠΑΝΤΟΥ, το να φαινεται καποιος απελπισμενος για γνωριμιες, ειναι πολυ απωθητικο, κι οταν καποιος βγαινει μονος και παραλληλα κανει καμακι, φαινεται πως να το πω... εντελως λιγουρης που θα την επεφτε οπου βρει.
    ε, αυτο, ειναι πολυ απωθητικο, γι αυτο ξυνιζουν, γιατι νοιωθουν σαν κρεατα, οχι σαν "ωραιες". θεωρουν οτι θα την πεσεις οπου ναναι.
    εκτος αν ησουν ο μπραντ πιτ, αλλα και παλι, μια γυναικα θα σκεφτοταν, "καποιο προβλημα πρεπει να εχει αυτος να ερχεται εδω μονος για καμακι"...
    η βγες με παρεα, η περιμενε μηπως στην πεσει καμια (δυσκολο).

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    αυτο το εχω ξανακουσει απο αλλον εμπειρο ανθρωπο και καποιας ηλικιας.
    δεν ξερω ποσο πολυ δικιο εχει αλλα νομιζω οτι ειναι απο τις πιο σωστες προσεγισεις αλλα ουσιαστικα θεωρει τις γυναικες αβουλες και ερμαιες της φυσης και της αναγκης τους για τεκνοποιηση
    αβουλες και ερμαιες, θα ηταν αν καθοντουσαν σε οποιον τους την επεφτε.
    δεν ειναι αβουλες, γιαυτο και κανουν επιλογες.
    αν τους ξυνισεις ειτε λογω συμπεριφορας, ειτε λογω εμφανισης, δεν εχεις τυχη..

Senior Member
    Eνα πραμα δεν καταλαβαινω , η ειμαι και εκτος εποχης κι εχουν αλλαξει τα πραματα , κατι απλο ειναι να πλησιασεις μια κοπελα , λιγη αυτοπεποιθηση χρειαζεται, ουτε καν θρασος , πως γινεται ναχει γινει μερος ενος μεγαλου προβληματισμου το πλησιασμα αυτο ?
    νομιζω οτι εμεις οι αντρες ( η νεα γενια ) εχουμε μεγαλοποιησει το ζητημα αυτο ......... και κατι αλλο, πιστευω οτι εχουμε βαλει σενα βαθρο τις ωραιες γυναικες , που δεν συμβαινει σε αλλες χωρες , και εχουν παρει πολυ αερα .... αυτο το βλεπω ιδιοις ομμασι .....

Senior Member
    Όταν λες βάθρο τι εννοείς;
    Ότι τους την πέφτει διαρκώς όποιος θέλει να πηδήξει;
    Δεν θεωρώ πως καμία νορμάλ θα την ψώνιζε για αυτό το λόγο.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ε μα, πες το!
    ακριβως..
    γενικα, ΠΑΝΤΟΥ, το να φαινεται καποιος απελπισμενος για γνωριμιες, ειναι πολυ απωθητικο, κι οταν καποιος βγαινει μονος και παραλληλα κανει καμακι, φαινεται πως να το πω... εντελως λιγουρης που θα την επεφτε οπου βρει.
    ε, αυτο, ειναι πολυ απωθητικο, γι αυτο ξυνιζουν, γιατι νοιωθουν σαν κρεατα, οχι σαν "ωραιες". θεωρουν οτι θα την πεσεις οπου ναναι.
    εκτος αν ησουν ο μπραντ πιτ, αλλα και παλι, μια γυναικα θα σκεφτοταν, "καποιο προβλημα πρεπει να εχει αυτος να ερχεται εδω μονος για καμακι"...
    η βγες με παρεα, η περιμενε μηπως στην πεσει καμια (δυσκολο).
    Θεωρώ λίγο απίθανο το να έχουν κοιτάξει οι κοπέλες γύρω τους και να έχουν εντοπίσει τον "λιγούρη". Συνήθως κοιτούν μόνο τις φίλες τους και το έξυπνο κινητό.

Επειδή έχω βγει μόνος, έχω κάνει καμάκι σε κοπέλες και έχω πάρει και αριθμό (παλιά, ότι τώρα που έχουν δυσκολέψει τα πράματα), οι άνδρες σε κοιτούν που είσαι μόνος και όχι οι γυναίκες. Σπάνια μ' έχουν προσέξει γυναίκες όταν βγαίνω μόνος.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eνα πραμα δεν καταλαβαινω , η ειμαι και εκτος εποχης κι εχουν αλλαξει τα πραματα , κατι απλο ειναι να πλησιασεις μια κοπελα , λιγη αυτοπεποιθηση χρειαζεται, ουτε καν θρασος , πως γινεται ναχει γινει μερος ενος μεγαλου προβληματισμου το πλησιασμα αυτο ?
    νομιζω οτι εμεις οι αντρες ( η νεα γενια ) εχουμε μεγαλοποιησει το ζητημα αυτο ......... και κατι αλλο, πιστευω οτι εχουμε βαλει σενα βαθρο τις ωραιες γυναικες , που δεν συμβαινει σε αλλες χωρες , και εχουν παρει πολυ αερα .... αυτο το βλεπω ιδιοις ομμασι .....
    Υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι με τους οποίους έχει επιτευχθεί το να είναι οι γυναίκες ποιο επιφυλακτικές απέναντι σε αγνώστους που τις φλερτάρουν. Υπάρχει αντίδοτο αλλά χρειάζεται εξάσκηση από την πλευρά του άνδρα. Είναι αυτό που λέω παραπάνω σχετικά με τα ερεθίσματα που δέχονται στο φλερτ οι γυναίκες και φέρνουν συχνά τα ανάλογα αποτελέσματα.

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast