Originally Posted by
Living_dead
Πάνω στο θέμα που σε απασχολεί θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ τι δική μου ιστορία.. Θα διαφωνήσω κάθετα με το ότι άνθρωποι με διαφορετικές θρησκείες και άλλες διαφορές σχετικά με την καταγωγή τους δεν καταφέρνουν να πετύχουν μια όμορφη σχέση και αυτό συχνά καταρρέι...
Ζω και εγώ το ίδιο πράγμα με εσένα αγαπητέ.. Είμαι εδώ και 2 χρόνια σε σχέση εξ αποστάσεως με κάποιον ο οποίος είναι από άλλη χώρα, με <διαφορετική> θρησκεία και συνήθειες κτλ..
Η σχέση μας πέρασε πολλά.. Μείναμε πολλά αρκετά μεγάλα διαστήματα χωρίς καμία επαφή πότε για δικούς του λόγους πότε για δικούς μου..
Καυγαδιζουμε, τσακωνόμαστε , ζηλεύουμε.. Μια σχέση εξ αποστάσεως είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα και ευτυχώς που υπάρχει το ίντερνετ να το ζούμε.. Ναι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις πολλά μπορεί να συμβούν..
Αν όμως σκεφτείς τα θετικά..
Είμαι ένας πολύ αρνητικός άνθρωπος και κυριολεκτικά και μεταφορικά.. Πάντα πέφτω στη μιζέρια μου, απογοητεύομαι, είμαι απαισιόδοξη πολύ.. Αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει πολλά.. Μέρα με τη μέρα με βοηθάει όλο και πιο πολύ.. Κάνουμε όνειρα, ελπίζουμε, οραματιζομαστε σχεδιάζουμε το μέλλον.. Ξέρουμε πολλά περισσότερα πράγματα ο ένας για τον άλλο, ξέρουμε πια συμπεριφορά μας δρα αρνητικά στον άλλο και πια όχι, έχουμε κατά κάποιο τρόπο κερδίσει χρόνο από όταν θα συναντηθούμε.. Δεν χρειαζόμαστε 1-2 χρόνια να γνωριστούμε..
Αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.. Είναι πολύ όμορφο όλο αυτό.. Ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα με τις διαφορές στην καταγωγή.. Θέλουμε να μάθουμε ο ένας τη γλώσσα του άλλου, η θρησκεία είναι προσωπικό θέμα του καθενός.. Αν οι χριστιανοί παντρεύονται στην εκκλησία και μια άλλη θρησκεία αλλιώς κάνετε πολιτικό γάμο και έκλεισε το θέμα.. Ποιος ο λόγος να μαλώνουμε για πράγματα που οι λύσεις τους βρίσκονται εύκολα?
Εγώ θα σου έλεγα ποτέ μην σκέφτεσαι για τέτοιου είδους διαφορές και πότε μην τις θίγεις.. Έτσι αν σέβεσαι τα ιερά του άλλου θα σέβεται και αυτός τα δικά σου και δεν θα σταθεί αυτό προβλημα