https://youtu.be/0Bi-h0uwxW0
Printable View
Οι μισοί λένε ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα-γυναίκας κι οι άλλοι μισοί ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ γυναικών. Δηλαδή όλες καθόμαστε χωρίς φίλους σαν τον κούκο γιατί δεν μπορούμε να έχουμε φίλο κανέναν. Αυτά εγώ τα θεωρώ μπούρδες και γενικεύσεις.
Δεν έχω καταλάβει γιατί γράφετε μηνύματα και μετά τα σβήνετε και βάζετε τελίτσες, μετά πως μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει μια συζήτηση και να έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Πάντως εγώ έχω να πω ότι συνήθως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση.
εχω μια φιλη η οποια περασε σε αλλη πολη και ειμαστε 3 χρονια φιλες , μετα αλλη μια που γνωρισα στο πανεπιστημιο και κανουμε αρκετη παρεα θα ελεγα , απλα μετα τις πανελληνιες με καποιες χαθηκα , με λιγα λογια σπασανε οι παρεες επειδη αλλαξαμε πολεις ... το προβλημα μου ομως δεν ειναι αυτο , ειναι οι συγκεκριμενες κοπελες απο την σχολη
P.S δεν ειμαι η θεα αφροδιτη , ειμαι απλα μια φυσιολογικη κοπελα που κι αυτη κανει λαθη ... για αυτο εξαλλου ζητησα κι την γνωμη σας , ισως καπου να φταιω κι εγω
Γιωργο η μονη διαφορα ειναι οτι δεν πηγα ποτέ να μοστραρω τα επιτευγματα μου , ποσο μαλλον το να κανεις μαθημα σε παιδια δεν το θεωρω καν επιτευγμα , ειναι απλα μια εμπειρια που σε βοηθαει στην μετεπειτα επαγγελματικη σου αποκατασταση .
Με την σχεση μου ειμαστε καλα προς το παρον , δεν υπαρχουν εντασεις
Αλλα βρε παιδια ας μην ξεφευγουμε απο το θεμα , το θεμα μου δεν ειναι η γυναικεια φιλια γενικα , αλλα η φιλια με τις συγκεκριμενες που ανεφερα στο ποστ........... ειναι υγιης μια τετοια συμπεριφορα απο ΄΄φιλες''? ψαχνω να δω τι το προκαλεσε ολο αυτο , αλλα δεν βρισκω ακρη
Διπλο μηνυμα
Μονο εσυ κι εκεινες μπορειτε να ξερετε τι προκαλεσε αυτα που περιγραφεις.
Εσυ απομονωνεις απο παρα πολλες συναντησεις τα περιστατικα που περιγραφεις. Αν υπάρχουν αλλα τοσα απο δικες σου περιεργες η ασχημες συμπεριφορες που δεν μας λες, η δεν εχεις συνειδητοποιησει καν γιατι πιστευεις οτι τα κανεις ολα καλα και δικαια, τοτε υπαρχει εξηγηση. Αν δεν υπαρχει τπτ τέτοιο και ηρθαν απο το πουθενα αυτες οι συμπεριφορές , ειναι απαραδεκτες κι ακατανοητες.
Γιατι δεν ρωτας τις φιλες σου;
Αλλα δεν μας ειπες. Αλλες φιλες δεν εχεις; μονο αυτες τις προσφατες γνωριμιες απο την σχολη;
Ναι, αλλά αρχικά λέει ότι έχει μείνει με τους άντρες φίλους της, την μάνα της και την σχέση της. Άρα τι απ΄όλα ισχύει;
Όπως και να έχει Μαρία, η αλήθεια είναι ότι μάλλον με τις κοπέλες που περιγράφεις είστε σε άλλο μήκος κύματος έτσι κι αλλιώς. Δηλαδή εννοώ ότι δεν συνεννοήστε. Λες π.χ. μου πρότειναν δουλειά σε γυμναστήριο αλλά δεν νομίζω να πάω, στο κλείνει η άλλη στα μούτρα. Εσύ θεωρείς ότι λες κάτι απλό, η άλλη το παίρνει για κάποιο λόγο στραβά. Ή συνεργάζεσαι με κάποιον, η άλλη νομίζει ότι τα 'χετε και σου φοράει κουδούνια σε όλη τη σχολή. Αυτό πάει να πει ότι υπάρχουν πολλά μικρά περιστατικά που αλλιώς τα ερμηνεύεις εσύ και αλλιώς οι φίλες σου μέχρι να φτάσετε σε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν νομίζω να αντιδρά έτσι κανείς εντελώς στο ξαφνικό. Το θέμα είναι ότι εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι το προκάλεσε όλο αυτό. Είδε κινήσεις που παρεξήγησε η άλλη μεταξύ εσένα και του παιδιού; Θεωρεί η παράλλη ότι της μπαίνεις με τα προσόντα σου και τις επιλογές σου για δουλειά ενώ αυτή σπάει τα κέρατά της και δεν καταφέρνει τίποτα; Που να ξέρουμε, μόνο υποθέσεις κάνουμε.
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ από τα λεγόμενά της, είναι ότι είχε φίλες στον τόπο καταγωγής της, αλλά χαθήκανε καθώς έφυγε σε άλλο τόπο για να σπουδάσει.
Σίγουρα θα πρέπει ν' αρχίσει να παρατηρεί και τον εαυτό της, όχι μόνο τους γύρω της, για να δει αν η συμπεριφορά της μερικές φορές προκαλεί αυτά τ' αποτελέσματα.
Πάντως σε γενικές γραμμές, τέτοιες συμπεριφορές μεταξύ φίλων και ειδικότερα γυναικών, υπάρχουν.