προβληματα με γυναικειες φιλίες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Οι μισοί λένε ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα-γυναίκας κι οι άλλοι μισοί ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ γυναικών. Δηλαδή όλες καθόμαστε χωρίς φίλους σαν τον κούκο γιατί δεν μπορούμε να έχουμε φίλο κανέναν. Αυτά εγώ τα θεωρώ μπούρδες και γενικεύσεις.

Δεν έχω καταλάβει γιατί γράφετε μηνύματα και μετά τα σβήνετε και βάζετε τελίτσες, μετά πως μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει μια συζήτηση και να έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Πάντως εγώ έχω να πω ότι συνήθως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ειμαι παντα επιφυλακτικη με γυναικες που δηλωνουν οτι δεν εχουν φιλες γιατι ολες οι γυναικες τις ζηλευουν επειδη ειναι τοσο σωστες και τοσο ωραιες , ενω κανουν φιλιες μονο με ανδρες.
    η μεχρι τωρα εμπειρια μου λεει οτι ειναι οι ιδιες ανταγωνιστικες και δεν φερονται σωστα, γι αυτο τις απομακρυνουν.
    οκ, γνωρισες 2 ακυρες οπως τα λες.
    στα 21 γεννηθηκες; δεν εχεις φιλες απο το σχολειο; απο το φροντιστηριο; που ειναι αυτες;
    κι εκει σε ζηλευαν;
    εχω μια φιλη η οποια περασε σε αλλη πολη και ειμαστε 3 χρονια φιλες , μετα αλλη μια που γνωρισα στο πανεπιστημιο και κανουμε αρκετη παρεα θα ελεγα , απλα μετα τις πανελληνιες με καποιες χαθηκα , με λιγα λογια σπασανε οι παρεες επειδη αλλαξαμε πολεις ... το προβλημα μου ομως δεν ειναι αυτο , ειναι οι συγκεκριμενες κοπελες απο την σχολη

P.S δεν ειμαι η θεα αφροδιτη , ειμαι απλα μια φυσιολογικη κοπελα που κι αυτη κανει λαθη ... για αυτο εξαλλου ζητησα κι την γνωμη σας , ισως καπου να φταιω κι εγω

Junior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Αυτο με τη ζηλια εχει γινει καραμελα. Αν μου ερθει καποιος με στυλακι υπεροπτικο και μου πει εγω κανω το ταδε πχ, μια δυο φορες θα φυγει απο εκει που ηρθε. Δεν θα τον στειλω ομως επειδη τον ζηλεψα!
    Ειναι πολλα κοπελιά’, ο τονος, ο τροπος, το στυλ, ο μορφασμος και τελευταιο ειναι αυτο που θα πεις.
    Ξερω κανα δυο κοπελες με το ιδιο θεμα με το δικο σου, ναι ειναι ψυχαρες αλλα ο τροπος τους αναβει τα λαμπακια αλλων γυναικων, απ οτιεχω καταλαβει δεν το επιδιωκουν. Το ιδιο παθενουν και αντρες μαζι τους εφοσον κανουν σχεση μαζι.
    Εσυ με την σχεση σου πως τα πας; Τον νευριαζεις γενικως;

Δεν σου κανω τον ξερολα, ουτε να τα παρεις προσωπικα, απλως μου θυμιζεις καποιες περιπτωσεις που ξερω και σου μιλαω σαν τριτος παρατηρητης, για να βοηθηθεις εσυ μιας και ανησυχεις οτι κατι κανεις κι εσυ «λαθος».
    Ξερεις τι λενε:
    Ειμαστε αυτο που νομιζουμε οτι ειμαστε, αυτο που νομιζουν οι αλλοι οτι ειμαστε και αυτο που πραγματικα ειμαστε.
    Ειναι δυσκολο να συμπιπτουν αυτα τα 3, θελει δουλεια, αυτο που λεγαν οι αρχαιοι το «γνωθι σ’αυτον»

Γνωμη μου, το κανε τους περα ειναι τοξικοι και θαψε τους προβληματισμους σου, δεν θα συμφωνησω, καλα κανεις και εχεις τους οποιους προβληματισμους σου οσον αφορα τον ιδιο σου τον εαυτο.
    Γιωργο η μονη διαφορα ειναι οτι δεν πηγα ποτέ να μοστραρω τα επιτευγματα μου , ποσο μαλλον το να κανεις μαθημα σε παιδια δεν το θεωρω καν επιτευγμα , ειναι απλα μια εμπειρια που σε βοηθαει στην μετεπειτα επαγγελματικη σου αποκατασταση .

Με την σχεση μου ειμαστε καλα προς το παρον , δεν υπαρχουν εντασεις

Junior Member
    Αλλα βρε παιδια ας μην ξεφευγουμε απο το θεμα , το θεμα μου δεν ειναι η γυναικεια φιλια γενικα , αλλα η φιλια με τις συγκεκριμενες που ανεφερα στο ποστ........... ειναι υγιης μια τετοια συμπεριφορα απο ΄΄φιλες''? ψαχνω να δω τι το προκαλεσε ολο αυτο , αλλα δεν βρισκω ακρη

Senior Member
    Διπλο μηνυμα

Senior Member

Smile

Μονο εσυ κι εκεινες μπορειτε να ξερετε τι προκαλεσε αυτα που περιγραφεις.
    Εσυ απομονωνεις απο παρα πολλες συναντησεις τα περιστατικα που περιγραφεις. Αν υπάρχουν αλλα τοσα απο δικες σου περιεργες η ασχημες συμπεριφορες που δεν μας λες, η δεν εχεις συνειδητοποιησει καν γιατι πιστευεις οτι τα κανεις ολα καλα και δικαια, τοτε υπαρχει εξηγηση. Αν δεν υπαρχει τπτ τέτοιο και ηρθαν απο το πουθενα αυτες οι συμπεριφορές , ειναι απαραδεκτες κι ακατανοητες.
    Γιατι δεν ρωτας τις φιλες σου;
    Αλλα δεν μας ειπες. Αλλες φιλες δεν εχεις; μονο αυτες τις προσφατες γνωριμιες απο την σχολη;

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Αλλα δεν μας ειπες. Αλλες φιλες δεν εχεις; μονο αυτες τις προσφατες γνωριμιες απο την σχολη;
    Νομίζω εδώ το λέει.

Quote Originally Posted by maria papa View Post
    εχω μια φιλη η οποια περασε σε αλλη πολη και ειμαστε 3 χρονια φιλες , μετα αλλη μια που γνωρισα στο πανεπιστημιο και κανουμε αρκετη παρεα θα ελεγα , απλα μετα τις πανελληνιες με καποιες χαθηκα , με λιγα λογια σπασανε οι παρεες επειδη αλλαξαμε πολεις ... το προβλημα μου ομως δεν ειναι αυτο , ειναι οι συγκεκριμενες κοπελες απο την σχολη

Senior Member
    Ναι, αλλά αρχικά λέει ότι έχει μείνει με τους άντρες φίλους της, την μάνα της και την σχέση της. Άρα τι απ΄όλα ισχύει;

Όπως και να έχει Μαρία, η αλήθεια είναι ότι μάλλον με τις κοπέλες που περιγράφεις είστε σε άλλο μήκος κύματος έτσι κι αλλιώς. Δηλαδή εννοώ ότι δεν συνεννοήστε. Λες π.χ. μου πρότειναν δουλειά σε γυμναστήριο αλλά δεν νομίζω να πάω, στο κλείνει η άλλη στα μούτρα. Εσύ θεωρείς ότι λες κάτι απλό, η άλλη το παίρνει για κάποιο λόγο στραβά. Ή συνεργάζεσαι με κάποιον, η άλλη νομίζει ότι τα 'χετε και σου φοράει κουδούνια σε όλη τη σχολή. Αυτό πάει να πει ότι υπάρχουν πολλά μικρά περιστατικά που αλλιώς τα ερμηνεύεις εσύ και αλλιώς οι φίλες σου μέχρι να φτάσετε σε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν νομίζω να αντιδρά έτσι κανείς εντελώς στο ξαφνικό. Το θέμα είναι ότι εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι το προκάλεσε όλο αυτό. Είδε κινήσεις που παρεξήγησε η άλλη μεταξύ εσένα και του παιδιού; Θεωρεί η παράλλη ότι της μπαίνεις με τα προσόντα σου και τις επιλογές σου για δουλειά ενώ αυτή σπάει τα κέρατά της και δεν καταφέρνει τίποτα; Που να ξέρουμε, μόνο υποθέσεις κάνουμε.

Banned
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ναι, αλλά αρχικά λέει ότι έχει μείνει με τους άντρες φίλους της, την μάνα της και την σχέση της. Άρα τι απ΄όλα ισχύει;
    Αυτό που καταλαβαίνω εγώ από τα λεγόμενά της, είναι ότι είχε φίλες στον τόπο καταγωγής της, αλλά χαθήκανε καθώς έφυγε σε άλλο τόπο για να σπουδάσει.

Σίγουρα θα πρέπει ν' αρχίσει να παρατηρεί και τον εαυτό της, όχι μόνο τους γύρω της, για να δει αν η συμπεριφορά της μερικές φορές προκαλεί αυτά τ' αποτελέσματα.

Πάντως σε γενικές γραμμές, τέτοιες συμπεριφορές μεταξύ φίλων και ειδικότερα γυναικών, υπάρχουν.

Page 2 of 2 FirstFirst 12