Άντε Έλις με το καλό ...να περνούν σειρά και οι.αλλοι..
Printable View
Με αυτήν δεν τα έχουνε ούτε μήνα.
δελφίνι εγώ δεν είμαι καιρό στο φόρουμ, αλλά τυχαία και εδώ από κάτω μου βγάζει θέμα που έχεις ανοίξει με τίτλο "Γάμος" και νομίζω παλιότερα κάτι παραπλήσιο είχε πάρει το μάτι μου. Γιατί τόσο άγχος με αυτό το θέμα; Γάμο και παιδιά δεν θα κάνεις με τον πρώτο τυχόντα επειδή περάσαν τα χρόνια, στο λέει η μάνα σου ή αισθάνεσαι ανασφάλειες. Θα το κάνεις αν και εφόσον συμβεί αυθόρμητα. Λίγη αυτοπεποίθηση χρειάζεσαι και να γνωρίζεις χαλαρά κόσμο χωρίς να προβληματίζεσαι που το πάει ο καθένας και χωρίς να βγάζεις στον άλλο ανάγκη δέσμευσης από την πρώτη στιγμή.
Εγω νομιζω την ειχε απο πιο πριν την αλλη και σου ελεγε οτι ειναι στείρος για να ξεκοψεις πιο ευκολα.
κανε μονη σου παιδι και ολλα μια χαρα
Πως θα φέρεις δελφίνι, στον κόσμο ένα παιδί, που θα θέλει στοργή και ηρεμία (και όχι μόνο), όταν δεν έχετε λύσει τα οικογενειάκα σας; Αυτό έλεγα πριν, πως δεν αποτελεί ένα παιδί, την σανίδα σωτηρίας στην ψυχολογία μας. Ίσα ίσα που μια μάνα και ένας πατέρας, θα πρέπει να έχουν εκείνοι την κατάλληλη ψυχολογία, παρά όλες τις αντιξοότητες, ώστε να μεγαλώσει το παιδί σε ένα νορμάλ περιβάλλον.
Θεωρείς το κλίμα και το οικογενειακό περιβάλλον νορμάλ, για να φέρεις στο κόσμο ένα παιδί;
δελφίνι ο κόσμος ξεκινάει από το Α, μετά πάει στο Β, μετά στο Γ και μετά βήμα βήμα φτάνει στο Ω που είναι ο στόχος του. Εσύ ξαφνικά περιμένεις να φτάσεις στο Ω χωρίς να έχεις φιάξει τις βάσεις.
Απ΄όσο ξέρω, δουλειά έχεις. Κάνε κίνηση να πας να μείνεις μόνη σου να τα βρεις με τον εαυτό σου, να δεις πως είναι, να δεις αν θα μπορέσεις να βάλεις όρια στα σόγια σου και κυρίως στον βίαια αδερφό σου, να δεις αν τα βγάζεις πέρα οικονομικά και ψυχολογικά. Θα σε βοηθήσει νομίζω σε πολλά πράγματα μια τέτοια κίνηση. Και στην κοινωνικοποίησή σου και στην ωριμότητά σου και στην ανάληψη ευθυνών και στην αυτοπεποίθηση σταδιακά.
Αφού έχεις σταθεί στα πόδια σου σαν ανεξάρτητο άτομο κι έχεις τακτοποιήσει πιο πολύ την ζωή σου, πιθανότατα το θέμα σχέση ή γάμος και παιδί θα στο απαντήσει η ίδια η ζωή.