γάμος και παιδί - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 52
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Το ξερει το δελφινι καιρο τωρα λεφτα που θα βρουμε τα αλλα ολα βολευονται
    Άντε Έλις με το καλό ...να περνούν σειρά και οι.αλλοι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Ωπα παίζει σκληρή μπαλίτσα ο elis...
    Είδε ελεύθερη τη μεγάλη περιοχή και είπε να κάνει επίθεση..

Senior Member
    Με αυτήν δεν τα έχουνε ούτε μήνα.

Senior Member
    Κρίμα ρε συ, αλλά μιλάμε ότι πρέπει να τα είχαν αρκετό καιρό, αν λέμε για ολοκληρωμένη σχέση. Αυτός δηλαδή σε κορόιδευε τόσο καιρό ή παρεξήγησες εσύ τις φιλικές (μάλλον) προθέσεις του;

Αν είχε σχέση και σου έταξε και γάμο, τότε μιλάμε για έναν παλιάνθρωπο.
    Όχι καθόλου φιλικές δεν ήτανε οι προθέσεις του και ούτε με κορόιδευε γιατί δεν είχαμε σχέση παραμόνο φιλική εγώ δεν ήθελα

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Όχι καθόλου φιλικές δεν ήτανε οι προθέσεις του και ούτε με κορόιδευε γιατί δεν είχαμε σχέση παραμόνο φιλική εγώ δεν ήθελα
    Τότε πως έκανε τόσο γρήγορα σχέση με άλλη κοπέλα; Μήπως τα έχουν καιρό αυτό έλεγα. Τεσπα προχώρα σε άλλη γνωριμία σιγά, δεν έγινε και κάτι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Το ξερει το δελφινι καιρο τωρα λεφτα που θα βρουμε τα αλλα ολα βολευονται
    Δεν χρειάζονται πολλά λεφτά για το γάμο, θα συνεννοηθώ εγώ με τον παπά, εκτός και αν θέλετε δημαρχείο, ακόμη καλύτερα που δεν θέλει και πολλά λεφτά. Για το τραπέζι, συμβιβάζομαι σαν καλεσμένος, δεν έχω θέμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Είδε ελεύθερη τη μεγάλη περιοχή και είπε να κάνει επίθεση..
    Τι επίθεση; Εδώ κοντεύει να πάρει το ματς από τα αποδυτήρια.

Senior Member
    δελφίνι εγώ δεν είμαι καιρό στο φόρουμ, αλλά τυχαία και εδώ από κάτω μου βγάζει θέμα που έχεις ανοίξει με τίτλο "Γάμος" και νομίζω παλιότερα κάτι παραπλήσιο είχε πάρει το μάτι μου. Γιατί τόσο άγχος με αυτό το θέμα; Γάμο και παιδιά δεν θα κάνεις με τον πρώτο τυχόντα επειδή περάσαν τα χρόνια, στο λέει η μάνα σου ή αισθάνεσαι ανασφάλειες. Θα το κάνεις αν και εφόσον συμβεί αυθόρμητα. Λίγη αυτοπεποίθηση χρειάζεσαι και να γνωρίζεις χαλαρά κόσμο χωρίς να προβληματίζεσαι που το πάει ο καθένας και χωρίς να βγάζεις στον άλλο ανάγκη δέσμευσης από την πρώτη στιγμή.

Senior Member
    Εγω νομιζω την ειχε απο πιο πριν την αλλη και σου ελεγε οτι ειναι στείρος για να ξεκοψεις πιο ευκολα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Εγω νομιζω την ειχε απο πιο πριν την αλλη και σου ελεγε οτι ειναι στείρος για να ξεκοψεις πιο ευκολα.
    Μπα όχι γιατί εγώ δεν έδειχνα ποτέ κολλημένη μαζί του

Senior Member
    κανε μονη σου παιδι και ολλα μια χαρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    κανε μονη σου παιδι και ολλα μια χαρα
    Σωστό και αυτό πολύ και έτσι λέω να κάνω αλλά δεν θέλει ποιος άλλος ποιος? Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ( που μας δέρνει ολους στο σπίτι και μας έστειλε στο νοσοκομείο αρκετές φορές)

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Σωστό και αυτό πολύ και έτσι λέω να κάνω αλλά δεν θέλει ποιος άλλος ποιος? Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ( που μας δέρνει ολους στο σπίτι και μας έστειλε στο νοσοκομείο αρκετές φορές)
    Πως θα φέρεις δελφίνι, στον κόσμο ένα παιδί, που θα θέλει στοργή και ηρεμία (και όχι μόνο), όταν δεν έχετε λύσει τα οικογενειάκα σας; Αυτό έλεγα πριν, πως δεν αποτελεί ένα παιδί, την σανίδα σωτηρίας στην ψυχολογία μας. Ίσα ίσα που μια μάνα και ένας πατέρας, θα πρέπει να έχουν εκείνοι την κατάλληλη ψυχολογία, παρά όλες τις αντιξοότητες, ώστε να μεγαλώσει το παιδί σε ένα νορμάλ περιβάλλον.

Θεωρείς το κλίμα και το οικογενειακό περιβάλλον νορμάλ, για να φέρεις στο κόσμο ένα παιδί;

Senior Member
    Πως θα φέρεις δελφίνι, στον κόσμο ένα παιδί, που θα θέλει στοργή και ηρεμία (και όχι μόνο), όταν δεν έχετε λύσει τα οικογενειάκα σας; Αυτό έλεγα πριν, πως δεν αποτελεί ένα παιδί, την σανίδα σωτηρίας στην ψυχολογία μας. Ίσα ίσα που μια μάνα και ένας πατέρας, θα πρέπει να έχουν εκείνοι την κατάλληλη ψυχολογία, παρά όλες τις αντιξοότητες, ώστε να μεγαλώσει το παιδί σε ένα νορμάλ περιβάλλον.

Θεωρείς το κλίμα και το οικογενειακό περιβάλλον νορμάλ, για να φέρεις στο κόσμο ένα παιδί;
    Ναι θεωρώ αν φύγω από το σπίτι

Senior Member
    δελφίνι ο κόσμος ξεκινάει από το Α, μετά πάει στο Β, μετά στο Γ και μετά βήμα βήμα φτάνει στο Ω που είναι ο στόχος του. Εσύ ξαφνικά περιμένεις να φτάσεις στο Ω χωρίς να έχεις φιάξει τις βάσεις.

Απ΄όσο ξέρω, δουλειά έχεις. Κάνε κίνηση να πας να μείνεις μόνη σου να τα βρεις με τον εαυτό σου, να δεις πως είναι, να δεις αν θα μπορέσεις να βάλεις όρια στα σόγια σου και κυρίως στον βίαια αδερφό σου, να δεις αν τα βγάζεις πέρα οικονομικά και ψυχολογικά. Θα σε βοηθήσει νομίζω σε πολλά πράγματα μια τέτοια κίνηση. Και στην κοινωνικοποίησή σου και στην ωριμότητά σου και στην ανάληψη ευθυνών και στην αυτοπεποίθηση σταδιακά.

Αφού έχεις σταθεί στα πόδια σου σαν ανεξάρτητο άτομο κι έχεις τακτοποιήσει πιο πολύ την ζωή σου, πιθανότατα το θέμα σχέση ή γάμος και παιδί θα στο απαντήσει η ίδια η ζωή.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast