Σε ευχαριστω για την απάντηση!! Το κουβαλάμε αλλά ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα μας βαρεθεί και θα φύγει και αυτό! ????
Printable View
Το κουβαλασ και πρεπει να αγαπηθειτε
το ελυσες μονη σου το γριφο σου. λυπαμαι για την απωλεια σου, αλλα να ξερεις πως αυτο ή οι ασθενειες οικογενειας μπορουν να ξεκινησουν τετοιες φοβιες. ειναι απολυτως κατανοητες, αλλα παλεψε τις πριν σε καταβαλλουν. ο πατριος μου οταν αρρωστησε επαθα το ιδιο. φοβομουν μην παθω κατι η του μεταφερω κατι. αλλα δεν ειναι ζωη αυτη ε. κοψε το χουι οσο ειναι καιρος
Δοκιμασε ζεολιθο μαγνησιο κ πρωτεινη συμπληρωμα διατροφησ
Παίρνω μουρουνολαδο για ω3 και βιταμίνες Β. Πίνω πολλούς χυμούς, τρώω φέτες με ταχίνι και κάθε βράδυ πίνω μελισσοχορτο, πασιφλορα και βαλεριάνα σε ρόφημα. Επίσης έπαιρνα για ένα διάστημα και σπιρουλίνα αλλά μου προκαλούσε νευρικότητα. Ζεόλιθο δεν το το έχω ξανακουσει αλλά θα το ψάξω...
μην περνετε ο,τι σας λενε εδω περα....μην ακουτε. δεν ειναι ολα ασφαλη για ολους.
Η ψυχολόγος λέει ότι το σώμα θεραπεύεται τελευταίο. Μου σύστησε και αγωγή αλλά της είπα πως θέλω να το παλέψω μόνο με ψυχοθεραπεία και μου είπε πως είναι εφικτό αλλά θα πρέπει να παλεύω με τα συμπτώματα μου. Ενώ τα φάρμακα στα κατευνάζουν για να μπορείς να παλέψεις καλύτερα αλλά πραγματικά δεν θέλω να μπω σε αυτό το τρυπάκι. Σκέψου πως όλοι μου οι πόνοι είναι αριστερά στο στήθος και στην πλάτη...και τους νιώθω καθημερινα προσπαθώντας να μην δίνω σημασία και να κάνω την ζωή μου!
εισαι μικρη σε ηλικια ε? αν καταλαβαινεις πως (αφου εχεις εξεταστει απο γιατρο και εισαι υγειης) ολα αυτα ειναι απτο αγχος η το κολλημα που εχεις φαει, τοτε εισαι σε καλο δρομο. ισως αν σου συμβει κατι θετικο να σου φυγουν.
Είμαι 25. Είναι φορές που λέω οκ κάτι έχεις...πεθαίνεις σίγουρα. Και φορές που με πιάνει και λέω αν πας πάλι για εξετάσεις τζάμπα τα λεφτά σου θα χαλάσεις και θα αγχωθεις κι άλλο. Είναι ψυχοφθόρο και αυτό με τους γιατρούς. Όσο έχω κρίσεις έχω κάνει 3 εξετάσεις αίματος (όχι τις απλές...με όλα μέσα), 1 ούρων, 2 θηροειδους, υπέρηχο θηροειδους, 4 καρδιογράφηματα και τριπλεξ και 2 ακτινογραφίες θώρακα, έχω πάει και σε νευρολόγο και σε ορθοπεδικό. Όλα αυτά σε 9 μήνες...πραγματικά η μόνη που θέλω να βλέπω είναι η ψυχολόγος! Ότι και να νιώσω πλέον δεν θέλω να ξαναπάω γιατί πάλι θα τροφοδοτήσω τον φόβο μου.
σε τοσους γιατρους δεν πανε αλλοι σε ολη τους τη ζωη :P φοβασαι δλδ τον θανατο? οχι την αρρωστια? ετσι ακουγεται
ετσι δεν θα τα ζησεις ομως. οσο φοβασαι οτι δεν θα ζησεις και δεν θα κανεις αυτα που θελεις.....δεν τα κανεις σε πραγματικο χρονο. θα ξυπνησεις ξαφνικα 60 χρονων και θα λες οτι εχασες τσαμπα τη ζωη σου