Θελω να γίνω καλά... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 92
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ολο αυτο ειναι το σπασαρχιδικο σου αδερφακι που κουβαλασ μαζι σου οχι εσυ και να φερεσαι στον εαυτο σου οπωσ θεσ να σ φερονται
    Σε ευχαριστω για την απάντηση!! Το κουβαλάμε αλλά ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα μας βαρεθεί και θα φύγει και αυτό! ????

Senior Member
    Το κουβαλασ και πρεπει να αγαπηθειτε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by kspat View Post
    Εγώ έχασα τον μπαμπά μου πριν δύο χρόνια από αυτό...και οι φοβίες ξεκίνησαν τον Μάρτιο με αιτιολογία ότι τώρα μου βγαίνει και το πένθος.
    το ελυσες μονη σου το γριφο σου. λυπαμαι για την απωλεια σου, αλλα να ξερεις πως αυτο ή οι ασθενειες οικογενειας μπορουν να ξεκινησουν τετοιες φοβιες. ειναι απολυτως κατανοητες, αλλα παλεψε τις πριν σε καταβαλλουν. ο πατριος μου οταν αρρωστησε επαθα το ιδιο. φοβομουν μην παθω κατι η του μεταφερω κατι. αλλα δεν ειναι ζωη αυτη ε. κοψε το χουι οσο ειναι καιρος

Quote Originally Posted by garida View Post
    το ελυσες μονη σου το γριφο σου. λυπαμαι για την απωλεια σου, αλλα να ξερεις πως αυτο ή οι ασθενειες οικογενειας μπορουν να ξεκινησουν τετοιες φοβιες. ειναι απολυτως κατανοητες, αλλα παλεψε τις πριν σε καταβαλλουν. ο πατριος μου οταν αρρωστησε επαθα το ιδιο. φοβομουν μην παθω κατι η του μεταφερω κατι. αλλα δεν ειναι ζωη αυτη ε. κοψε το χουι οσο ειναι καιρος
    Τον ξέρω τον λόγο πλέον...το θέμα μου είναι να μου φύγουν τα σωματικά συμπτώματα για να μπορώ να είμαι εντελώς λειτουργική και δραστήρια όπως ήμουν πάντα! Εύχομαι και εσύ να τι έχεις ξεπεραεει και να είσαι εντελώς καλά!

Senior Member
    Δοκιμασε ζεολιθο μαγνησιο κ πρωτεινη συμπληρωμα διατροφησ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by kspat View Post
    Τον ξέρω τον λόγο πλέον...το θέμα μου είναι να μου φύγουν τα σωματικά συμπτώματα για να μπορώ να είμαι εντελώς λειτουργική και δραστήρια όπως ήμουν πάντα! Εύχομαι και εσύ να τι έχεις ξεπεραεει και να είσαι εντελώς καλά!
    θα φυγουν οταν αισθανθεις ετοιμη. το πενθος ειναι μια διαδικασια περιπλοκη. αλλα πρεπει να αντιδρασεις. η/ο θεραπευτης θα σε βοηθησει

Quote Originally Posted by elis View Post
    Δοκιμασε ζεολιθο μαγνησιο κ πρωτεινη συμπληρωμα διατροφησ
    Παίρνω μουρουνολαδο για ω3 και βιταμίνες Β. Πίνω πολλούς χυμούς, τρώω φέτες με ταχίνι και κάθε βράδυ πίνω μελισσοχορτο, πασιφλορα και βαλεριάνα σε ρόφημα. Επίσης έπαιρνα για ένα διάστημα και σπιρουλίνα αλλά μου προκαλούσε νευρικότητα. Ζεόλιθο δεν το το έχω ξανακουσει αλλά θα το ψάξω...

Senior Member
    μην περνετε ο,τι σας λενε εδω περα....μην ακουτε. δεν ειναι ολα ασφαλη για ολους.

θα φυγουν οταν αισθανθεις ετοιμη. το πενθος ειναι μια διαδικασια περιπλοκη. αλλα πρεπει να αντιδρασεις. η/ο θεραπευτης θα σε βοηθησει
    Η ψυχολόγος λέει ότι το σώμα θεραπεύεται τελευταίο. Μου σύστησε και αγωγή αλλά της είπα πως θέλω να το παλέψω μόνο με ψυχοθεραπεία και μου είπε πως είναι εφικτό αλλά θα πρέπει να παλεύω με τα συμπτώματα μου. Ενώ τα φάρμακα στα κατευνάζουν για να μπορείς να παλέψεις καλύτερα αλλά πραγματικά δεν θέλω να μπω σε αυτό το τρυπάκι. Σκέψου πως όλοι μου οι πόνοι είναι αριστερά στο στήθος και στην πλάτη...και τους νιώθω καθημερινα προσπαθώντας να μην δίνω σημασία και να κάνω την ζωή μου!

μην περνετε ο,τι σας λενε εδω περα....μην ακουτε. δεν ειναι ολα ασφαλη για ολους.
    Σωστή η παρατήρηση σου! Αλλά προτιμώ σίγουρα κάποιο βότανο από την φύση πάρα τα φάρμακα. Τα βότανα με βοηθάνε πολύ...βέβαια με μέτρο

Senior Member
    εισαι μικρη σε ηλικια ε? αν καταλαβαινεις πως (αφου εχεις εξεταστει απο γιατρο και εισαι υγειης) ολα αυτα ειναι απτο αγχος η το κολλημα που εχεις φαει, τοτε εισαι σε καλο δρομο. ισως αν σου συμβει κατι θετικο να σου φυγουν.

εισαι μικρη σε ηλικια ε? αν καταλαβαινεις πως (αφου εχεις εξεταστει απο γιατρο και εισαι υγειης) ολα αυτα ειναι απτο αγχος η το κολλημα που εχεις φαει, τοτε εισαι σε καλο δρομο. ισως αν σου συμβει κατι θετικο να σου φυγουν.
    Είμαι 25. Είναι φορές που λέω οκ κάτι έχεις...πεθαίνεις σίγουρα. Και φορές που με πιάνει και λέω αν πας πάλι για εξετάσεις τζάμπα τα λεφτά σου θα χαλάσεις και θα αγχωθεις κι άλλο. Είναι ψυχοφθόρο και αυτό με τους γιατρούς. Όσο έχω κρίσεις έχω κάνει 3 εξετάσεις αίματος (όχι τις απλές...με όλα μέσα), 1 ούρων, 2 θηροειδους, υπέρηχο θηροειδους, 4 καρδιογράφηματα και τριπλεξ και 2 ακτινογραφίες θώρακα, έχω πάει και σε νευρολόγο και σε ορθοπεδικό. Όλα αυτά σε 9 μήνες...πραγματικά η μόνη που θέλω να βλέπω είναι η ψυχολόγος! Ότι και να νιώσω πλέον δεν θέλω να ξαναπάω γιατί πάλι θα τροφοδοτήσω τον φόβο μου.

Senior Member
    σε τοσους γιατρους δεν πανε αλλοι σε ολη τους τη ζωη :P φοβασαι δλδ τον θανατο? οχι την αρρωστια? ετσι ακουγεται

σε τοσους γιατρους δεν πανε αλλοι σε ολη τους τη ζωη :P φοβασαι δλδ τον θανατο? οχι την αρρωστια? ετσι ακουγεται
    Χαχαχαχαχαχαχα μέχρι τα 70 μου φαντάσου. Ναι τον φοβάμαι αλλά πιο πολύ φοβάμαι να μην ζήσω και δεν κάνω αυτά που θέλω όπως οικογένεια, δικό μου σπίτι, παιδάκια. Δεν θέλω κάτι άλλο! Θέλω να τα κάνω όλα αυτά και να τα χαρώ! Δεν ζητάω τίποτα άλλο από την ζωή μου!

Senior Member
    ετσι δεν θα τα ζησεις ομως. οσο φοβασαι οτι δεν θα ζησεις και δεν θα κανεις αυτα που θελεις.....δεν τα κανεις σε πραγματικο χρονο. θα ξυπνησεις ξαφνικα 60 χρονων και θα λες οτι εχασες τσαμπα τη ζωη σου

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast