Αν είναι τόσο κομπλεξικός - που είναι- και ξέρει ότι δεν μπορεί να έχει μια ερωτική σχέση για ποιο λόγο το ξεκίνησε; για ποιο λόγο να με βάλει εμένα σε αυτήν την διαδικασία να έχω φτάσει στο σημείο να τον παρακαλώ να πάρει ένα χάπι για να έρθουμε σε επαφή; δεν ξέρει τον εαυτό του; δεν είναι λόγος για μένα να χωρίσω το ότι δεν μπορεί αλλά το ότι αδιαφορεί για τις δικές μου ανάγκες. Αυτός δεν έχει, το έχουμε καταλάβει. Δεν έπρεπε να επιλέξει μια γυναίκα 15 χρόνια μικρότερη του. Και τις καταλαβαίνω τις ανασφαλείες του από τα ψέματα που έλεγε. Όμως δεν του έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα να νιώθει ανασφαλής. Καταλαβαίνω ότι ζηλεύει την εμφάνιση μου, καταλαβαίνω ότι φοβάται με το πρόβλημα που έχει ότι θα τον απατησω η ότι θα βρω κάποιον μικρότερο όμως απλά αυτό που θέλω είναι να κάνω έρωτα με τον άνθρωπο που αγαπώ. Δεν είμαι σεξομανής να ζητάω το σεξ από δω και από κει. Έπρεπε να έχω καταλάβει το εύρος του προβλήματος του όταν μου ζήτησε να χωρίσουμε επειδή νόμιζε ότι κοίταξα άλλον αντρα. Από κει βγάλτε τα συμπέρασμα τα σας για την ανασφάλεια του.
Εστάλη από RNE-L21 στο
E-Psychology.gr Mobile App