Λοιπον αρχικα εγω πιστευω οτι οντως πιστευε οτι εχω προχωρησει απλως επεσε εξω γιατι με τον τυπο που οντως εκανα κατι εβαλα μονο μια φωτο οταν δεν ειχε παιχτει τπτ και τις επομενες φορες δεν εβαλα κατι γιατι δεν ηθελα να μαθει οτι προχωρησα,και να χαθει και η τελευταια ελπιδα,αποσο καταλαβες εβγαινα μαζι του για να ξεπερασω τον πρωην μου κυριως μεγαλη μαλακια αυτο το ξερω..οι αλλες φωτο ηταν με φιλους ξεκαθαρα και δεν περιμενα να πιστεψει οτι τρεχει κατι με καποιον απο αυτους.Στην αρχη το επαιξα ελευθερο πουλι και να βγουμε χαλαρα αλλα στο τελος λυγισα.λοιπον θα σου πω περιληπτικα τι ειπαμε στα μηνυματα, αν και θα ηθελα να σου πω ακριβως αλλα θα φαω παλι κραξιμο.
του εστειλα ενα μηνυμα θελω να βγουμε θελεις και μου λεει εχεις κατι συγκεκριμενο να μ πεις του λεω οχι και μου λεει τι να βγουμε να πουμε τα λαθη που εκανα?( πρωτη εκπληξη γιατι ποτε ξανα δεν ειχε απαντησει ετσι ηταν παντα χαλαρος) του λεω γιατι πιστευεις θα σε κατηγορησω για κατι και μ λεει οτι το μονο που πιστευει ειναι οτι εγω βρηκα το δρομο μου γιατι αυτο φαινεται αλλωστε και να μην γυρναω πισω γιατι θα παρω και αλλους στο λαιμο μου, οτι δεν μπορει να με δει φιλικα (επειδη εγω το επαιξα κουλ να βγουμε φιλια) γιατι εμεις ειχαμε κατι αλλο το οποιο δεν μπορει να γινει φιλια,μετα τον ρωτησα τις αλλες φορες πως βγηκαμε και λεει οτι αποτην τελευταια φορα που βγηκαμε ανεβασα καποια πραγματα και του εδωσα την εντυπωση οτι προχρησα και αυτοσ δεν ανηκει στην καινουρια μ ζωη αλλα στο παρελθον και δεν νομιζει οτι θα του κανει καλο να ξαναβρεθουμε,αντιθετα θα τον πονεσει περισσουτερο και θα τον κρατησει πισω και το ιδιο ισχυει και για εμενα.μετα τ ειπα οτι ετσι ενιωσα ετσι εκανα χωρις να σκεφτω παλια και νεα ζωη και δεν μιλησα για παρελθον και μελλον ,με ρωτησε τι ενιωσα ακριβως για να καταλαβει,δεν απαντησα,μετα λεει οτι δεν εχειι σκοπο να ξαναγυρισει πισω και οτι εστω και αυτο το ελευθερο που ηθελε ειδε οτι δεν μου αξιζει και οτι μας εκανε κακο,δεν μπορει να με δει φιλικα και δεν πιστευω οτι θα μπυ κανει καλο να σε δω παλι(δευτερη φορα που τα ειπε αυτα),δεν εχει διαθεση να τσακωθουμε και θελει να με θυμαται ευχαριστα οπως ακριβως περασε μαζι μου ολα αυτα τα χρονια,απλα θελει να ειναι ξεκαθαρος σε αυτο που θελει.μετα τον ρωτησα οτι πριν τα χριστουγεννα ειχε δεχθει να βγουμε και τι αλλαξε τωρα ,οτι δεν θυμαμαι να μ ειπε για κατι ελευθερο και οτι ξερω καλυτερα και απο αυτον οτι δεν προκειται να γυρισει σε μενα και απαντησε αφου τον ξαναρωτησα γιατι απανταγε σε αλλα ασημαντα οτι πριν τα χριστουγεννα ειχε πει ναι γιατι κατα την διαρκεια των εορτων του εδωσα την εντυπωση οτι προχωρησα και οτι το απαντησε αυτο και πιο πανω(αυτη η προταση δεν βγαζει νοημα) και λεει απορει γιατι κανω πως δεν θυμαμαι οτι ηθελε κατι ελευθερο(δεν μου ειχε πει ποτε κατι τετοιο εν τω μεταξυ απλα ειχε πει οτι ηθελε να μεινει ελευθερος οχι νσ εχει ελευθερη σχεση μαζι μου, οταν του το ειπα δεν απαντησε καν).τον ξαναρωτησα αν το ναι εγινε οχι επειδη προχωρησα κατα τη διαρκεια των εορτων και ειπε οτι καθισε και σκεφτηκε οτι κουραστηκε και θελει να προχωρησει στη ζωη του(αρα πριν δεν ηθελε ας πουμε??) και οτι δεν θα του εκανε καλο να με βλεπει σαν να τα εχουμε ακομα. και απλα θυμωσα και του ειπα οτι επδ και εγω θελω να προχωρησω θελω να ξεκαθαρισουμε επιτελους να φαω τη χυλοπιτα μεσα στη μουρη να το παρω αποφαση και μου λεει γιατι να φας χυλοπιτα,ειπες οτι ξερεις καλυτερα και απο μενα οτι δεν θα ξαναγυρισει πισω σε μενα και δεν καταλαβαινει γιατι το ειπα αυτο και μετα λεει δεν νομιζει οτι με κραταει πισω αφου δεν με εχει ενοχλησει καθολου,και του λεω εγω θα φαω χυλοπιτα οχι εσυ,ξερω οτι δεν με εχεις ενοχλησει καθολου και γιαυτο σου λεω οτι ξερω οτι μου εχεις τελειωσει και απαντησε "γιατι εγω δεν σου εχω τελειωσει? εγω αλλα ειδα στις γιορτες και μπραβο σου γιαυτο δεν σε κατακρινω απλως α΄λλη εντυπωση μου ειχες δωσει απο αυτα που ανεβαζες κατα καιρους που δεν τα εκανες οσο ημασταν μαζι, δεν το συνεχιζω γιατι δεν μ πεφτει λογος τι κανεις στη ζωη σ οποτε τη κλεινω εδω τη συζητηση"μετα εγω του λεω αλλωστε δεν εχει σημασια αν μου εχεις τελειωσει ετσι δεν ειναι και λεει καναμε και οι δυο καποιες επιλογες πριν πολυ καιρο που μας εφτασαν εδω που μας εφτασαν, αν θες να βρεθουμε για να ξεκαθαρισουμε καπιια πραγματα επειδη θεωρεις οτι σε κραταω πισω ευχαριστως θα ερθω γιατι δεν το θελω αυτο, αλλα θα ερθω μονο για αυτο και για τιποτα μα τιποτα παραπανω και τ λεω ενταξει δεν χρειαζεται να μας το χτυπας συνεχεια το εμπεδωσαμε. κανονισαμε το ποτε μετα του λεω που θα πας σημερα να πεσω πανω σου τυχαια για πλακα φυσικα και μου ειπε σε ποιο μαγαζι ηταν και να περασω κι εγω καλα και δεν απαντησα κατι. μετα απο μιση ωρα παντως ηταν μεσα στη συνομιλια,προφανως μπηκε να δει αν το διαβασα η δεν ξερω τι.
τωρα που τα ξαναγραφω συνειδητοποιω τη μαλακιαρα μου και ποσο αδιαφορος ειναι απεναντι μου.δεν πιστευω οτι εχει γκομενα τουλαχιθστον πριν τις γιορτες δεν ειχε τωρα για να αρνειται ισως ναι και για να αποκλεει καθε πιθανοτητα επανασυνδεσης.δηλαδη πως μηδενιζεις καθε πιθανοτητα απο πριν ενω τα ειχαμε και 4 χρονια? αρα μαλλον κατι νεο παιζει και δεν ενδιαφερεται να γυρισει πισω στο παλιο και απολυτως κατανοητο και λογικο.τωρα σεξ δεν νομιζω να θελει με τιποτα και ειμαι σιγουρη.
τωρα το γυαλι αν ραγισει ραγισε οκει. και εγω ιδανικα δεν θα ηθελα να ειχαμε χωρισει ποτε η τουλαχιστον να μην εκανα αυτη τη μαλακια να αφησω το χρονο να περασει ετσι.ισως αν του μιλουσα μετα απο 10 μερες μετα το τσακωμο θα τα ειχαμε βρει σιγουρα. Ωστοσο οταν λεμε αυτη τη φραση ακυρωνουμε ολους αυτους τους ανθρωπους που τα ξαναβρισκουν μετα απο καιρο και ειναι μια χαρα μαζι και μην μου πειτε πως δεν υπαρχουν,ασχετα αν δεν πιστευω οτι στην δικη μας περιπτωση ειναι λιγο δυσκολο.,ακομα και απο τη δικη μου τη πλευρα .