Results 16 to 30 of 63
-
20-01-2019, 18:26 #16
Λοιπον αρχικα εγω πιστευω οτι οντως πιστευε οτι εχω προχωρησει απλως επεσε εξω γιατι με τον τυπο που οντως εκανα κατι εβαλα μονο μια φωτο οταν δεν ειχε παιχτει τπτ και τις επομενες φορες δεν εβαλα κατι γιατι δεν ηθελα να μαθει οτι προχωρησα,και να χαθει και η τελευταια ελπιδα,αποσο καταλαβες εβγαινα μαζι του για να ξεπερασω τον πρωην μου κυριως μεγαλη μαλακια αυτο το ξερω..οι αλλες φωτο ηταν με φιλους ξεκαθαρα και δεν περιμενα να πιστεψει οτι τρεχει κατι με καποιον απο αυτους.Στην αρχη το επαιξα ελευθερο πουλι και να βγουμε χαλαρα αλλα στο τελος λυγισα.λοιπον θα σου πω περιληπτικα τι ειπαμε στα μηνυματα, αν και θα ηθελα να σου πω ακριβως αλλα θα φαω παλι κραξιμο.
του εστειλα ενα μηνυμα θελω να βγουμε θελεις και μου λεει εχεις κατι συγκεκριμενο να μ πεις του λεω οχι και μου λεει τι να βγουμε να πουμε τα λαθη που εκανα?( πρωτη εκπληξη γιατι ποτε ξανα δεν ειχε απαντησει ετσι ηταν παντα χαλαρος) του λεω γιατι πιστευεις θα σε κατηγορησω για κατι και μ λεει οτι το μονο που πιστευει ειναι οτι εγω βρηκα το δρομο μου γιατι αυτο φαινεται αλλωστε και να μην γυρναω πισω γιατι θα παρω και αλλους στο λαιμο μου, οτι δεν μπορει να με δει φιλικα (επειδη εγω το επαιξα κουλ να βγουμε φιλια) γιατι εμεις ειχαμε κατι αλλο το οποιο δεν μπορει να γινει φιλια,μετα τον ρωτησα τις αλλες φορες πως βγηκαμε και λεει οτι αποτην τελευταια φορα που βγηκαμε ανεβασα καποια πραγματα και του εδωσα την εντυπωση οτι προχρησα και αυτοσ δεν ανηκει στην καινουρια μ ζωη αλλα στο παρελθον και δεν νομιζει οτι θα του κανει καλο να ξαναβρεθουμε,αντιθετα θα τον πονεσει περισσουτερο και θα τον κρατησει πισω και το ιδιο ισχυει και για εμενα.μετα τ ειπα οτι ετσι ενιωσα ετσι εκανα χωρις να σκεφτω παλια και νεα ζωη και δεν μιλησα για παρελθον και μελλον ,με ρωτησε τι ενιωσα ακριβως για να καταλαβει,δεν απαντησα,μετα λεει οτι δεν εχειι σκοπο να ξαναγυρισει πισω και οτι εστω και αυτο το ελευθερο που ηθελε ειδε οτι δεν μου αξιζει και οτι μας εκανε κακο,δεν μπορει να με δει φιλικα και δεν πιστευω οτι θα μπυ κανει καλο να σε δω παλι(δευτερη φορα που τα ειπε αυτα),δεν εχει διαθεση να τσακωθουμε και θελει να με θυμαται ευχαριστα οπως ακριβως περασε μαζι μου ολα αυτα τα χρονια,απλα θελει να ειναι ξεκαθαρος σε αυτο που θελει.μετα τον ρωτησα οτι πριν τα χριστουγεννα ειχε δεχθει να βγουμε και τι αλλαξε τωρα ,οτι δεν θυμαμαι να μ ειπε για κατι ελευθερο και οτι ξερω καλυτερα και απο αυτον οτι δεν προκειται να γυρισει σε μενα και απαντησε αφου τον ξαναρωτησα γιατι απανταγε σε αλλα ασημαντα οτι πριν τα χριστουγεννα ειχε πει ναι γιατι κατα την διαρκεια των εορτων του εδωσα την εντυπωση οτι προχωρησα και οτι το απαντησε αυτο και πιο πανω(αυτη η προταση δεν βγαζει νοημα) και λεει απορει γιατι κανω πως δεν θυμαμαι οτι ηθελε κατι ελευθερο(δεν μου ειχε πει ποτε κατι τετοιο εν τω μεταξυ απλα ειχε πει οτι ηθελε να μεινει ελευθερος οχι νσ εχει ελευθερη σχεση μαζι μου, οταν του το ειπα δεν απαντησε καν).τον ξαναρωτησα αν το ναι εγινε οχι επειδη προχωρησα κατα τη διαρκεια των εορτων και ειπε οτι καθισε και σκεφτηκε οτι κουραστηκε και θελει να προχωρησει στη ζωη του(αρα πριν δεν ηθελε ας πουμε??) και οτι δεν θα του εκανε καλο να με βλεπει σαν να τα εχουμε ακομα. και απλα θυμωσα και του ειπα οτι επδ και εγω θελω να προχωρησω θελω να ξεκαθαρισουμε επιτελους να φαω τη χυλοπιτα μεσα στη μουρη να το παρω αποφαση και μου λεει γιατι να φας χυλοπιτα,ειπες οτι ξερεις καλυτερα και απο μενα οτι δεν θα ξαναγυρισει πισω σε μενα και δεν καταλαβαινει γιατι το ειπα αυτο και μετα λεει δεν νομιζει οτι με κραταει πισω αφου δεν με εχει ενοχλησει καθολου,και του λεω εγω θα φαω χυλοπιτα οχι εσυ,ξερω οτι δεν με εχεις ενοχλησει καθολου και γιαυτο σου λεω οτι ξερω οτι μου εχεις τελειωσει και απαντησε "γιατι εγω δεν σου εχω τελειωσει? εγω αλλα ειδα στις γιορτες και μπραβο σου γιαυτο δεν σε κατακρινω απλως α΄λλη εντυπωση μου ειχες δωσει απο αυτα που ανεβαζες κατα καιρους που δεν τα εκανες οσο ημασταν μαζι, δεν το συνεχιζω γιατι δεν μ πεφτει λογος τι κανεις στη ζωη σ οποτε τη κλεινω εδω τη συζητηση"μετα εγω του λεω αλλωστε δεν εχει σημασια αν μου εχεις τελειωσει ετσι δεν ειναι και λεει καναμε και οι δυο καποιες επιλογες πριν πολυ καιρο που μας εφτασαν εδω που μας εφτασαν, αν θες να βρεθουμε για να ξεκαθαρισουμε καπιια πραγματα επειδη θεωρεις οτι σε κραταω πισω ευχαριστως θα ερθω γιατι δεν το θελω αυτο, αλλα θα ερθω μονο για αυτο και για τιποτα μα τιποτα παραπανω και τ λεω ενταξει δεν χρειαζεται να μας το χτυπας συνεχεια το εμπεδωσαμε. κανονισαμε το ποτε μετα του λεω που θα πας σημερα να πεσω πανω σου τυχαια για πλακα φυσικα και μου ειπε σε ποιο μαγαζι ηταν και να περασω κι εγω καλα και δεν απαντησα κατι. μετα απο μιση ωρα παντως ηταν μεσα στη συνομιλια,προφανως μπηκε να δει αν το διαβασα η δεν ξερω τι.
τωρα που τα ξαναγραφω συνειδητοποιω τη μαλακιαρα μου και ποσο αδιαφορος ειναι απεναντι μου.δεν πιστευω οτι εχει γκομενα τουλαχιθστον πριν τις γιορτες δεν ειχε τωρα για να αρνειται ισως ναι και για να αποκλεει καθε πιθανοτητα επανασυνδεσης.δηλαδη πως μηδενιζεις καθε πιθανοτητα απο πριν ενω τα ειχαμε και 4 χρονια? αρα μαλλον κατι νεο παιζει και δεν ενδιαφερεται να γυρισει πισω στο παλιο και απολυτως κατανοητο και λογικο.τωρα σεξ δεν νομιζω να θελει με τιποτα και ειμαι σιγουρη.
τωρα το γυαλι αν ραγισει ραγισε οκει. και εγω ιδανικα δεν θα ηθελα να ειχαμε χωρισει ποτε η τουλαχιστον να μην εκανα αυτη τη μαλακια να αφησω το χρονο να περασει ετσι.ισως αν του μιλουσα μετα απο 10 μερες μετα το τσακωμο θα τα ειχαμε βρει σιγουρα. Ωστοσο οταν λεμε αυτη τη φραση ακυρωνουμε ολους αυτους τους ανθρωπους που τα ξαναβρισκουν μετα απο καιρο και ειναι μια χαρα μαζι και μην μου πειτε πως δεν υπαρχουν,ασχετα αν δεν πιστευω οτι στην δικη μας περιπτωση ειναι λιγο δυσκολο.,ακομα και απο τη δικη μου τη πλευρα .
- 20-01-2019, 18:42 #17
αν και οι απαντησεις σου παντα με προσγειωνουν στην πραγματικοτητα,περιμενα τη γνωμη σου. τα μηνυματα τα εχω αναφερει απο πανω στο Remedy, αν θες να εχεις πιο ολοκληρωμενη εικονα, αν και δεν περιμενω να αλλαξει κατι και εγω πλεον πιστευω οτι τελειωσε. Ισως φταιω εγω που φοβομουν να του μιλησω οταν ηταν ακομα φρεσκο αλλα οκει οπως και εχει τελειωσε.
20-01-2019, 19:04 #18
Mένετε στην ιδια πόλη;
20-01-2019, 19:07 #19
20-01-2019, 19:52 #20
Παντως για την ώρα μην του στείλεις κατι αλλο, μην επικοινωνήσεις, για ένα διάστημα τουλάχιστον. Καπου νιώθει καποια πίεση βλέπω και μια ενδεχόμενη συνάντηση ή αναφορά για να μιλήσετε για το τι γίνεται και που πάει ολο αυτο κλπ τον κάνει να απομακρυνθεί περισσότερο. Για μενα είναι καλό που είχες βάλει υλικό απο καποιες εξόδους στο φβ και τωρα μην πας και βάλεις κατι δυσάρεστο ή κατι σχετικό με το πώς νιώθεις κλπ. Προσπάθησε να ηρεμήσεις γιατι εχεις εκδηλώσει ηδη αρκετές φορές το ενδιαφέρον σου και αυτο επιτείνει το δεδομένο μιας κατάστασης. Για την ώρα λοιπον κάνε μια αποχή.
20-01-2019, 20:03 #21
20-01-2019, 20:53 #22
Eσυ πως σκέφτεσαι να κινηθείς τωρα; τι περνάει απ' το μυαλό σου ετσι αυθόρμητα ας πουμε.
20-01-2019, 21:16 #23
Λογικα θα μου ξαναστειλει να βγουμε σε καμια εβδομαδα και να ξεκαθαρισουμε ωστε να μην με κραταει πισω οπως ειπε.και απλαθα του πω χυμα οσα νιωθω και οτι θελω να ειμαστε και παλι μαζι και ας γινει οτι θελει.Δεν θελει πιστευω αλλα καλυτερα να το παρω αποφαση απο το να καθομαι και να περιμενω και να ελπιζω να κανει κατι η να προσπαθω να τον κανω να ζηλεψει.
20-01-2019, 21:21 #24
Kατάλαβα. Λοιπον οταν σου στείλει, γράψε εδω την προηγούμενη μέρα να το συζητήσουμε λιγο πριν πας στο ραντεβού γιατι σε βλέπω οτι έχεις τρελαθεί!
21-01-2019, 01:48 #25Miliva21Guestδηλαδη πως μηδενιζεις καθε πιθανοτητα απο πριν ενω τα ειχαμε και 4 χρονια? [/QUOTE]
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται πολλες γυναίκες να πέφτουν στο χαζό επιχείρημα....
"μα τα είχαμε 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια πως να μη ξαναγυρισει"
Λες και οι σχέσεις ας πούμε εινα στατικες δεν αλλάζουν....ούτε τα συναισθήματα των ανθρώπων δεν φθείρονται..........δλδ άμα ο άλλος μείνει τουλάχιστον 4 χρόνια μαζί σου σημαίνει ότι θα μείνει μια ζωή......!!!
Αλήθεια απορώ που τα έχετε διαβάσει αυτά....Ποιος σας τα έχει πει.............;;;;
Η ξενερα και το οριστικό φιναλε σ μια σχεση μπορεί να έρθει στα 2 στα 5 στα 7 στα 10 στα 20 χρόνια .....εδώ διαλύονται οριστικά και αμετάκλητα γάμοι ετών.....τι πάει να πει ότι τα είχατε 4 χρόνια;;;
είναι σοβαρό επιχείρημα για να μείνει ένας άνθρωπος στη σχέση και να τη τραβήξει εφ ορου ζωής...;;;
Μου κάνει εντύπωση πως κολλάς στα λάθος πράγματα και παραβλέπεις το πιο σπουδαίο.....!!!
ότι όταν χωρισατε εκείνος δεν σε εψαξε ποτέ..............δλδ λιγο το έχεις αυτό ;;; έβαλε τη σχεση σας στο πάγο δεν γύρισε πίσω ....σε ξέχασε....σε ξεπέρασε για να μπορεί τώρα να σε βλέπει σαν σεξ........πέρασε ένα μεγάλο διάστημα που το σκότωσε μεσα του......μέρα με τη μέρα αφότου χωρίσατε έσκαβε τη ταφόπλακα της σχέσης σας όλο και πιο βαθιά μέσα του...έκανε βήμα βήμα και προσπαθούσε να το αφήσει πίσω.....Για να φτάσει στο σημείο σήμερα να μην υπάρχει το συναίσθημα του και να μπορεί να σε βλέπει ως σεξ
Αυτό δεν είναι αρκετά σημαντικό νομίζεις για τη σχέση σας;;
21-01-2019, 09:49 #26
καλημερα.
το θεμα δεν ειναι αν καποιοι τα εχουν ποτε ξαναβρει μετα απο χωρισμους.
και ΠΟΛΛΟΙ αλλοι, δεν τα εχουν ξαναβρει.
το θεμα ειναι ΕΣΕΙΣ τι κανετε...
τι θα του πεις δλδ; "τοσοι τα εχουν ξαναβρει, γιατι οχι κι εμεις";
βλεπω οτι σε ο'τι συζητησεις κι αν εγιναν, ειναι ανυποχωρητος στο οτι δεν θελει να ξαναγυρισει και αυτο ειναι το σημαντικο.
για το οτι δεν θελει ουτε σεξ με τπτ, μην εισαι και τοσο σιγουρη. ξαναμιλησατε και ειδε οτι εισαι στα ιδια εσυ. περιμενεις να μιλησετε μηπως τα ξαναβρειτε, ενω εκεινος ΔΕΝ θελει. ειναι βεβαιο οτι τσιγκλιστηκε με τις δημοσιευσεις σου οτι εκανες γνωριμιες. εαν το επεζες τρελιτσα, "ολοι φιλοι ειμαστε, να παω και με τον μητσο, μπορω να παω και με σενα", μπορει να ηταν μια χαρα θετικος για σεξ, το θεμα ομως ειναι, σου αρκει εσενα το σεξ μετα απο οσα εχουν γινει;;;; γιατι, για παραπανω δεν ειναι αυτος.
εκει που αναφερεις τα μνμτα σας, λες οτι ειχε κι ενα ακατανοητο μνμ που ελεγε οτι αυτος τοτε ηθελε να εχετε κατι ελευθερο, κι αναρωτιοσουν ποτε στο ειπε αυτο.
μα δεν στο ειπε με λογια, στο ειπε με την σταση του. απο την μια σου ξεκαθαριζε οτι ειναι σταθερος να μην τα ξαναβρειτε κι απ την αλλη βγηκατε βολτα που κατεληξε σε σεξ. ηθελε να σου επρασει το μηνυμα οτι μπορειτε να εχετε κατι τετοιο, αλλα πισω δεν γυριζει. στην πορεια το μετανιωσε κι αυτο, οχι γιατι "δεν σου αξιζει", αυτα ειναι παπαριες. ουτε η συμπεριφορα του σου αξιζε, αλλα δεν εκανε τπτ γι αυτο. υποθετω οτι τσιλιμπουρδιζε και αναλογα με το πως πηγαιναν οι γνωριμιες του, ερχοταν η απομακρυνοταν. οταν εκοψε το σεξ, πιθανοτατα ενδιαφεροταν για αλλη..
μην παραβλεπεις ποτε το σεξ, ειναι σουπερ ενδειξη για το πως ειναι η σχεση..
δεν μας ειπες ποτε ποιος ηταν ο τοσο ασημαντος καυγας που τον εκανε να κοψει.
εχει σημασια ο καυγας. αφενος γιατι αν ρπαγματι ηταν ασημαντος, σιγουρα τον χρησιμοποιησε σαν αλλοθι γιατι ηθελε να φυγει, και αν ηταν σημαντικος κι εσυ τον λες ασημαντο, θα εφευγε οτι κι αν εκανες και το προετοιμαζε καιρο πριν και σιως ψαχτηκε εμτα τον χωρισμο και οχι πριν.
δεν ξερουμε τι του συνεβει τοτε, ουτε αν εχει νεα σχεση. δεν χρειαζεται να ειναι σχεση. μπορει να ειναι γνωριμιες, με 1-2 η και με πολλες, δεν εχει σημασια. σημασια εχει οτι δειχνει σταθερος στην απομακρυνση του.
21-01-2019, 12:11 #27
Του εκανα σκηνη για μια κοπελα και επειδη του ειχα ξανακανει για τη συγκεκριμενη θυμωσε και εθεσε το θεμα εμπιστοσυνης, οτι δηλαδη μετα απο τοσα χρονια δεν τομ εμπιστευομαι ακομα.Και οταν θυμωνει αυτος δεν μιλαει μεχρι να του περασει,οπως και παλαιοτερα που ειχαμε τσακωθει καο ειχε να μ μιλησει 2 εβδομαδες. Περασε μια εβδομαδα ετσι και του εστειλα μνμ να βρεθουμε απο κοντα και δεχτηκε.Μετα ειχαμε μια επικοινωνια εστελνε αυτος και με ρωτουσε τα νεα μου και λοιπα οποτε οχι δεν εξαφανιστηκε μετα το χωρισμο.και οταν πριν 20 μερες απο τον τσακωμο ειχαμε περασει ενα τριημερο μαζι και ημασταν τελεια και μ ελεγε δεν ηθελε να ξαναφυγει και ελπιζει να δουλεψει στην πολη μας γιατι διαφορετικα θα βρεθουμε οκτωβρη λογω αποστασης εκτος και αν πηγαινω εγω να τον βλεπω, και οκει μετα απο 10 μερες θα ξαναβρεθουμε που θα τελειωσω τη σχολη καο τα σχετικα δεν εδειξε κατι ρε παιδια.Ξενερωμα απο εναν καυγα δλδ? Τοσο πολυ θυμωσε?
Και οταν γραφειι μην γυρισεις πισω γιατι θα μας παρεις και τους δυο στο λαιμο σου, θα με πονεσει να σε δω ,δεν μπορω να σε δω φιλικα , πριν τις γιορτες σ ειπα ναι αλλα τωρα οχι γιατι ειδα προχωρησες δειχνει οτι δεν εχει ριξει ταφοπλακα ουτε με εχει αφησει τελειως πισω του. Απο την αλλη ναι τονιζει και ξανατονιζει οτι δεν θελει να ξαναγυρισει πισω ποτε οποτε σκεφτομαι οτι κατι νεο εχει η οτι ηθελε καιρο να φυγει απλα δεν το παραδεχοταν στομ εαυτο του και μολις βρηκε το θαρρος και την εκανε δεν κανει το λαθος παλι να "εγκλωβιστει" σε μια σχεσξ μαζι μ
21-01-2019, 13:37 #28Miliva21Guestπραγματικα τον θες τοσο πολυ που προσπαθεις να βγαλεις απο τη μυγα ξυγκι που λεμε....
το καταλαβα οτι κολλησες σε αυτα που σου ειπε του στυλ...θα μας παρεις στο λαιμο σου...θα μου κανει κακο.....δεν μπορω να σε δω φιλικα....
ολα αυτα τα εχεις παρερμηνευσει.......
εχει δικιο οταν λεει οτι θα παρεις τη σχεση σας στο λαιμο σου... γτ ειναι σαν να σου λεει σε τελειωμενες καταστασεις εγω δεν ξαναγυριζω.....να αναμασαω τα παλια
θα του κανει κακο λεει και εννοει οτι δεν θελει να ξαναγυρισει στο παρελθον του γτ το μεταξυ σας δεν βγαινει ειτε επδ εκεινος εχει ξενερωσει ειτε ειδε οτι δεν μπορειτε να ειστε αλλο μαζι.....και οταν μια κατασταση καποιος τη θεωρει τελειωμενη του κανει κακο να γυρναει πισω στα ιδια που ξερει οτι δεν αλλαζουν....και δεν ξαναφτιαχνουν
δεν μπορω να σε δω φιλικα σου λεει και εννοει οτι ησουν ενα κεφαλαιο ξεχωριστο στη ζωη του..και οτι απο την αρχη σε ειδε ερωτικα και μετα απο αυτο που ζησατε δεν μπορει να σε δει ξαφνικα ως φιλη......
το οτι κουραστηκε να τον κυνηγας που σου ειπε και το οτι δεν σεβεσαι την αποφαση του και τον διεκδικεις δεν το θυμασαι..??
ουτε αυτο που σου ειπε οτι θελει να σε θυμαται θετικα γτ εζησε καλες στιγμες μαζι σου..?
παρτο αποφαση ρε κοπελα μου....δεν θελει να ειστε μαζι.....
εχει καταλαβει οτι τον διεκδικεις αν σε ηθελε θα απλωνε το χερι του να σε πιασει.......δεν το κανει....δεν σου λεει κατι αυτο..?? ή στο μυαλο σου εχεις δωσει την ωραια δικαιολογια οτι σε θελει, θελει να γυρισει αλλα κολλαει....? για πες τι σκεφτεσαι... για να σου ξεδιαλυνουμε τις ψευδιασθησεις...γτ μαλλον καποιο σεναριο εχεις φτιαξει οτι εκεινος θελει να γυρισει αλλα δεν μπορει..για καποιο λογο.. γι αυτο επιμενεις τοσο πολυ....σε ακουμε.....τι λογους θα ειχε να κολλησει να γυρισει πισω..?
εγω παντως τον βλεπω σε φαση...μου τελειωσε....ιδανικα θα ηθελα σεξ δν μπορεις να το δωσεις γτ εισαι κολλημενη μαζι μου...εγω ομως δεν θελω να γυρισω γτ εχω ξεκαθαρισει μεσα μου οτι αυτο τελειωσε και μου κανει κακο να γυρναω στα ιδια.....ας απομακρυνθουμε γτ ουτε ως φιλη μπορω να σε δω εφοσον καποτε ειχαμε μια ιστορια μαζι....
21-01-2019, 13:55 #29Miliva21Guestτο εχω καταλαβει οτι οι απαντησεις μου σε εχουν στεναχωρησει γι αυτο κι προσπαθεις να τις προσπερασεις παρολο που τις διαβαζεις αναλυτικα.....
πηγαινε και μιλα του να ηρεμησεις....αλλα το τονιζω χωρις υπεκφυγες και μισολογα....να του περασεις ξεκαθαρα το μνμ οτι τον θες να ειστε μαζι..να εχετε ξανα ΣΧΕΣΗ.....και πιεσε τον ν σου δωσει μια ορθη κοφτη απαντηση....
μη μπειτε ομως στο κοπο να κουβεντιασετε πετωντας μισολογα και υποννοουμενα αμφοτεροι.....γτ θα τα μπλεξεις περισσοτερο στο μυαλο σου...και θα πιαστεις παλι απο μια λεξη και θα τα μπερδεψεις....ξεκαθαρα πραγματα...να σου λυθουν οες οι αποριες και τα ενδεχομενα που εχεις στο κεφαλι σου και σε τριβελιζουν
21-01-2019, 16:54 #30
Ναι η αληθεια ειναι οτι με εχουν στεναχωρησει οι απαντησεις σου οχι τοσο οτι μου λες οτι δεν θελει να ειναι μαζι μου,οσο το οτι νιωθω λιγο οτι με κατακρινεις που επιμενω σε μια τελειωμενη κατασταση. Το Σεπτεμβρη το ειχα παρει αποφαση οτι τελειωσε, ειχα περασει ενα δεκαπενθημερο κλεισμενη μεσα στο σπιτι μονη μου και κλαιγοντας απο το πρωι μεχρι το βραδυ γιατι ακριβως ηξερα μεσα μου οτι δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα επανασυνδεσης. Μεσα σεπτεμβρη ομως μου ειπε να παμε για καφε να πουμε τα νεα μας και μετα απο 15 μερες ανεβηκε αθηνα για μια μερα μονο να με δει.Και εκει που ειχα σκοτωσει καθε ελπιδα μεσα μου, οπως ηταν λογικο οι ελπιδες μου αναπτερωθηκαν και παλι.Στην πραγματικοτητα αυτος μ εδωσε και παλι ελπιδες οταν επιδιωξε 2 συναντησεις σε διαστημα 2 εβδομαδων απο εκει που δεν ηθελε να με δει. Δεν λεω οτι πρεπει οπωσδηποτε να τα ξαναβρουμε επειδη τα ειχαμε 4 χρονια, ουτε επειδη και αλλοι ανθρωποι τα ξαναβρισκουν μετα απο καποιον χωρισμο. Απλως λεω οτι μερικες φορες το γυαλι μπορει να ξανακολλησει, χωρις να λεω οτι εμεις θα τα βρουμε, μην μου κανετε επιθεση, γιατι ουτε και εγω πιστευω πλεον κατι τετοιο. Γιατι οταν σου λεει ο αλλος μεσα στη μουρη σου οτι δεν θελει τιποτα μα τιποτα παραπανω πριν ακουσει καν τι εχεις να του πεις, ναι προφανως και δεν θελει. Το θεμα ειναι οτι ηταν αυτος λαθος με τις ελπιδες που εδωσε, που νομιζε οτι ηταν ξεκαθαρος και οτι ειχε περασει το μηνυμα θελω μονο σεξ, ενω δεν ειχε ξεκαθαρισει ουτε για ποιο λογο χωρισαμε τελικα και τι τον ενοχλησε τοτε.Και εν τελει μετα απο 4 χρονια , δεν εξηγησε ποτε γιατι χωρισαμε τοτε , θεωρει οτι ηταν παντα ξεκαθαρος ,ενω εγω προσπαθουσα να μαντεψω το λογο πισω απο καθε κινηση, και που και που μου πεταει και ενα "δεν σου αξιζει αυτη η συμπεριοφρα" για να σου χρυσωσει το χαπι.Μετα απο 4 χρονια η απογοητευση για τον τροπο που εφυγε, για τον τροπο που εκμεταλευτηκε τα συναισθηματα μου για να παρει μονο σεξ, και το οτι βιωνω για 2η φορα ολη την θλιψη και μαυριλα του σεπτεμβρη ηταν κατι που δεν περιμενα απο αυτον.