δεν τα θεωρω λιγοτερο επικυνδινα σκευασματα απο τα αντιψυχωτικα.... η αποψη μου ειναι να τα αποφευγει κανεις παντελως, εννοω τα αντικαταθλιπτικα... για τα αντιψυχωτικα δεν εχω λογο να κανω διοτι, οταν υπαρχουν ατομα με σοβαρη ψυχωση, εκει παω πασο...ας τα παρουν...!!!!! απλα αυτο εσυ που κατακρινεις ειναι προφανως η επιπολαιοτητα των γιατρων να συνταγογραφουν αντιψυχωτικα σε καταθλιπτικους και σε ανθρωπους που εχουν αγχωδες διαταραχες... ναι εκει ειναι επιπολαιοτητα σιγουρα, αλλα οχι οτι στα αντικαταθλιπτικα δεν κανουν καταχρηση υπερσυνταγογραφισης....
τελος, επειδη αμφιστητουμαι απο πολλους παρα πολυ, επειδη τα συμπωματα στερησης δεν ειναι μιας βδομαδας μονο αλλα
ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ολοκληρους, θελω να παραθεσω το επομενο αρθρο... το οποιο παρουσιαζει παρα πολυ καλα το προβλημα της διακοπης, και οτι πολλοι κινδυνευουν να παιρνουν εφ΄ορου ζωης τα εν λογο σκευασματα διοτι ειναι τρομερα δυσκολη η διακοπη τους... μου κανει εντυπωση ενας ανθρωπος να παιρνει 10 χρονια αντικαταθλιπτικα, δηλαδη 10 ολοκληρα χρονια να εχει καταθλιψη και να χρειαζεται αυτα για να την καταπολεμαει??? σαφως και οχι...... ηδη απο την δικη μου περιπτωση βλεπω τον ευατο μου που τα επαιρνε 7 χρονια... κερδισα κατι απο αυτα? τιποτα απολυτως... δρομο παλιο σκευασματα του Σατανα
https://www.newsit.gr/ygeia/antikata...r_roh_eidhseon