Originally Posted by
believeInYourself
Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως με αυτό τον άνθρωπο είμαι μαζί 13 χρόνια, την αγαπώ και μ' αγαπάει. Δεν έχω ποθήσει άλλη γυναίκα όσο είμαι μαζί της, ούτε ψάχνομαι γενικά. Τώρα όμως έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι τι γίνεται πραγματικά σ' αυτή τη σχέση. Μου έχει πει πως ο πρώην της ήταν καταπιεστικός γι' αυτό και τον χώρισε. Ξέρω όμως πως εγώ από την αρχή της είχα εμπιστοσύνη, όταν έλειπα βράδυ λόγω δουλειάς, έβγαινε και με άντρα φίλο της. Από την άλλη στο ίδιο διάστημα μου είπε ότι η σχέση που είχα με την ξαδέρφη μου που ήρθε σπίτι μας για 5 μερες, δεν ήταν φυσιολογική. Τι ακριβώς φοβόταν; Γενικά έτσι έχει κυλήσει όλα τα χρόνια. Μάλλον κάνει ότι της έχουνε κάνει.
Όσο για το αν είμαι ερωτευμένος με άλλη, όχι δεν είμαι τωρα, απλά έτυχε να βρεθεί ένα άλλο πρόσωπο τώρα τελευταία το οποίο δεν ήθελε κάτι μαζί μου, αλλά εγώ από όλο αυτό που ένιωθα ότι μου λείπει κατάφερα να την ερωτευτώ. Προσωρινά. Θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε.
Δεν θέλω να την κατηγορήσω για τίποτα, την αγαπάω και θα θελα όλα τα άσχημα να μην έχουν ειπωθεί.
Καλυμμένος δεν είμαι στο ότι δε με εμπιστεύεται. Επίσης με φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση όταν χρειάζεται να λείψω μια στο τόσο για τη δουλειά μου. Έχει τύχει να χρειάζεται να πάω μόνος μου στους γονείς μου επειδή δουλευε, και να μου λέει πως δεν είναι φυσιολογικό, οπότε δεν πήγα. Τέλος πάντων πέστε μου πως είμαι λάθος για να προσπαθήσω να αλλάξω τουλάχιστον από εδώ και πέρα.