Results 16 to 30 of 32
Thread: Απιστία! Πως την αντιλαμβάνεστε;
-
13-03-2019, 17:03 #16
μα καλα, αφου ειχε συμπεριφορες που χρειαζονταν εμπιστοσυνη εκ μερους σου, οπως το να βγαινει με ανδρα- φιλο, δεν της τα θυμιζες αυτα, οταν σε αμφισβητουσε;
αν αυτη φοβοταν την ξαδερφη σου η το οτι πας να δεις τους γονεις σου, εσυ τι θα επρεπε να κανεις που βγαινει με φιλο;
η εμπιστοσυνη ειναι αμοιβαια. αφου εσυ της δινεις την ανεση να βγαινει μονη χωρις να την αμφισβητεις, αυτη με ποιο δικαιωμα δεν το κανει; δεν τα συζητησες αυτα;
δεν βρισκω να εισαι λαθος σε κατι.
τα εχεις συζητησει μαζι της ομως; οτι εσυ καταπιεζεσαι με αυτες τις συμπεριφορες και πρεπει κατι να γινει;
- 13-03-2019, 17:13 #17
Τα έχω συζητήσει και δεν αλλάζει. Πλέον πιστεύω ή ότι εγώ είμαι λάθος ή ότι δεν είναι αρκετός. Δεν κάνω δηλαδή αυτά που θέλει. Που τα κάνω δηλαδή, αλλά το ζόρι
13-03-2019, 17:15 #18
Περίμενα μάλλον υποσυνείδητα, ότι με τα χρόνια θα άλλαζε αλλά δεν... Εγώ τα θυμάμαι όλα αυτά και καίω το μυαλό μου...
14-03-2019, 08:26 #19
14-03-2019, 10:34 #20
14-03-2019, 10:41 #21
Έχετε σκεφτεί το να πάτε σε κάποιον ειδικό, έναν σύμβουλο σχέσεων πχ; Ίσως βοηθούσε.
Πάντως σε βρίσκω αρκετά ενοχικό, για κάποιο λόγο παίρνεις όλο το βάρος της σχέσης πάνω σου.
Όχι υπάρχουν γυναίκες που μια χαρά μπορούν και θέλουν να περνούν και χρόνο μόνες τους, το γεγονός ότι δείχνει τέτοια προσκόλληση πάνω σου που δεν μπορείς να λείψεις ούτε για να δεις τους δικούς σου είναι δικό της πρόβλημα όχι δικό σου.
Όλα αυτά βέβαια αν μας λες εδώ ολόκληρη την αλήθεια κι αν δεν υπάρχουν άλλα θέματα μεταξύ σας που δεν γνωρίζουμε. Δεν σε αμφισβητώ αλλά όπως καταλαβαίνεις αυτή είναι η δική σου πλευρά εδώ.
Η καταπίεση φίλε μου πάντως δεν αντέχεται για πολύ από κανέναν, κάποια στιγμή κάπου ξεσπάει. Οπότε μην προσπαθείς να το θάψεις το θέμα, να το λύσεις κοίταξε όσο είναι καιρός κι αν δεν λύνεται οφείλεις να αρχίζεις να σκέφτεσαι μήπως αυτή η σχέση έκανε τον κύκλο της.
14-03-2019, 12:11 #22
Σ' ευχαριστώ elisabet για το σχόλιο σου. Δεν χρειάζεται να το συζητάω άλλο, δεν θα βγει κάτι. Όλα τα χρόνια τα ίδια γίνονται, ή εγώ είμαι λάθος ή εκείνη. Όλα τα προβλήματα λύνονται με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Όταν επί 13 χρόνια τα προβλήματα παραμένουν τα ίδια έ μάλλον δεν πρόκειται να λυθούν ποτέ. Η ουσία πάντως είναι πως πράγματα που για άλλους απλά συμβαίνουν, για εμένα δεν υπάρχουν σαν δυνατότητα. Είναι πολλά.
14-03-2019, 18:09 #23
Μια απιστια θα την ανεχομουν , δεν ειμαι τοσο αυστηρος , αν και δεν εχω απιστησει ποτε σε σχεση , αλλα υπαρχουν αλα ελατωμματα πολυ χειροτερα απ την απιστια που δεν μπορω νανεχτω , οπως η γκρινια , η μουρμουρα . και ο αυταρχισμος ........
14-03-2019, 19:16 #24
Σωστός, έτσι είναι. Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Μας αρέσει να κολλάμε στην απιστία, αλλά κάνουμε ελάχιστα για να μη φτάσουμε εκεί.
15-03-2019, 00:40 #25
Κι αλλοι πίνουν λιγο παραπανω αλλα εχουν αυτοσυγκράτηση και δεν απατούν, οποτε δεν φταιει το ποτο. Το ποτο χρησιμοποιείται 100% σαν δικαιολογία, βαθια μεσα του αυτος που θα το κανει, θελει και ξερει οτι θα το κανει.
Φιλε θεματοθετη δε σε βλεπω να τη βγαζεις καθαρή με αυτη τη σχεση και να θυμασαι αυτο: οτι φοβαται καποιος οτι θα κανεις, οτι θα φυγεις εξω και θα ξενοπηδηξεισ, η κατι παιζει με την ξαδέρφη σου, σου αποκαλύπτει τον δικο του χαρακτήρα το πως λειτουργει, πράττει και εχει βιώσει καταστασεις. Εαν ησουν φιλος μου θα σου έριχνα μια μουτζα και θα σου ελεγα να σηκωθείς να φυγεις.
15-03-2019, 05:51 #26
GeorgeGr1 σ' ευχαριστώ για την ειλικρίνεια σου. Το λαμβάνω υπόψη. Απλά συμβαίνει όταν έχεις αισθήματα και εμπιστοσύνη στον άλλο, να μην τα σκέφτεσαι όλα αυτά. Μπορείς βέβαια να με πεις και αφελή
15-03-2019, 12:47 #27
Μην κολλάς στο ποτό, μπορεί να είναι χίλιοι δυο οι λόγοι, απλά το ποτό απελευθερώνει περισσότερο και κάνουμε πιο εύκολα μερικά πράγματα, από μόνο του σαφώς και δεν μπορεί να είναι η αιτία. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι σε μια μακροχρόνια σχέση/γάμο δεν το βρίσκω και τόσο τρομερό το να απατήσει κάποιος μια φορά, θα το θεωρούσα ανθρώπινο. Το λέω βέβαια έξω από τον χορό γιατί ούτε έχω απατήσει ούτε ξέρω αν θα μπροούσα να το συγχωρήσω αν με απατούσαν. Από την άλλη δεν έχω βρεθεί και σε σχέση 20χρόνια πχ ή γάμο για να δω την γλύκα.
30-06-2019, 10:47 #28
Καλησπέρα .Θα σας δώσω μια μικρη ιστορία γύρω απο το θέμα . Ειμαι 45 η σχεση μου 33 ετων . Εγώ σε διασταση μεχρι το προηγουμενο καλοκαιρι . Οταν ξεκινησε η σχέση μας με την κοπελα μου ηταν σε πληρη γνλωση οτι ημουν σε διασταση γνώριζε δε την πρωην συζηγο μου . Δηλαδή δεν ειχα κρυψει ποτε τιποτα . Για λόγους οικονομικων διαφωνιων μεχρι περυσι το καλοκαιρι δεν ειχε βγει επισημα το διαζυγιο . Κατι που εγινε μετα σπο 3 μηνες . Περυσι λοιπον το καλοκαιρι ζήτησε η κοπελα μου με την οποια ειμαστε πλεον μαζι και συγκστοικουμε να κανουμε μαζι διακοπες . Εγω της ζητησα να κανουμε αφου πρωτα περασω 10 ημερες στο εξοχικο μου μονος μου για να ηρεμισω γενικα απο ολα και επεοδη λογω επαγγελματος ειχα παρα πολλους μηνες να δω τους δικους μου συγγενεις που θα ηταν εκει. Αυτη δεν το δεχτηκε μου ζητησε να διακοψουμε καθε επικοινωνια μεχρι την στιγμη που θα πηγαινσμε μαζι διακοπες και μου ειπε οτι δεν σντεχει αλλο ενα καλοκαιρι να μην ειμαστε συνεχεια μαζι . Εγω δεν συμφωνησα αλλα τι μπορουσα να κανω . Μου ειχε πει οτι θα ππηγαινε για 4 ημερες σε ενα νησι μαζι με την κολλητη της και τον αντρα της και επειτα στο πατρικο της . Και μετα θα συναντιομασταν να πηγαιναμε μαζι διακοπες . Να μην σας κουραζω αλλο λογω συμπεριφορας και φωτο στο fb καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα . Μετα απο ολη αυτη την ιστορια βρεθηκαμε οπου ηταν η ιδια υπερβολικα ψυχρη μαζι μου ειρωνικη και πολυ εκνευρισμενη . Περασαν μηνες και μεσα απο δυσκολιες οικονομικων συμφωνιων και προσωπικων υποχωρησεων ειχα επισημα το διαζυγιο. Πλεον μεναμε με την κοπελα μαζι ειχα δε μετακομησει στην χωρα που δουλευε οπου και πλεον δουλευα και εγω . Η ζωη μας δυσκολη οπως καθε αρχη αλλα ευτυχισμενη . Πριν 2 μηνες πηρα την αποφαση να της ζητησω να προχωρισουμε . Πριν απο αυτο βγηκαμε σε ενα πολυ αγαπημενο μας εστιατοριο οπου συζητησαμε διαφορα και της ζητησα να πουμε εαν στα 2 χρονια που ειμασταν μαζι εχει συμβει κατι που καλο ηταν να το ξερρει ο αλλος πρωτου προχωρησουμε για να μην βγει μετα.
Εκει λοιπον γελωντας κατακοκινη μου ειπε πως φετος το καλοκαιρι την φιλησε ενας φιλος της στο στομα μετα απο ξενυχτι ενω της ζητησε να τον γυρισει σπιτι του .
Εκει οκ τα χρειαστικα ηπια αλλο ενα ποτο. Ζητησα να μαθω τι και πως . Μου ειπε ακου μου την επεσε ειναι γνωστος πεφτουλας εκανα το λαθος να μην τον σταματησω . Ολο το δκηνικο διηρκισε 1 λεπτο . Εκει την ρωτησα γιατι δεν μου το πε . Μου ειπε φοβοταν μην με χασει και πωε θα σντιδρουσα αλλα ηταν πολυ στεναχωρημενη που δεν προχωρουσαμε πιομενη και εγινε .
Ειπε πως εχει μετανιωσει αλλα ηταν ενα φιλι τιποτα,αλλο .
Το ιδιο βραδυ ξαναεκανα συζητηση οπου μου ειπε κατι το οποιο ηξερα απο κοινους φιλους οτι δεν πηγε σε νησι και μου το χε πει να με πικαρει . Εκει της ειπα οτι ηξερα οτι ειχε διαδωσει στους γνωστους μας οτι ηθελε να παρει αποσταση απο εμενα και πως ειχε απογοητευτει . Πραγμα που το παραδεχθηκε . Την ρωτησα τοτε πως ειναι δυνατο μετα απο ολο αυτο το σεναριο να την εμπιστευτω . Εκει μου ξανασυζητησε ολη την φαση οπου μου ειπε οτι ο τυπος ηταν επιμονος και πρωτου τον αφησει την ξαναφιλησε και την τραβαγε να πανε σπιτι του να ολοκληρωσουν . Εκει οκ εγω εγινα εξαλος ξεφυγα γιατι δεν πιστευα τιποτα και για να μην παρει διαστασεις ολο το θεμα πηγα για ενα ποτο με φιλο μου . Την ολη αυτη φαση για καλη μας τυχη την ειχε δει κοινος γνωστος ο οποιος με διαβεβαιωσε για ολα αυτα και καταλαβα οτι το σκηνικο εληξε εκει. Ο γνωστος διασκεδαζε μαζι με την φιλη μου και αλλη δικη μας παρεα . Που θελω να καταληξω . Η κοπελα μου απο.μονη της δεχτηκε οτι το φιλια αυτα αν και δεν συμαιναν κατι για αυτην ηταν απιστια . Αν και ειχε τον ελεγχο σε ενα βαθμο δεν προχωρησε να κανει ερωτα μαζι του αν και πιωμενη και στεναχωρημενη . Εκλαψε αν και εμενα δεν μου ελεγε κατι . Ο αυτοελεγχος ειναι το θεμα . Ομως το ειπε μονη της το δεχτηκε ρισκαρε να μην ειμαστε μαζι . Εμενα την ζωη μας την πληγωσε ολο αυτο . Και πιο ποκυ τα ψεματα που ειπε . Συμπερασμα . Ανθρωποι ειμαστε ξεφευγουμε οχι ρομποτ . Αλλα ποτε ψεματα στο συντροφο μας . Παντωτε θα βγουν
30-06-2019, 12:02 #29
καλησπερα.
σε τι βαθμο σε επηρεασε τελικα εκεινο το φιλι που σου ειχε κρυψει; παντρευτηκατε οπως υπολογιζες η αλλαξες γνωμη;
κι αν θες, πες μου κατι. ποσο καιρο τα ειχατε πριν το διαζυγιο σου, οσο ησουν σε διασταση; κι οταν λες οτι ηθελες να πας 10 μερες στο εξοχικο να δεις συγγενεις ενω ησουν ακομα παντρεμενος, αντι να πατε μαζι οπως ηθελε εκεινη, εννοεις οτι οι συγγενεις αυτοι ηταν η τοτε γυναικα σου και τα παιδια σου;
30-06-2019, 13:03 #30
θεωρω απιστια τα παντα απο το να φλερταρεις και μονο η εστω να κοιταξεις καποιο αλλο ατομο η να φαντασιωθεις αλλο ατομο η γενικα το παραμικρο. ισως επειδη δεν τα κανω αυτα για αυτο το θεωρω ετσι.