Originally Posted by
Sonia
Θεωρώ ότι είστε σε διαφορά φάσεως και να πω και την αλήθεια, δεν βλέπω για πιο λόγο είστε μαζί εσείς οι δύο όπως μας τα λες και βιαστήκατε να συγκατοικήσετε κιόλας. Κατ' αρχήν αυτός φαίνεται να έχει προτεραιότητα τον αθλητισμό (και καλά κάνει αν με ρωτάς). Εσύ αυτή τη βασική επιλογή του δεν την εγκρίνεις. Νομίζεις ότι δεν το αγαπάει πραγματικά και τον καταστρέφει, του την είπες για κάποια χάπια που πήρε, σου την έχει δώσει. Πρώτον αυτό σου βγαίνει όσο κι αν νομίζεις ότι είσαι υποστηρικτική. Κι εκείνος το καταλαβαίνει και το εισπράτει σαν απόρριψη. Παράλληλα αφού η προτεραιότητά του είναι αυτό κι όχι εσύ, απλά σε γράφει διότι θεωρεί ότι δεν τον καταλαβαίνεις. Σου είπε καθαρά ότι αν νομίζεις ότι δεν πάει άλλο, αυτός δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, όποτε να το διαλύσετε το μαγαζί. Εσύ έμεινες οπότε είναι στο μυαλό του σαν να αποδέχεσαι την κατάσταση. Επίσης προς το παρόν αφού το μυαλό του φαίνεται να είναι κυρίως στις προπονήσεις κτλ, δεν ασχολείται και τόσο με το γκομενικό. Αν αποφασίσει να ασχοληθεί όμως, μη νομίζεις ότι δεν θα σε διώξει αυτός. Διότι στα μάτια του είσαι μια γκρινιάρα που δεν τον καταλαβαίνει και τον πρήζει όλη την ώρα. Οπότε αν έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν οι μετοχές του, γιατί να κάτσει μαζί σου και να μη βρει καμια καινούρια για καβλάντα που δεν θα του τα πρήζει κιόλας; Μπορεί ήδη να οδεύει προς τα εκεί χωρίς να το έχει καν καταλάβει, π.χ. να τσατάρει ή να απαντάει βλακειούλες σε γκόμενες στα social χωρίς να το έχει πάρει ζεστά το θέμα προς το παρόν, σύντομα όμως κάτι πιο σοβαρό μπορεί να γίνει. Εγώ δεν λέω καλώς ή κακώς, σου λέω όμως πως τα σκέφτεται μάλλον από τη μεριά του.
Εσύ πάλι δείχνεις σε πολλά να εθελοτυφλείς από την αρχή. Λες θα σου έφτανε να βγαίνετε να κάνετε κάτι μαζί μια στις δέκα. Εμ, δεν θα σου έφτανε, λες ότι θα σου έφτανε. Απλά θα προσπαθούσες σε μία χλιαρή κατάσταση και πάλι σε λίγο κάτι θα σου έφταιγε. Δείχνετε να είστε σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος με αυτόν, τι δεν καταλαβαίνεις; Αυτός θεωρεί ότι ήταν πολύ ξεκάθαρος μαζί σου, αυτόν τον στόχο έχω, εκεί δίνω βάρος, αυτός είναι ο τρόπος ζωής μου. Εσύ ουσιαστικά δεν τον εγκρίνεις και προσπαθείς να τον φέρεις στα μέτρα σου. Επίσης αγνοείς τα μηνύματα που εκπέμπει από την αρχή : Η καθημερινότητά μου γυρίζει γύρω από τον αθλητισμό και εσύ πρέπει να γυρίζεις γύρω από εμένα και να προσαρμόζεσαι, όχι εγώ να προσαρμοστώ στα θέλω τα δικά σου. Άδικο; Ίσως. Οι περισσότεροι αθλητές εκ των πραγμάτων εγωκεντρικοί είναι. Ωστόσο εσύ βιάστηκες να συγκατοικήσεις και να φανείς δεδομένη και να επενδύσεις σε έναν άνθρωπο που είναι αυτός που είναι και που από την αρχή δεν φαίνεται να ταιρίαζετε πουθενά. Μόνο με αγάπες και λουλούδια δεν χτίζονται σχέσεις. Χρειάζεται και μία έστω ελάχιστη κοινή βάση σε κάποια πράγματα. Εσείς δεν φαίνεστε να την έχετε.
Λες είχες ήδη δύο μακροχρόνιες σχέσεις και ήδη μία συγκατοίκηση πριν από αυτήν. Να τολμήσω να ρωτήσω γιατί;;; Δηλαδή στα 22 γιατί βιάζεσαι να το σοβαρεύεις; Εμένα μου φαίνεται κάτι σου λείπει και το ψάχνεις στις σχέσεις. Αν η ανάγκη σου είναι έξοδοι, δραστηριότητες, παρέες, πως αυτό συνάδει με συγκατοίκηση με κάποιον που δεν έχει ελεύθερο χρόνο, δεν πρέπει να ξενυχτάει, τα ωράριά σας δεν συμβαδίζουν και κάνει μία ζωή "σπιτόγατου"; Αν πάλι η ανάγκη σου είναι να ερωτευτείς και να βρεις έναν σύντροφο από τώρα να μείνεις μαζί και να περνάτε όμορφα, μήπως βιάζεσαι και με τον πρώτο ενθουσιασμό θεωρείς ότι "αυτός είναι" χωρίς να έχει δοκιμαστεί η γνωριμία να δείτε αν ταιριάζετε; Δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω.