Results 16 to 30 of 33
Thread: Προβλήματα στη σχέση
-
17-03-2019, 00:15 #16
Οι δύο μας πολύ σπάνια να βγούμε μερικές φορές μαζευόμαστε σπίτι με τη παρέα μας μπορεί μια φορά την εβδομάδα ας πούμε η να έρθει μαζί όταν βγούμε όλοι μαζί με τη πάρεα σπάνια κ αυτό..ταινια μπορεί να δούμε έτσι στο χαλαρό μέχρι να τον πάρει ο ύπνος. Και αυτό είναι τον τελευταίο καιρό που ζορίζεται περισσότερο στις προπονήσεις αλλά πλέον έχει φτάσει στο σημείο αυτό απλά να κοιμόμαστε μαζί τίποτα άλλο
- 17-03-2019, 00:18 #17
17-03-2019, 00:27 #18
Πόσο με αγαπάει ότι προσπαθεί ότι κάνει τόσα πράγματα τα οποία εγώ δε βλέπω και δε καταλαβαίνω ότι δείχνει αλλιώς την αγάπη του που δε το αμφισβητώ όμως η αγάπη δεν αρκεί.. Απλά δε μπορώ να δεχτω ότι δεν έχει χρόνο και αντοχή για το οτιδήποτε άλλο στη ζωή του αν θες βρίσκεις χρονο κ εγω τρέχω όλη μέρα έχω όμως χρόνο και για τις φίλες μου και για τη παρέα μου και για την οικογένεια μου και για σχολή και για δουλειά και για γυμναστήριο και για εκείνον πάντα... Και πραγματικά δεν έχω υπερβολικες απαιτήσεις ούτε κατά διάνοια δε ζητάω. Α ασχολείται όλη την ώρα. Μαζί μου αλλά πλέον δεν το κάνει καθόλου θα κάτσει να μιλήσουμε μόνο όταν φτάνω στα όρια. Μου και είμαι χάλια στενάχωρημενη η με. Νεύρα θα μου πει ότι θα προσπαθήσει και ότι με καταλαβαίνει θα είναι πολύ γλυκός και τρυφερός μαζί μου. Γιατί νομίζει πως έτσι λύνεται το πρόβλημα και μετά. Πάλι τα. Ίδια
17-03-2019, 00:36 #19
Εγώ θα έλεγα αφού είστε και οι δύο τόσο μικροί σε ηλικία να κάνεις λίγη υπομονή.και αφού λες ότι σε αγαπαει και τον αγαπάς άσε το πράγμα να κυλισει λίγο. Κάνε και εσύ τη ζωή σου δωσε βάση στα μαθήματα σου στις φίλες σου στα ξενύχτια σας και άσε εκείνον να κάνει την δικη του.αν σε βλέπει να βγαινεις και να περνάς καλά και χωρίς αυτόν ίσως τότε αρχισει να ξυπνάει
17-03-2019, 01:25 #20Miliva21GuestΑυτό λέω κ γω επικεντρωσου στις δραστηριότητες σου για να ξεχαστείς λίγο γτ αυτή τη στιγμή η ανάγκη για τον σύντροφό σου είναι μεγάλη και όσο αυτή δεν καλύπτεται από εκείνον τόσο πιο πολύ σου γίνεται εμμονή και το απαιτείς....και αυτό ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου το καταλαβαίνει και αμύνεται μπορεί να έχει φοβία δέσμευσης να φοβάται ότι επδ ζείτε μαζί και έχετε έρθει κοντά ότι θα σε συνηθίσει και ότι θα εξαρτάται από σένα κ μπορεί να φοβάται και να το κάνει υποσυνείδητα να κρατά αποστάσεις .....
Οπότε πάρε το χρόνο σου και τον χώρο σου Κάνε κ Αλλά πράγματα να ξεχαστείς και παράλληλα βλέπεις πως αντιδρά κ εκεινος αν ανακουφιστει από την αλλαγή Αλλά νιώθεις ότι μεγαλώνει η απόσταση κ άλλο ανάμεσα σας μπορεί και να μην είναι καλό σημάδι αυτό.....να σημαινει οτι βαρέθηκε
17-03-2019, 08:52 #21
Θεωρώ ότι είστε σε διαφορά φάσεως και να πω και την αλήθεια, δεν βλέπω για πιο λόγο είστε μαζί εσείς οι δύο όπως μας τα λες και βιαστήκατε να συγκατοικήσετε κιόλας. Κατ' αρχήν αυτός φαίνεται να έχει προτεραιότητα τον αθλητισμό (και καλά κάνει αν με ρωτάς). Εσύ αυτή τη βασική επιλογή του δεν την εγκρίνεις. Νομίζεις ότι δεν το αγαπάει πραγματικά και τον καταστρέφει, του την είπες για κάποια χάπια που πήρε, σου την έχει δώσει. Πρώτον αυτό σου βγαίνει όσο κι αν νομίζεις ότι είσαι υποστηρικτική. Κι εκείνος το καταλαβαίνει και το εισπράτει σαν απόρριψη. Παράλληλα αφού η προτεραιότητά του είναι αυτό κι όχι εσύ, απλά σε γράφει διότι θεωρεί ότι δεν τον καταλαβαίνεις. Σου είπε καθαρά ότι αν νομίζεις ότι δεν πάει άλλο, αυτός δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, όποτε να το διαλύσετε το μαγαζί. Εσύ έμεινες οπότε είναι στο μυαλό του σαν να αποδέχεσαι την κατάσταση. Επίσης προς το παρόν αφού το μυαλό του φαίνεται να είναι κυρίως στις προπονήσεις κτλ, δεν ασχολείται και τόσο με το γκομενικό. Αν αποφασίσει να ασχοληθεί όμως, μη νομίζεις ότι δεν θα σε διώξει αυτός. Διότι στα μάτια του είσαι μια γκρινιάρα που δεν τον καταλαβαίνει και τον πρήζει όλη την ώρα. Οπότε αν έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν οι μετοχές του, γιατί να κάτσει μαζί σου και να μη βρει καμια καινούρια για καβλάντα που δεν θα του τα πρήζει κιόλας; Μπορεί ήδη να οδεύει προς τα εκεί χωρίς να το έχει καν καταλάβει, π.χ. να τσατάρει ή να απαντάει βλακειούλες σε γκόμενες στα social χωρίς να το έχει πάρει ζεστά το θέμα προς το παρόν, σύντομα όμως κάτι πιο σοβαρό μπορεί να γίνει. Εγώ δεν λέω καλώς ή κακώς, σου λέω όμως πως τα σκέφτεται μάλλον από τη μεριά του.
Εσύ πάλι δείχνεις σε πολλά να εθελοτυφλείς από την αρχή. Λες θα σου έφτανε να βγαίνετε να κάνετε κάτι μαζί μια στις δέκα. Εμ, δεν θα σου έφτανε, λες ότι θα σου έφτανε. Απλά θα προσπαθούσες σε μία χλιαρή κατάσταση και πάλι σε λίγο κάτι θα σου έφταιγε. Δείχνετε να είστε σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος με αυτόν, τι δεν καταλαβαίνεις; Αυτός θεωρεί ότι ήταν πολύ ξεκάθαρος μαζί σου, αυτόν τον στόχο έχω, εκεί δίνω βάρος, αυτός είναι ο τρόπος ζωής μου. Εσύ ουσιαστικά δεν τον εγκρίνεις και προσπαθείς να τον φέρεις στα μέτρα σου. Επίσης αγνοείς τα μηνύματα που εκπέμπει από την αρχή : Η καθημερινότητά μου γυρίζει γύρω από τον αθλητισμό και εσύ πρέπει να γυρίζεις γύρω από εμένα και να προσαρμόζεσαι, όχι εγώ να προσαρμοστώ στα θέλω τα δικά σου. Άδικο; Ίσως. Οι περισσότεροι αθλητές εκ των πραγμάτων εγωκεντρικοί είναι. Ωστόσο εσύ βιάστηκες να συγκατοικήσεις και να φανείς δεδομένη και να επενδύσεις σε έναν άνθρωπο που είναι αυτός που είναι και που από την αρχή δεν φαίνεται να ταιρίαζετε πουθενά. Μόνο με αγάπες και λουλούδια δεν χτίζονται σχέσεις. Χρειάζεται και μία έστω ελάχιστη κοινή βάση σε κάποια πράγματα. Εσείς δεν φαίνεστε να την έχετε.
Λες είχες ήδη δύο μακροχρόνιες σχέσεις και ήδη μία συγκατοίκηση πριν από αυτήν. Να τολμήσω να ρωτήσω γιατί;;; Δηλαδή στα 22 γιατί βιάζεσαι να το σοβαρεύεις; Εμένα μου φαίνεται κάτι σου λείπει και το ψάχνεις στις σχέσεις. Αν η ανάγκη σου είναι έξοδοι, δραστηριότητες, παρέες, πως αυτό συνάδει με συγκατοίκηση με κάποιον που δεν έχει ελεύθερο χρόνο, δεν πρέπει να ξενυχτάει, τα ωράριά σας δεν συμβαδίζουν και κάνει μία ζωή "σπιτόγατου"; Αν πάλι η ανάγκη σου είναι να ερωτευτείς και να βρεις έναν σύντροφο από τώρα να μείνεις μαζί και να περνάτε όμορφα, μήπως βιάζεσαι και με τον πρώτο ενθουσιασμό θεωρείς ότι "αυτός είναι" χωρίς να έχει δοκιμαστεί η γνωριμία να δείτε αν ταιριάζετε; Δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω.
17-03-2019, 09:46 #22
καλημερα..
του λες, αν ειναι ετσι τα πραγματα καλυτερα να χωρισετε, αλλα δεν φευγεις. επομενως, σε εχει δεδομενη. οποιος ενοχλειται και κανει δηλωσεις και ανακοινωσεις, στο επομενο βημα, φευγει. εσυ μενεις εκει μονο για να κλαις και να γκρινιαζεις. αυτο δεν ειναι κινητρο, ουτε θα αλλαξει κατι επειδη θα σε λυπηθει.
αφου εσυ εχεις τα παραπονα, εσυ εισαι αυτη που πρεπει να παρει αποφασεις.
αυτος οπως ειδες, ειτε δεν θελει , ειτε δεν μπορει να αλλαξει αυτα που σε ενοχλουν.
θα αλλαξει κατι μονο αν θελει εκεινος και δεν φαινεται να θελει.
δεν καλοκαταλαβα το σημειο που ειπες οτι κοιμαστε αγκαλια, αλλα μονο κοιμαστε. σεξ κανετε; και ποσο συχνα;
υ.γ. δεν εχω καταλαβει γιατι πετας τελείες σε ασχετα σημεια του κειμενου και δεν καταλαβαινω τι γραφεις. ειναι καποιο προβλημα του κινητου η το κανεις για δικους σου λογους;
17-03-2019, 10:20 #23
συμφωνω απολυτα με την αναλυση της σονιας.
17-03-2019, 12:06 #24
Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω σε όλα σίγουρα μου την έχει δώσει όπως λες με όλα αυτά όμως πιστεύω ότι είμαι υποστηρικτή εκείνος καταλαβαίνει ότι είναι ένας πολύ δύσκολος τρόπος ζωής κ το εκτιμάει που προσπαθώ να προσαρμόστω μιας κ δεν είχα ποτέ τέτοια σχέση με τον αθλητισμό ουτε ξέρω πως είναι η όλη φάση. Δεν ξέρω αν νιώθει ότι τον πρηζω σίγουρα πάντως τον πιέζω αλλά όπως λέει έχω δίκιο με καταλαβαίνει και του είναι δύσκολο να τα ισορροπήσει όταν του είπα καλύτερα να το αφήσουμε μου είχε πει ότι θα προσπαθήσει όπως λέει πάντα αλλά του είπα ότι αυτό μας φέρνει συνέχεια στο ίδιο σημείο και πως αν θέλει να κάνει κάποιες αλλαγές πρέπει να το πάρει απόφαση μου είπε ότι δεν θέλει να με απαγοβυευσει πάλι και πως δνε μπορεί να μου υποσχεθεί κάτι πάρα μόνο τη προσπάθεια που έτσι κ αλλιώς κάνει εγώ απλά έχω κουραστεί με αυτό δεν μου φτάνει και για αυτό είπα καλύτερα να το αφήσουμε ενώ δεν θέλω κάτι τέτοιο. Τώρα για το αν ασχολείται με άλλες πραγματικά δεν το πιστεύω ποτέ δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο και στα σοσιαλ ασχολειυε με το άθλημα αυστηρά ούτε απαντάει σε σχόλια ούτε σε κοπέλες απ όσο ξέρω κ βλέπω τουλάχιστον. Γενικά σε αυτό το θέμα νιώθω μεγάλη εμπιστοσύνη κ ασφάλεια νιώθω πως δεν έχει μάτια για άλλη και ούτε θέλει να ασχοληθει
Δεν ξέρω τι να πω σε αυτό ίσως να μη μου έφτανε μια στις 10 το είπα σαν παράδειγμα θα μου έφτανε να δω κάτι δε ξέρω πως να στο πω να δω ότι το θέλει κ ας μη μπορεί κάποιες φορές να νιώσω ότι έχει κ αυτός την ανάγκη αυτή που έχω κ εγώ κ ας μη καταφέρνουμε πάντα να γίνει. Είναι πάντα ξεκάθαρος όμως όπως είπα στην αρχή ήταν διαφορετικά τα πράγματα και τώρα έχουν ζορίσει κάπως δηλαδή στις αρχές έδειχνε να είναι πιο χαλαρός η να μοιράζει καλύτερα τον χρόνο του.
Σ αυτό μου με ρωτάς δεν ξέρω το γιατί έκανα ότι ένιωθα πάντα. Όταν λέω μακροχρόνια ενοοω για τα δικά μου δεδομένα και την ηλικία μου ήταν 3 χρόνια και κάτι ή σχέση αυτή και μετά τα 2 μείναμε μαζι γιατί περασαμε στην ίδια πόλη πέρναγα όμορφα το ήθελα και γ αυτό το έκανα όχι για να σοβαρευτω. Το ίδιο συνέβη και τώρα δε ξέρω πραγματικά αν είναι σωστό ή λάθος πάντως το ένιωσα κ το έπαιρνα και από εκείνον δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε ένα βράδυ χωριστά θέλαμε συνέχεια ο ενας τον άλλο κ βρίσκαμε τρόπους να γίνεται μέχρι που εκείνος με παρακίνησε να συγκατικησουμε κ εγώ εξακολουθώ να το θέλω κ εκείνος το ίδιο από όσο λέει
17-03-2019, 12:51 #25
Καλημέρα
Καταλαβαίνω τι λες απλά το πρόβλημα είναι πως δεν θέλω να το αφήσουμε κ εκείνος λέει πως δε θέλει και πως θα προσπαθήσει και πως έχω δίκιο κ καταλαβαίνει πως νιώθω. Είναι σαν να έχουμε μπει σε ένα φαύλο κύκλο εκείνος να λέει προσπαθώ δε θέλω να σε χάσω εγώ να μη βλέπω κάτι τέτοιο να είμαι με στα νεύρα κ απόμακρη να φτάνουμε στο να το αφήσουμε και πάλι απ την αρχή.
Αλλά είναι αυτό που λες? δεν φαίνετε να θέλει ενώ συνέχεια λέει ότι θέλει η μήπως εγώ έχω το πρόβλημα κ δεν αναγνωρίζω τη προσπάθεια του δε ξέρω πραγματικά είμαι πολύ μπερδεμένη πάνω σε αυτό.
Παρέλειψα εντελώς το σεξ. Εκεί τα πάμε πάρα πολύ καλά άψογα βασικά σεξ κάνουμε κάθε μέρα και είναι κάτι για το οποίο έχει πάντα όρεξη όπως και έγω κ πάντα θα βρεθεί χρόνος αλλά κ αυτό με βάζει σε σκέψεις δηλαδή πως γίνεται να έχει όρεξη για σεξ ενώ είναι τόσο κομμάτια από όλη τη μέρα αλλά να μην έχει όρεξή να κάτσει λίγο να τα πούμε ή να κάνουμε κάτι άλλο να ανανεώσουμε λίγο τη σχέση μας. Είναι σαν να έχει χαθεί η επικοινωνία δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω δεν μπορώ να το εκφράσω εύκολα από δω. Ενώ όλα είναι όμορφα κ ωραία σε εισαγωγικά υπάρχει αγάπη κατανόηση εμπιστοσύνη είναι σαν να μη με νιώθει να μη καταλαβαίνει την ανάγκη μου αυτή που εγώ θα θέλα να την έχει κ εκείνος. Σαν αυτό το λίγο που ζητάω να του είναι δύσκολο να το δώσει. Εγώ έχω κάνει δέκα βήματα προς τα εκείνον ενώ εκείνος 2 προς τα εμένα κ δείχνει να τη θέλει αυτή τη σχέση αλλά σνα να μη μπορεί. Δε ξέρω αν γίνομαι κατανοητή ειληκρινα.
αυτό με τις τέλειες καταλαθος αντί για κενό πατάω τέλεια είναι ακριβώς δίπλα
17-03-2019, 13:06 #26
Ε, αυτό λέμε κι εμείς, ότι οι ανάγκες σου θα ήθελες να είναι και δικές του, αλλά δεν είναι. Κι ότι είτε προσπαθεί όσο μπορεί και δεν σου φτάνει, είτε δεν προσπαθεί καν όσο μπορεί. Το αποτέλεσμα το ίδιο δεν είναι;
17-03-2019, 13:17 #27
17-03-2019, 13:27 #28Miliva21GuestΕγώ λέω να ηρεμήσουμε λίγο και να μην στρέφουμε το δάχτυλο προς τη θεματοθετρια ΕΣΥ φταις που δεν βλέπεις ΕΣΥ που ζητάς....
Ειναι φυσιολογικό αν ο έρωτας της χτύπησε τη πόρτα να θέλει να τον ζήσει είναι δύσκολο να βρεις κάποιον να σε γοητεύσει και αυτό είναι το πρώτο και σημαντικότερο σε μια σχέση για να γίνει σχέση....Και όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε στη πορεία...φαίνεται τόσο ερωτευμένη θα ήταν κριμα να μην το ξεκινούσε μαζί του από την αρχή....
Τεσπα λοιπόν κάτι άλλο σου φταίει λες ότι στην αρχή κάνατε περισσότερα πράγματα .....κτλ κτλ δλδ στην αρχή δεν ασχολούνταν με τον αθλητισμό;;; και όταν λες πράγματα νομίζω ότι εννοείς περισσότερο πως ένιωθες ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και μια μεγαλύτερη προσπαθεια από πλευρας του και μια μεγαλύτερη διεκδίκηση και θέληση από τη πλευρά του που τώρα ίσως δεν τη βλέπεις
Δλδ πως γίνεται στην αρχή να έκανε προσπάθεια να μοιράσει το χρόνο του και τώρα Όχι;;;;;
Απλώς εγώ πιστεύω ότι στην αρχή ήταν και αυτός καψούρης και ήταν κάτι νέο και φρέσκο και ήθελε να το ζήσει και ήθελε να σε κερδίσει και ήσουν κ εσύ κάτι νέο στη ζωή του......Και έτσι αν πχ ήταν σπιτόγατος και το πιο βολικό σενάριο ήταν να αράξει στο κρεβάτι κουρασμένος μετα τη προπόνηση τότε έκανε την υπέρβαση και έβρισκε χρόνο γιατί ήσουν κάτι καινούριο κ ήθελε να σε κατακτήσει....τώρα που πέρασε ο καιρός και το έχει δει το έργο και σε καπαρωσε κοιτάζει τη βολή του ....
κοιτάζει αν είναι κομμάτια να κάτσει και να αράξει και όχι να βγει με σενα γτ αυτό τον διευκολύνει και ξέρει ότι έχει δέσει τον γαιδαρο του κ ξέρει πως θα το ανεχτείς επδ δεν θες να τον χάσεις...Έχει βολευτεί δλδ ......
Εκτός και αν κάνει προσπάθειες αλλα πολύ πολύ μικρές τις οποίες εσύ δεν τις βλέπεις γτ θες πολλα παραπανω και δικαιωμα σου....όμως δεν μπορείς να τον πιέζεις συνέχεια......
17-03-2019, 13:39 #29
Εγώ δεν είπα ότι φταίει, είπα ότι απλά άλλα πράγματα θέλουνε κι αυτό βγήκε στην πορεία. Φυσικά και έχει εκείνος βολευτεί. Ωστόσο μακροχρόνια, ποιά δηλαδή θα ήταν η λύση; Να αντιστρέψουμε τους όρους κι αυτός να πιέσει τον εαυτό του περισσότερο για να ικανοποιήσει εκείνη. ΟΚ. Για πόσο καιρό θα δουλέψει αυτό; Μετά θα είναι εκείνος που θα λέει έχω κάνει 10 βήματα πίσω και π.χ. έμεινα και πίσω στην καρίερα μου γιατί είχα να δουλέψω για τον τάδε αγώνα αλλά η κυρία ήθελε εξόδους.
Το σημαντικότερο για να ξεκινήσει μία σχέση είναι ο έρωτας κι αυτά που λες. Όμως πως θα διατηρηθεί μια σχέση ακριβώς αν δεν τα βρίσκουν στην πορεία; Αφού φαίνεται πως δεν τα βρίσκουν.
17-03-2019, 14:11 #30Miliva21GuestΑμα δε τα βρίσκουν δεν γίνεται...η σχέση θα διαλυθεί...Δεν γντ ούτε η θεματοθετρια να πιέζεται ενώ θέλει περισσότερα ....ούτε εκείνος να "θυσιάσει" αυτό που αγαπά και έχει μελλον για να κολλήσει σε μια σχέση που αύριο μεθαύριο μπορεί ουτως η αλλως να λήξει και μετά να τραβάει τα μαλλιά του ότι δεν έκανε ποτέ κάτι καλό γι αυτόν και έχανε το χρόνο του πίσω από γκόμενες..
Απλώς αυτό π ήθελα να πω είναι ότι δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως υπάρχει ένα βόλεμα από τη πλευρά του κ αυτο το βλέπει και η θεματοθετρια και την ενοχλεί ούτε να βγάλουμε εκείνη ιδιότροπη ή υπερβολική που είναι ερωτευμένη κ έχει σχέση και θέλει να έχει περισσότερο τον σύντροφό της:)