Αυτά τα θέματα τα είχατε από τον πολύ πρώτο καιρό της γνωριμίας, ή τώρα τελευταία; Κάθε πότε κάνετε σεξ; Μη μου πεις μόνο όταν μπορείτε να φύγετε τριήμερο! Τις άλλες φορές είναι καλύτερα τα πράγματα;
Printable View
Αυτά τα θέματα τα είχατε από τον πολύ πρώτο καιρό της γνωριμίας, ή τώρα τελευταία; Κάθε πότε κάνετε σεξ; Μη μου πεις μόνο όταν μπορείτε να φύγετε τριήμερο! Τις άλλες φορές είναι καλύτερα τα πράγματα;
Μονο όταν φεύγουμε 3ημερο, δεν γινεται καθε φορα πογ κάνουμε σεξ, όταν έχουμε κάνει πολλές φορές μεσα στην ημέρα
αφου δεν βαζει και προφυλακτικο, τοτε δυο ειναι, τα θεματα..
η δεν τον ελκυεις πολυ, η εχει αγχος οπως και ο τζορτζ παραπανω, εγω τεινω στο πρωτο.Αλλα δεν μπορω να το πω με σιγουρια.
Κοιτα , τα DUREX PLAY λιπαντικα τα ξερεις?.Αγορασε το μπλε και πριν κανετε σεξ , κανε μασαζ σε εσενα και σε αυτον , ξερεις που. Ωστε να εχει περισσοτερη υγρασια εκει κατω, νομιζω ειναι μια απο τις τελευταιες επιλογες.
Επισης την ωρα του σεξ , προσπαθησε να τον ανεβασεις ψυχολογικα, πες του ποσο ωραια το κανει κ.λ.π με δικα σου λογια.Και προσπαθησε οταν κορυφωθει ολο αυτο να φωναζεις οτι τελειωνεις ,ισως καταφερει να τελειωσει μαζι σου.
Μπορεί να μην έχετε και τους ίδιους ρυθμούς βρε αδερφέ, αν όλα έχουν πάει καλά ξέρω κι εγώ 2 και 3 και 4 φορές, μπορεί στην επόμενη να μη μπορεί άλλο. Δεν είναι κι όλοι μηχανές του σεξ. Μήπως θες πιο πολύ από αυτόν ή/και αισθάνεται ότι πρέπει σώνει και καλά να ανταποκριθεί στον ρόλο του μέγα εραστή; Το λέω γιατί πραγματικά οι περισσότεροι σε νεαρές ηλικίες αν γουστάρουν πολύ δεν καταλαβαίνουν τίποτα και είναι ασταμάτητοι, αλλά υπάρχει και μία μειοψηφία που δεν αντέχει τέτοιους ρυθμούς.
Δεν ξέρω ίσως ευχαριστώ πάντως
Εγώ δεν νομίζω ότι το παλικάρι έχει πρόβλημα...αφού λέει η κοπέλα ότι το κάνουν για πολυ ώρα και δεν λέει να τελειώσει...
Εκτός απτής φορές που το κάνουν και κάποιες φορές πεφτη δίχως να τελειώσει...εκεί κολλάει και το αγχος
..στης φορές που πέφτει δίχως να τελειώσει...
Σε μένα πάλι πέφτει μετά από ένα η δύο λεπτά...
Αν δεν πάρω διεγερτικά....
Αν πάρω είμαι ντούρος...το κάνω κάνα 15 λεπτό με 20 λεπτα
Εσύ άσχημη με έχεις πει μέχρι τώρα κρύα με έχεις πει, ότι μπορώ να κάνω από παιχνίδια και τέτοια μέχρι και χωρίς εσώρουχο έχω βγει εξω τώρα πόσο κρύο είναι αυτό δεν ξέρω, τέλος πάντων του εχω ει ότι θέλει να το δοκιμάσουμε να το λέει γενικά δεν εχω θέμα να κάνω κάτι και το ξέρει στο μυαλό του δυστυχώς δεν μπορώ να μπω αν δεν του κάνω ας φύγει
Ρε κούκλα μου,
Δεν είναι βρύση το πέος ενός άντρα ώστε να ρέει άφθονα!!!
Προφανώς αν "αδειάσει" το σύστημα του από σπέρμα, χρειάζεται κάποιος χρόνος για να ξαναγεμίσει με απόθεμα. Δεν είναι no limit use!!! Και είναι σε θέση να κάνει ξανά και ξανά σεξ επειδή είναι νέος.
Και σε μένα είχε συμβεί κάτι παρόμοιο πριν από κάποια χρόνια. Η κοπέλα μου είπε θυμωμένα γιατί δεν τελειώνω. Ο λόγος ήταν προφανής. Μην έχεις μη ρεαλιστικές προσδοκίες και μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά. Όταν έχετε κάνει πολλές φορές σεξ ή όταν έχει ο ίδιος αυνανιστεί, προφανώς η ποσότητα του σπέρματος θα μειωθεί.
Κανένας λόγος για άγχος...