αντεξα 6 24ωρα..μετα κοιμηθηκα πανω απο 24 ωρες..
Printable View
αντεξα 6 24ωρα..μετα κοιμηθηκα πανω απο 24 ωρες..
Καμια κοντρα. Μονο με μια ιδιοκτητρια που μενει διπλα τους εχουμε διαφορες. Πηγε η μανα μου και τους εκανε παραπονα. Στην αρχη ειπαν δεν κανουν αυτες θορυβο, μετα ειπαν οτι δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας και μπορουν να κανουν οτι θελουν. Σημερα με ξυπνησαν στις 4 το πρωι.
Τη μια την ειχα πιασει στα πρασα να ψαχουλευει κατι παλιατζουρες που εχουμε στο διαδρομο. Δεν καταλαβαινω αυτες τις συμπεριφορες, ειναι σαν καποιος να τις εχει βαλει να το κανουν.
Σημερα το καργιολακι σηκωθηκε στις 7 και πριν φυγει βαρεσε 3 δυνατες κλωτσιες το πατωμα για να με ξυπνησει.
Πριν πεσει για υπνο παλι κοπαναει. Τετοια εκδικητικοτητα ειναι αδιανοητη. Λες και της σκοτωσαμε συγγενη.
Επειδη εχω μελετησει ιστορια , ο Χιτλερ εδινε αμφεταμινες ( σορυ παιδια δεν ξερω απο αυτα ) η κατι παρομοιο , στους στρατιωτες του , κα κραταγαν τρεις μερες , μολις περναγαν τις γραμμες τους , πεφταν ξεροι , και κοιμοντουσαν ωρες επι ωρων ......
Τελευταια φορα που κοιμηθηκα και σηκωθηκα ξεκουραστος πρεπει να ηταν πριν 10 η 15 χρονια.
Δυο παρατηρησεις 1) μενω σε οικοδομη πολυσυχναστης συνοικιας και ειναι αδυνατον να ξεφυγω
απο τις κορνες (οσο καλα κουφωματα και αν εχω) και 2) μετα την εγχειρηση δισκοκηλης (πριν 15
χρονια περιπου) δεν μπορεσα να ξαπλωσω και αναπαυθω σε μια σταση για παραπανω απο 1 ωρα,
πρεπει να αλλαζω σταση καθε 1 ωρα, και το ιδιο συνεχιζει μεχρι σημερα (παρολους τους
φυσιατρους που ρωτησα και τα latex στρωματακια που αλλαξα).
Αρα .... συνεχομενο υπνο (που ειναι και το ζητουμενο, αφου οι πολλες ωρες υπνου δεν λενε απολυτως
τιποτα !!!) ΔΕΝ μπορεσα να κανω .... (με οτι μακροχρονιες συνεπειες ειχε/εχει αυτο στην υγεια μου).
Εικαζω οχι κατι απολυτα καταστροφικο ... αλλα αν συνεχισει ετσι μεχρι τα 70 ... σιγουρα !
Ορέστη έχει βελτιωθεί καθόλου η κατάσταση; Είσαι καλά;
Ολο το μεσημερι ποδοβολανε σα να πατανε μουστο. Απαξ και ο αλλος καταλαβει οτι δε θα φερεις την αστυνομια και οτι δε θα του κανεις τιποτα, σε γραφει στα τετοια του, σε περιγελαει οταν διαμαρτυρεσαι. Ευτυχως την αραζω σε αλλο δωματιο.
Θα πας προσεκτικά όταν ξέρεις ότι κοιμούνται και όταν δεν θα σε δει κανείς, θα σπάσεις μία οδοντογλιφίδα μέσα στο κουδούνι τους έτσι ώστε να το στριμώξεις και να μην μπορούν να το βγάλουν εύκολα και θα το κάνεις έτσι ώστε να μείνει το κουδούνι πατημένο και να βαράει συνεχώς. Μετά γύρνα στο σπίτι σου και κάνε την πάπια. Να δούμε αν θα τους αρέσει.
������������������������