Originally Posted by
Georgewww
Αδερφέ μου, η ζωή είναι δύσκολη μερικές φορές, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει. Καταρχάς να πω ότι όλοι έχουν τα δικά τους, εσύ λες τώρα γιατί δεν ασχολείται μαζί μου ο τάδε, ο τάδε όμως δε γνωρίζεις τι προβλήματα έχει, φαντάσου ένα πρόβλημα υγείας που κινδυνεύει ο ίδιος η το παιδί του. Γι'αυτό προσωπικά είμαι πολύ ελαστικός με τον άλλο.
35 είμαι κι εγώ, μη λες χωρίς μέλλον, αν έχεις την υγεία σου, εχεις και ζωή και μέλλον, κάποιος που πέθανε στον πόλεμο για μας στα 25 του, εκείνος ναι δεν έχει ζωή ή μέλλον, ας τον τιμήσουμε με την δική μας μάχη στη ζωή.
Δε χρειάζεται να έχεις γνωστούς, για να πας Αμερική, βοηθάει αν έχεις αλλά γιατί δε βρίσκεις πρώτα δουλειά εκεί (από εδώ) και πας τότε. Στείλε mails πάρε τηλέφωνα στην ψύχρα. Δεν είναι κακό, δουλειά ζητάς.
Συγνώμη βρε φίλε μου, αλλά άλλος στην ηλικία μας παλεύει με καρκίνους σήμερα στο νοσοκομείο, και θα κάνουμε εμείς πίσω στη ζωή? Ε όχι , απόλαυσε και τα μικρά καθημερινά, κάνε και ένα πλάνο και προσπάθεια για τα μελλοντικά. Ζήσε. Είσαι πολύ νέος ακόμα. Άγνωστο το μέλλον.