Results 16 to 30 of 51
Thread: Έχω πάλι αυτοκτονικές ιδέες
-
24-07-2019, 01:36 #16
Κοίτα... Τα αγχολυτικα μας ρίχνουν αλλά μετά φουντώνουμε απότομα αν έχουν ήδη μαζευτεί πολλά. Ψάξε να διαβάσεις τεχνικές διαχείρισης θυμού και μίλησε για την αυτοχειρία. Όσοι κάνουν απόπειρα συνήθως νοσηλεύονται με κάποιο σπάσιμο και νιώθουν πολύ χειρότερα μετά την ένταση και εξαιτίας του σωματικου πόνου. Ποιο σχήμα παίρνεις; εννοώ ποιες ουσιες
"Make sure your worst enemy isn't you"
- 24-07-2019, 01:45 #17
Σε αυτή την μπανανία έχω μέλλον του κώλου. Και φταίω εγώ που έχασα την συνέχεια με τις σπουδές μου και έκανα ότι έκανε ο κάθε πανιβλακας υποτιθέμενος φιλος μου αντί να στρωθω στο διάβασμα και την δουλειά να προκόψω!!!! Μαζί με εμένα βέβαια φταίνε και οι συνθήκες που είναι το κερασάκι στην τούρτα!!!
Όχι δεν μπορώ να το χωνέψω αλλά χαίρομαι που έστω και τώρα ξανά βρίσκω τον εαυτό μου και βλέπω καθαρά ποιοι είναι οι αληθινοί φίλοι και ποιοι οι Καραγκιόζηδες και οι κακές επιρροές!!!
Την σύγκριση με τα χειρότερα εγώ δεν την παίρνω σαν καλό για μένα. Κι ο καρκινοπαθής όταν γίνει καλά, στο ίδιο λούκι θα μπει κι ότι λέω θα λέει. Κι εγώ έχω κάνει χειρουργεία, έχω περάσει σοβαρές αρρώστιες, έχω πατέρα υπερήλικα, μητέρα στα πρόθυρα του Alzheimer's και ζω σε μια κοινωνία το λιγότερο ανυπόφορη!!!
Επιπρόσθετα έφυγα από ένα μέρος που ήταν κλάσεις ανώτερο από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας γιατί έπαθα ψυχωτικό επεισόδιο!! Μια ευκαιρία που δύσκολα θα ξανάρθει!! Και τώρα κωλοτριβομαι σαν την τσουτσου να με ξαναβοηθησουν αλλά μάταια!!!! Γι'αυτό σου λέω. Κάποιοι είναι τυχεροί στην ζωή, κάποιοι όχι!! Είχα κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά και την χώρισα γιατί νόμιζα πως είμαι *******. Τώρα με το ζόρι μου μιλάει μετά από 7 χρόνια που εγώ ακόμα την σκέφτομαι διατηρώντας τις αμφιβολίες για την σεξουαλική του ταυτότητα!!!
Δεν τα λες και λίγα όλα αυτά. Σίγουρα δεν είναι καρκίνος αλλά αν συνεχίσω με την ίδια τσατιλα πίστεψέ με δεν θα αργήσω να αποκτήσω κι εγώ κάτι χρόνιο..... Χτύπα ξύλο...
Εδώ και μέρες με πονάει το στήθος μέσα απ'τη ρώγα το κρέας.
24-07-2019, 01:49 #18
Ναι να καθίσω να μάθω να διαχειρίζομαι τον θυμό μου εγώ την στιγμή που άλλοι ξεσπάνε χύμα κι όποιον πάρει ο χάρος και θεωρούνται με μάγκες από πάνω!!
Ένα ρόπαλο θα πάρω και αρχίσω να σπάω κεφάλια και πρώτα το δικό μου!!!
Παίρνω σερτραλινη το πρωί και ολανζαπινη το βράδυ. Εδώ και δύο μέρες το μεσημέρι παίρνω και λεξο. Πρέπει κάπως να ηρεμήσω
24-07-2019, 13:49 #19
Είσαι καλύτερα σήμερα;
24-07-2019, 15:51 #20
24-07-2019, 15:54 #21
Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα για να ξεσπάσω. Θέλω να γυρίσω στην Αμερική να δουλέψω δε μπορώ άλλο εδώ!
24-07-2019, 15:57 #22
Το κλάμμα είναι το παυσίπονο της ψυχής. Κλάψε! Πρώτα να σταθεροποιησεις των αγωγή σου και μετα βλέπεις!!!
24-07-2019, 16:11 #23
Δεν μπορώ άλλο να εξαρτώμαι από φάρμακα. Η αγωγή μου είναι η ίδια από τα Χριστούγεννα δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Χρειάζομαι έναν σύντροφο κι έναν παράγοντα σταθερότητας στη ζωή μου. Είμαι πολύ δυσαρεστημένος σε αυτή τη φάση και απογοητευμένος από τον εαυτό μου. Χρειάζομαι συμβουλές και ενθάρρυνση αλλιώς δεν ξέρω πώς θα ξεπεράσω αυτή τη δύσκολη στιγμή. Βγαίνω στο δρόμο και νιώθω αλήτης, πεταμένος, ξεχασμένος από όλους. Λυπάμαι που ο ίδιος βυθισα τον εαυτό μου σε αυτό το χάλι και το μόνο που με παρηγορεί είναι ένα ζεστό μπάνιο, μια βουτιά στη θάλασσα, μια μπύρα με έναν φίλο αλλά μέσα μου πονάω συνεχώς. Θέλω να γυρίσω στη δουλειά! Τα φάρμακα θα συνεχίσω να τα παίρνω. Θα πάρω μαζί μου και στην Αμερική μου το είπε και η γιατρός μου κι αν μπορέσω εκεί θα πάω σε ψυχολόγο. Μου είπε ότι θα χρειαστώ και ψυχολογική και ψυχιατρική υποστήριξη. Γιατί όμως τόσο κακό? Ξέρω ότι μου λείπει σεξ. Είναι βασική έλλειψη. Ρυθμίζονται οι ορμόνες αλλιώς εμείς οι άντρες έχουμε νεύρα και ακαθησια!
Κάτι πρέπει να γίνει να ηρεμήσω. Δεν είμαι μαθημενος έτσι. Θέλω αλλαγές. Θέλω την ενέργεια μου το κέφι μου πίσω. Θέλω να βάλω λεφτά. Θέλω να ζω τη ζωή μου σαν άνθρωπος όχι σαν έφηβος που κλείνεται στο δωμάτιο του. Όσο για αγχολυτικο θα προσπαθήσω πολύ να μην ξανααγγιξω παρά μόνο σε στιγμή ανυπόφορη. Χρειάζομαι δράση και όχι φάρμακα!!!!!
24-07-2019, 17:07 #24
Συγγνώμη αν μιλώ ακατάπαυστα. Δεν ξέρω πώς να διοχετευσω την ενεργεια μου αλλιώς
24-07-2019, 17:34 #25
Συνέχιζε να γράφεις. Εγώ στις μαυρίλες μου και υπέρ εντάσεις έγραφα σχεδίαζα τσαλακωνα πέταγα άχρηστα περπατούσα καθάριζα γενικώς δράση. Όλα δεν λύνονται μονομιάς. Αυτό οφείλεις να καταπιείς. Ζεις μια κατάσταση που σιχαίνεσαι και δεν τελειώνει. Ή θα κάνεις υπομονή και ελπίζεις σιγά σιγά ή θα σε κάνεις χειρότερα. Αν κρίνει η ψυχίατρος πως είσαι καλυμμένος από αγωγή δεν ξέρω τι να πω. Αν είσαι διπολικός βοηθά αρκετά η ψυχοθεραπεία διότι μας φτιάχνει τους λάθους συλλογισμούς. Όχι με το καλημέρα. Σιγά σιγά. Ορθά μιλάς. Δεν γράφεις κάτι παραλογο. Δυστυχώς όμως δεν μπορείς μονομιας να βρεις δουλειά και να φύγεις. Όσο για το παρελθόν συμφιλιωσου με όσες επιλογές έκανες. Όλα είναι μαθήματα.
24-07-2019, 17:48 #26
Ο γιατρός σου γνωρίζει οτι εχεις τέτοιες τάσεις αυτοκτονιας; γιατί θεωρω οτι αν το ήξερε θα σου αυξανε τη δόση. Εγώ χωρίς να έχω τέτοιες ιδεες, με το που του ελεγα οτι δεν αισθάνομαι καλα με ανεβαζε μεχρι που με εφτασε σε ενα ικανοποιητικό στάδιο
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
24-07-2019, 18:49 #27
24-07-2019, 18:53 #28
24-07-2019, 18:56 #29
24-07-2019, 19:13 #30
Προθέσεις δεν είπα ότι έχω. Σκέψεις έχω. Όταν έχω. Αν δηλαδή φτάσει ο κόμπος στο χτένι, υπάρχει και αυτή η διέξοδος. Δικαίωμα του καθενός να το κάνει αν νιώθει την ανάγκη. Έτσι κι αλλιώς είναι το μόνο από το οποίο δεν θα γλιτώσει κανείς μας. Τι τώρα τι μετά;;; Δεν έχω κάποια πρόθεση γιατί κωλώνω και γιατί πάντα κρατώ μια μικρή ελπίδα αλλά η έσχατη λύση είναι αυτή όταν όλες οι ελπίδες έχουν χαθεί.