Originally Posted by
Constantly curious
Μια φορά έμπλεξα με παθολογικό ζηλιάρη. Καταρχάς είχε στοιχεία ναρκισου. Σε όλους φορούσε μάσκα καλού παιδιού σε εμένα έβγαζε τα αρνητικά στοιχεία. Ήθελε πάντοτε σε ότι προτείνει να πω ΝΑΙ. Στο όχι έξαλλος ! Διενυα μια περίοδο μηδενισμού ( όταν είπα σε κοντινό άτομο " δεν πάει καλά αυτός ο άνθρωπος πρέπει να χωρίσω και άκουσα - είσαι αυστηρη δώσε μια ευκαιρία - εξαιτίας της χαμηλής αυτοεκτίμησης και της υψηλής εκτίμησης που είχα τοτε στο άτομο που απάντησε Ακύρωσα το ένστικτο μου η χαζή!!! Μεγαλύτερη ευθύνη φέρω ήμουν ενήλικη. Αγχώδης και καταθλιπτικη πρόσθεσα επιπλέον άγχος φόβου. Την στιγμή που ένιωσα ότι θα τον πνίξω από τον θυμό μου αποφάσισα να τον χωρίσω. Συζουσαμε. Με μαλακο τρόπο τα μάζεψα και κατάλαβε πως μπήκαμε επιλογο. Αντιδράσεις κλασσικές. Λεκτική βία, απειλητικη ατμόσφαιρα, επιβολή με άπειρους χειριστικους δεξιοτεχνισμους, ψέμματα για πολλά. Ακατανόητες αντιδράσεις του. Όταν χώρισα κατάλαβα πως είχα επιλέξει αυτόν για να ξυπνήσω η ίδια. Πόσο χαμηλά με είχα ρίξει. Πόσο πίστευα ότι μου αξίζει αυτή η εκμετάλλευση. @Φαντασία εσενα ξεπέρασε κάθε οριο. Χτύπημα στο κεφάλι; ; ; Ο Άνδρας που σέβεται ότι είναι Άνδρας Φεύγει για να μη γίνει το "κακό ". Εσύ τι κράτησες από αυτή την εμπειρία υπέρ σου;