Quote:
Originally posted by nature
Krino και sabb έλεος!
Από το φόβο μην φανείτε ρατσιστές, αποκαλείτε συντηρητικό το φυσιολογικό. Έλεος και πάλι. Αρχίζω και νοιώθω υπό διωγμό επειδή είμαι φυσιολογική. Έχετε πέσει θύματα της τρομοκρατίας μου μας έχουν επιβάλει οι διάφοροι τηλε-μαιντανοί γκέυ. Επίσης διάφοροι επιτυχημένοι δικηγόροι, πολιτικοί, συγγραφείς, καλλιτέχνες κλπ γκευ, προσπαθούν να μας περάσουν μέσα από τα λόγια τους, ενοχή που είμαστε φυσιολογικοί. Και ενοχή αν δεν θεωρούμε την κατάστασή τους φυσιολογική. Να μας φοβίσουν και να καταλήξουμε να ντρεπόμαστε που είμαστε ετεροφυλόφιλοι.
Σόφι, έχω και εγώ παιδιά και ΝΑΙ δεν θα ήθελα να είναι ομοφυλόφιλοι. Αν τελικά ήταν, ΝΑΙ θα τα αγαπούσα και πάλι, αλλά επιμένω δεν θα ήθελα να είναι, θα στεναχωριόμουν.
Δεν είμαι συντηρητική και δεν διστάζω να πω ότι δεν θεωρώ φυσιολογική την ομοφυλοφιλία.
Είναι ανωμαλία ή σεξουαλική προτίμηση ? Τι από τα δύο ? Αν είναι ανωμαλία όπως λέει κι ο μητροπολίταρος της πόλης μου μπαρμπα-Άνθιμος (κι άρα συμφωνείς και συ) προτείνω να εκτελούμε όπου βρίσκουμε τον κάθε ανώμαλο γκέι με συνοπτικές διαδικασίες....