Originally Posted by
Remedy
δεν εκανε σε κανεναν εντυπωση οτι εμαθε για το κολλημα του με το στηθος απο αλλους;;;
; δλδ τι εκανε; γυριζε στις παρεες του σαν τον σαλιαγκουρα σχολιαζοντας βυζια και λεγοντας "μ αρεσουν τα βυζα, δωστε μου βυζα" ;;
ο τυπος εχει ΕΜΜΟΝΗ και οχι μια απλη προτιμηση με τα βυζια και τις τσοντες.
αυτο ουτε κοβεται, ουτε αλλαζει.
και τι της ειπε για οσα εγιναν;;; ειπε "μην ανησυχεις, δεν σημαινει τιποτε, εγω με σενα ειμαι, εσενα αγαπαω". μια μπουρδα δλδ που θα μπορουσε να την πει ακομα κι αν την κερατωνει κανονικα..
δεν ειπε ουτε οτι λυπαται, ουτε οτι εκανε καπου λαθος, ουτε οτι δεν θα συνεχιστει...
και φυσικα μπορει να την εχει ηδη κερατωσει.
δλδ 5 μηνες ανταλλασαν γυμνες φωτο, δουλευαν μαζι και δεν το εκαναν και εισαι και σιγουρη;;;
απο που εισαι τοσο σιγουρη;
τοσα ψεματα σου ειπε.
πως ξερεις οτι δεν ειπε ενα ακομα;
το οτι εχεις μικρο στηθος, ειναι κατι συγκυριακο που απλα θα σου δημιουργησει κομπλεξ αν συνεχισεις μαζι του.
και μεγαλο να ειχες, εισαι μια γυναικα, δεν εισαι πολλες.
αυτος παντα θα ψαχνει ΠΛΗΘΟΣ βυζιων και γυναικων γιατι ειναι ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ και δεν εχει απλα ενα καποιο γουστο.
εξ ου και το απαραδεκτο που δεν το βλεπεις ουτε σε στερημενα γυμνασιοπαιδα, να κανει φωτοσοπ σε φωτο απο συναδελφους του (!!!!)
δλδ ποσο πιο αρρωστος να ειναι κανεις για να φυγεις τρεχοντας;;; θριλερ κανονικο...
μην τον δουμε και στις ειδησεις στο μελλον, δεν ξερω...