Κέρατο;ή όχι; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 158
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Εγώ πάντως που κοιτούσα λίγο παραπάνω όταν ήμουν σε σχέση, δεν είχα πρόθεση να απατησω. Θέλω να πω ότι δεν είναι απαραίτητο ότι αν παίζει το ματάκι του άλλου ότι θέλει να σου την κάνει. Καμία φορά μερικοί χαρακτήρες είμαστε πιο αδύναμοι στον πειρασμό του ωραίου φύλου αλλά αν μας έχει από κοντά η κοπέλα που αγαπάμε ώστε να μας συνεφέρει, δεν είναι καταπίεση αλλά βοήθεια.
    Κι εγώ όταν την έβλεπα την δικιά μου να ψάχνει και ακόμα και αν βρει κάτι, έλεγα αχ ενδιαφέρεται και έβλεπα στα μάτια της την αγάπη οπότε με βοηθούσε να "κάνω delete". Βέβαια εξαρτάται που θα φτάσει ο καθένας.

Κάποια στιγμή στη σχέση μου, που είχαμε λίγο θέματα, μου είχε πει ότι βγήκε ένα μεσημέρι με άλλον και μου το είπε γιατί είχε τύψεις. Ήταν πάρα πολύ καλή κοπέλα. Όχι απλά δε με πείραξε αλλά το βρήκα πολύ χαριτωμένο, φυσικά δεν τον ξανασυναντησε. Οπότε κάθε περίπτωση διαφέρει, δεν υπάρχει γενικός κανόνας, ωστόσο πρέπει να τις αναφέρουμε όλες τις πιθανές λύσεις.
    Η ανάγκη σου για λουρί δεν σημαίνει πως είναι και κανόνας.

Το ότι προτείνεις στην κοπέλα να γίνει εμμονική και να τον παρακολουθεί συνεχώς ριψοκινδυνεύοντας την ψυχική της υγεία επειδή εκείνος δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του και χρειάζεται λουρί είναι άκρως απαράδεκτο και επικίνδυνο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Η ανάγκη σου για λουρί δεν σημαίνει πως είναι και κανόνας.

Το ότι προτείνεις στην κοπέλα να γίνει εμμονική και να τον παρακολουθεί συνεχώς ριψοκινδυνεύοντας την ψυχική της υγεία επειδή εκείνος δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του και χρειάζεται λουρί είναι άκρως απαράδεκτο και επικίνδυνο.
    Αν αυτό καταλαβες, λυπάμαι. Ελπίζω η κοπέλα να κατάλαβε αυτό που πραγματικά είπα. Καλή δύναμη.

Senior Member
    Αν αυτό καταλαβες, λυπάμαι. Ελπίζω η κοπέλα να κατάλαβε αυτό που πραγματικά είπα. Καλή δύναμη.
    Κατάλαβα αυτό ακριβώς που είπες.

Να του κάνει στενό μαρκάρισμα, να χτυπάει το κινητό και να τρέχει να το δει πρώτη, να του βάλει gps στον κώλο...αυτά δεν είπες αγαπητέ;;;
    Κοινώς να του βάλει λουρί όπως κάνουμε στα σκυλάκια που δεν έχουν φυσικά την λογική να καταλάβουν πως δεν πρέπει να πετάγονται στον δρόμο γιατί θα σκοτωθούν .

Και γιατί να τα κάνει όλα αυτά; Επειδή εσύ μεταφράζεις το λουρί ως ένδειξη ενδιαφέροντος και αγάπης.

Της πρότεινες να γίνει σκιά του και να τον αντιμετωπίζει σαν ανήλικο ή σαν κατοικίδιο ζητώντας του αποδείξεις για ο, τι κάνει λες κι οι σχέσεις δεν είναι ή δεν θα έπρεπε να είναι ισότιμες μεταξύ ενήλικων ανθρώπων.

Αυτό που πρότεινες είναι αρρωστημένο. Αυτό κατάλαβα κι αυτό καταλαβαίνει κάθε νορμαλ άνθρωπος.

Εγώ πάντως που κοιτούσα λίγο παραπάνω όταν ήμουν σε σχέση, δεν είχα πρόθεση να απατησω. Θέλω να πω ότι δεν είναι απαραίτητο ότι αν παίζει το ματάκι του άλλου ότι θέλει να σου την κάνει. Καμία φορά μερικοί χαρακτήρες είμαστε πιο αδύναμοι στον πειρασμό του ωραίου φύλου αλλά αν μας έχει από κοντά η κοπέλα που αγαπάμε ώστε να μας συνεφέρει, δεν είναι καταπίεση αλλά βοήθεια.
    Κι εγώ όταν την έβλεπα την δικιά μου να ψάχνει και ακόμα και αν βρει κάτι, έλεγα αχ ενδιαφέρεται και έβλεπα στα μάτια της την αγάπη οπότε με βοηθούσε να "κάνω delete". Βέβαια εξαρτάται που θα φτάσει ο καθένας.

Κάποια στιγμή στη σχέση μου, που είχαμε λίγο θέματα, μου είχε πει ότι βγήκε ένα μεσημέρι με άλλον και μου το είπε γιατί είχε τύψεις. Ήταν πάρα πολύ καλή κοπέλα. Όχι απλά δε με πείραξε αλλά το βρήκα πολύ χαριτωμένο, φυσικά δεν τον ξανασυναντησε. Οπότε κάθε περίπτωση διαφέρει, δεν υπάρχει γενικός κανόνας, ωστόσο πρέπει να τις αναφέρουμε όλες τις πιθανές λύσεις.
    να σε βοηθησει σε τι Γιωργο?εγω θεωρω αρρωστο να εισαι σε σχεση και να ψαχνεις τηλεφωνα υπολογιστες και οτι αλλο υπαρχει.εσυ το θεωρεις ενδιαφερον να χτυπαει το τηλ σου και να τρεχει η αλλη να δει μηπως και ειναι καμια γκομενα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    να σε βοηθησει σε τι Γιωργο?εγω θεωρω αρρωστο να εισαι σε σχεση και να ψαχνεις τηλεφωνα υπολογιστες και οτι αλλο υπαρχει.εσυ το θεωρεις ενδιαφερον να χτυπαει το τηλ σου και να τρεχει η αλλη να δει μηπως και ειναι καμια γκομενα?
    Το αν θεωρείς εσυ ή εγω άρρωστο είναι άλλο θέμα. Θέλω να πω η κοπέλα ρωτάει για λύση. Οπότε η δική μου πρόταση για λύση εκτός του χωρισμού είναι αυτή. Ένας άνθρωπος (μια σχέση στην περίπτωσή μας) αν είναι να πεθάνει, μπορει να τους δωσεις φαρμακα που είναι τοξικά. Αν όμως θα τον σώσει απο τον θανατο σήμερα.. ε δε θα σκεφτεις οτι αυτο το φαρμακο στο μέλλον μπορει να κανει ζημια. Οι λύσεις μέχρι τωρα που βλέπω είναι .. "θανατωσε την σχέση", ναι χαίρω πολύ αυτό το ξέρουμε όλοι... πονάει χέρι κόβει χέρι, ΑΛΛΑ ΑΝ λεμε θέλει η κοπέλα να μείνει στη σχέση, ΤΙ να κάνει? Δε βλέπω κάποια πρόταση σε αυτό. Εγώ έκανα την πρόταση και ας μην αρέσει, δε με απασχολεί, την εναλλακτική περιμένω γιατι αλλιως το "δε μ αρεσει αυτη η λύση... αλλά δε προτείνω και τίποτα" για να μείνει η σχέση ζωντανή ... δε μου λεει κατι. Πρακτική λύση .. "φάρμακο".

Το να χτυπάει τηλ και viber βραδυ και ολη την ωρα να μιλαει αυτος και να μη ξερεις με ποιον... ε ναι, νομιζω έχει δικαίωμα να μαθει τι γίνεται, δε νομιζω οτι η αδιαφορία είναι λύση.

Το αν θεωρείς εσυ ή εγω άρρωστο είναι άλλο θέμα. Θέλω να πω η κοπέλα ρωτάει για λύση. Οπότε η δική μου πρόταση για λύση εκτός του χωρισμού είναι αυτή. Ένας άνθρωπος (μια σχέση στην περίπτωσή μας) αν είναι να πεθάνει, μπορει να τους δωσεις φαρμακα που είναι τοξικά. Αν όμως θα τον σώσει απο τον θανατο σήμερα.. ε δε θα σκεφτεις οτι αυτο το φαρμακο στο μέλλον μπορει να κανει ζημια. Οι λύσεις μέχρι τωρα που βλέπω είναι .. "θανατωσε την σχέση", ναι χαίρω πολύ αυτό το ξέρουμε όλοι... πονάει χέρι κόβει χέρι, ΑΛΛΑ ΑΝ λεμε θέλει η κοπέλα να μείνει στη σχέση, ΤΙ να κάνει? Δε βλέπω κάποια πρόταση σε αυτό. Εγώ έκανα την πρόταση και ας μην αρέσει, δε με απασχολεί, την εναλλακτική περιμένω γιατι αλλιως το "δε μ αρεσει αυτη η λύση... αλλά δε προτείνω και τίποτα" για να μείνει η σχέση ζωντανή ... δε μου λεει κατι. Πρακτική λύση .. "φάρμακο".

Το να χτυπάει τηλ και viber βραδυ και ολη την ωρα να μιλαει αυτος και να μη ξερεις με ποιον... ε ναι, νομιζω έχει δικαίωμα να μαθει τι γίνεται, δε νομιζω οτι η αδιαφορία είναι λύση.
    φυσικα και εχει δικαιωμα να μαθει και εμαθε αυτο που ηθελε.το θεμα ειναι οτι αφου εμαθε τι κανει απο εδω και περα.η λυση που προτινεις ειναι <καλη> σε περιπτωση που ειναι 24ωρες το 24 ωρο μαζι.αυτο ομως ειναι ανεφικτο.δηλαδη οκ να τον εχει απο κοντα τις ωρες που λειπει-εργαζεται τι θα κανει η ιδια?θα καθετε να αναλωνεται μεσα σε μια σχεση που και ενοχες και ανασφαλειες την γεμιζει και θα εχει αμφιβολιες.αφου τις μπηκε στο μυαλο το μικροβιο νομιζω η σχεση αυτη ειτε σημερα ειτε σε 5 χρονια οδευει προς διαλυση.γιατι να χαραμιζει τα χρονια της?γνωμη μου.
    τωρα το τι θα κανει ας μας το πει η ιδια η θεματοθετρια αν οντως ειναι αληθεια ολα αυτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    φυσικα και εχει δικαιωμα να μαθει και εμαθε αυτο που ηθελε.το θεμα ειναι οτι αφου εμαθε τι κανει απο εδω και περα.η λυση που προτινεις ειναι <καλη> σε περιπτωση που ειναι 24ωρες το 24 ωρο μαζι.αυτο ομως ειναι ανεφικτο.δηλαδη οκ να τον εχει απο κοντα τις ωρες που λειπει-εργαζεται τι θα κανει η ιδια?θα καθετε να αναλωνεται μεσα σε μια σχεση που και ενοχες και ανασφαλειες την γεμιζει και θα εχει αμφιβολιες.αφου τις μπηκε στο μυαλο το μικροβιο νομιζω η σχεση αυτη ειτε σημερα ειτε σε 5 χρονια οδευει προς διαλυση.γιατι να χαραμιζει τα χρονια της?γνωμη μου.
    τωρα το τι θα κανει ας μας το πει η ιδια η θεματοθετρια αν οντως ειναι αληθεια ολα αυτα.
    Σωστά τα λες. Υπάρχουν πολλοι τύποι ανθρώπων που οδηγούν σε αυτή τη συμπεριφορά. Αυτός που θέλει να την κάνει την κουτσουκέλα και αυτός που αρκείται στο παιχνίδι. Δε ξέρουμε ομως ποια περίπτωση είναι. Αν είναι η πρώτη ναι ισως πρεπει να βρει αλλον αν δε το κόψει. Αν ομως είναι το 2ο εξαρτάται απο την ανοχή της. Δε μπορει να ειναι 24ωρες μαζί γιαυτό θα πρέπει να υπάρχει και κάποια εμπιστοσύνη, ωστοσο πρέπει να έχει και το νου της, δε μπορει απλα να καθεται (ΑΝ ΔΕΝ θελει να χωρίσει!!!).

Για τα χρόνια που είπες έχεις δίκιο, γιαυτο είπα.. είναι νέα ας αγχωθεί αυτός για το οτι μπορει μετα απο λίγο καιρο να χωρίσει αν συνεχίσει ετσι. Αν το δοκιμάσει ενα χρόνο ως 2η ευκαιρία ... ε δε θα την πάρουν τα χρόνια. :)

Senior Member
    δεν εκανε σε κανεναν εντυπωση οτι εμαθε για το κολλημα του με το στηθος απο αλλους;;;
    ; δλδ τι εκανε; γυριζε στις παρεες του σαν τον σαλιαγκουρα σχολιαζοντας βυζια και λεγοντας "μ αρεσουν τα βυζα, δωστε μου βυζα" ;;
    ο τυπος εχει ΕΜΜΟΝΗ και οχι μια απλη προτιμηση με τα βυζια και τις τσοντες.
    αυτο ουτε κοβεται, ουτε αλλαζει.
    και τι της ειπε για οσα εγιναν;;; ειπε "μην ανησυχεις, δεν σημαινει τιποτε, εγω με σενα ειμαι, εσενα αγαπαω". μια μπουρδα δλδ που θα μπορουσε να την πει ακομα κι αν την κερατωνει κανονικα..
    δεν ειπε ουτε οτι λυπαται, ουτε οτι εκανε καπου λαθος, ουτε οτι δεν θα συνεχιστει...
    και φυσικα μπορει να την εχει ηδη κερατωσει.
    δλδ 5 μηνες ανταλλασαν γυμνες φωτο, δουλευαν μαζι και δεν το εκαναν και εισαι και σιγουρη;;;
    απο που εισαι τοσο σιγουρη;
    τοσα ψεματα σου ειπε.
    πως ξερεις οτι δεν ειπε ενα ακομα;

το οτι εχεις μικρο στηθος, ειναι κατι συγκυριακο που απλα θα σου δημιουργησει κομπλεξ αν συνεχισεις μαζι του.
    και μεγαλο να ειχες, εισαι μια γυναικα, δεν εισαι πολλες.
    αυτος παντα θα ψαχνει ΠΛΗΘΟΣ βυζιων και γυναικων γιατι ειναι ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ και δεν εχει απλα ενα καποιο γουστο.
    εξ ου και το απαραδεκτο που δεν το βλεπεις ουτε σε στερημενα γυμνασιοπαιδα, να κανει φωτοσοπ σε φωτο απο συναδελφους του (!!!!)
    δλδ ποσο πιο αρρωστος να ειναι κανεις για να φυγεις τρεχοντας;;; θριλερ κανονικο...
    μην τον δουμε και στις ειδησεις στο μελλον, δεν ξερω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν εκανε σε κανεναν εντυπωση οτι εμαθε για το κολλημα του με το στηθος απο αλλους;;;
    ; δλδ τι εκανε; γυριζε στις παρεες του σαν τον σαλιαγκουρα σχολιαζοντας βυζια και λεγοντας "μ αρεσουν τα βυζα, δωστε μου βυζα" ;;
    ο τυπος εχει ΕΜΜΟΝΗ και οχι μια απλη προτιμηση με τα βυζια και τις τσοντες.
    αυτο ουτε κοβεται, ουτε αλλαζει.
    και τι της ειπε για οσα εγιναν;;; ειπε "μην ανησυχεις, δεν σημαινει τιποτε, εγω με σενα ειμαι, εσενα αγαπαω". μια μπουρδα δλδ που θα μπορουσε να την πει ακομα κι αν την κερατωνει κανονικα..
    δεν ειπε ουτε οτι λυπαται, ουτε οτι εκανε καπου λαθος, ουτε οτι δεν θα συνεχιστει...
    και φυσικα μπορει να την εχει ηδη κερατωσει.
    δλδ 5 μηνες ανταλλασαν γυμνες φωτο, δουλευαν μαζι και δεν το εκαναν και εισαι και σιγουρη;;;
    απο που εισαι τοσο σιγουρη;
    τοσα ψεματα σου ειπε.
    πως ξερεις οτι δεν ειπε ενα ακομα;

το οτι εχεις μικρο στηθος, ειναι κατι συγκυριακο που απλα θα σου δημιουργησει κομπλεξ αν συνεχισεις μαζι του.
    και μεγαλο να ειχες, εισαι μια γυναικα, δεν εισαι πολλες.
    αυτος παντα θα ψαχνει ΠΛΗΘΟΣ βυζιων και γυναικων γιατι ειναι ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ και δεν εχει απλα ενα καποιο γουστο.
    εξ ου και το απαραδεκτο που δεν το βλεπεις ουτε σε στερημενα γυμνασιοπαιδα, να κανει φωτοσοπ σε φωτο απο συναδελφους του (!!!!)
    δλδ ποσο πιο αρρωστος να ειναι κανεις για να φυγεις τρεχοντας;;; θριλερ κανονικο...
    μην τον δουμε και στις ειδησεις στο μελλον, δεν ξερω...
    Συμφωνώ 100%

Senior Member

Εσύ που είσαι και πιστός, δεν έχεις ακούσει ότι είναι αμαρτία και μοιχεία ακόμα και αν σκεφτείς το πονηρό και δώσει το μυαλό συγκατάθεση? Αν κοιτάει από δω κι από κει βυζιά και δεν προσπαθεί να το κόψει, είναι απιστία ουσιαστικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Εσύ που είσαι και πιστός, δεν έχεις ακούσει ότι είναι αμαρτία και μοιχεία ακόμα και αν σκεφτείς το πονηρό και δώσει το μυαλό συγκατάθεση? Αν κοιτάει από δω κι από κει βυζιά και δεν προσπαθεί να το κόψει, είναι απιστία ουσιαστικά.
    Φυσικά και είναι. Ας εξομολογηθεί, καλή ιδέα, αν αυτό εννοείς. Αν χωρίζαμε οποιον έκανε αμαρτια, ολοι μόνοι θα ήμασταν :)
    Να πω όμως οτι δεν είναι μοιχεία (θρησκευτικά μιλώντας) προς την κοπέλα γιατι νομίζω οτι δεν είναι παντρεμένοι (εκτός αν μου διέφυγε κάτι τέτοιο).

Δε ξέρω αν προσπαθεί να το κόψει (υπέθεσα οτι προσπαθεί), αυτό θα μας το πει η θεματοθέτρια. Όλοι συμφωνούμε οτι είναι απιστία... το θεμα είναι τι κάνει απο δω και πέρα πρακτικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    τι "κοιταει απο δω κι απο κει", ο τυπος ανταλαζε γυμνες φωτο με την συναδελφο επι 5 μηνες (αν ηταν το μονο που εκαναν...)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εδώ είναι η ουσία..ο τύπος είπε ουσιαστικά οτι θέλει να την έχει για την καθημερινότητα, αλλά θέλει να ικανοποιεί και τις εμμονές του και δεν έχει τύψεις για αυτό
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Φυσικά και είναι. Ας εξομολογηθεί, καλή ιδέα, αν αυτό εννοείς. Αν χωρίζαμε οποιον έκανε αμαρτια, ολοι μόνοι θα ήμασταν :)
    Να πω όμως οτι δεν είναι μοιχεία (θρησκευτικά μιλώντας) προς την κοπέλα γιατι νομίζω οτι δεν είναι παντρεμένοι (εκτός αν μου διέφυγε κάτι τέτοιο).

Δε ξέρω αν προσπαθεί να το κόψει (υπέθεσα οτι προσπαθεί), αυτό θα μας το πει η θεματοθέτρια. Όλοι συμφωνούμε οτι είναι απιστία... το θεμα είναι τι κάνει απο δω και πέρα πρακτικά.
    Aπό που ακριβώς το υπέθεσες αυτό;
    Από το γεγονός ότι επί 5 μήνες της έλεγε ψέματα κατάμουτρα; Από το ότι όταν τον ρώτησε γιατί ψιλιάστηκε κάτι, εκείνος έγινε έξαλλος και την έβγαλε τρελή; Από το γεγονός ότι ακόμα κι όταν βρήκε η κοπέλα συγκεκριμένα πράγματα και του τα είπε,εκείνος ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΝ ότι αυτό είναι απιστία και προσπάθησε να την πείσει πως απλά δεν σημαίνει τίποτα;;;

Για πες μας ρε Γιώργο πως γίνεται να προσπαθεί κάποιος (αφού αυτό υπέθεσες) να κόψει κάτι, αν δεν παραδέχεται καν πως αυτό το κάτι είναι κακό;;;;

Η κοπέλα έχει ήδη αρχίσει να αποκτά πρόβλημα από την ιστορία.
    Πρώτον έχει αρχίσει να κάνει κατινιές και να της γίνεται εμμονή το ψάξιμο
    Δευτερον νιώθει ήδη άσχημα με το σώμα της και η αυτοπεποίθηση της έχει πάει στα τάρταρα.

Το βασικότερο πράγμα σε μια σχέση είναι η εμπιστοσύνη. Αν δεν μπορείς να εμπιστευτείς τον άνθρωπο σου τότε πολύ απλά δεν υφίσταται σχέση.

Senior Member

Και γιατί να βασανίζεται τόσο???να ψάχνει να βρει τρόπους να μην συνομιλήσει με άλλες να μην κοιτάει άλλες κτλ κτλ???είναι παντρεμένοι με 10 παιδιά και δεν θέλει να διαλύσει το σπίτι της???
    Επίσης γιατί όλη αυτή τη κούραση και την ταλαιπωρία να την τραβάει εκείνη επειδή ο άλλος είναι απλά ανώριμος και θέλει να πηδάει την κάθε γκόμενα που έχει μεγάλα βυζιά???
    Δηλαδή θα κάνω ότι είναι να κάνω εγώ με την κάθε μια που με καυλώνει και η γυναίκα μου θα σπάει το κεφάλι της πως θα με εμποδίσει να μην το χώσω σε άλλη...
    Συγγνώμη αλλά είσαι ωραίος ρε φίλε...
    Νομίζω δεν απάντησες στην αντίστοιχη ερωτήσεις που σε κάναν τα κορίτσια..αν έβλεπες τη δικιά σου να μιλάει με έναν ξένο και να ανταλλάζουν και γυμνές τους φωτογραφίες τι θα έλεγες ???θα έκανες αμάν και πως να σώσεις τη σχέσει σου???θα της έβαζες gps???θα έβαζες κάμερες σπίτι???
    Επισεις όσο αφορά τα μεγάλα στήθη εγώ μίλησα για τι πλιοψηφια των ανδρών...αν εσένα και σε άλλους αρέσουν τα πιο μικρά οκ..γούστα είναι αυτά..δεν είναι αυτό το θέμα μας...
    Επισεις είμαι 38 ετών..

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast