Originally Posted by
Antonis8
Θα σου πω γιατί. Γιατί όλο το χειμώνα που είχα επίσης άγχος κλπ και μετριομουν, δεν είχα τέτοια συμπτώματα. Οι μετρήσεις μου με έβγαζαν υποτασικο και με βραδυκαρδια, ποτέ με υψηλή πίεση. Υψηλή που λέει ο λόγος τέλος πάντως, αυξημένη για τα δεδομένα μου.
Τη μετράω με δύο διαφορετικά πιεσόμετρα,το ίδιο μου βγάζουν. Η ένδειξη που λέω, οκ ,μάλλον ήταν λάθος γιατί δεν έπιασε τους παλμούς μου το πιεσόμετρο, αλλά γενικά είναι πιο αυξημένη.
Το πρωί ένιωθα δυσφορία , ενώ χθες το βράδυ ήμουν καλα. Μέτρησα την πίεση ήταν σχετικά χαμηλή ενώ μου όρθιος και αγχώθηκα (9.2 με 6.1). Πήγα κανονικά να ταισω κάτι αδέσποτα που ταιζω το πρωί και περπατάω για να πάει μέχρι εκεί και με έπιασε ταχυκαρδία ,πράγμα σπάνιο για μένα. Μέτρησα τους παλμούς με το οξυμετρο και είχα 125. Για περπάτημα μόνο είναι υψηλοί όταν εγώ στο περπάτημα έχω γύρω στους 80-90.
Έκανα δύο διάρροιες από το πρωί, δεν ξέρω αν επηρεάστηκα. Πήρα το γιατρό μου,μου λέει μπορεί να παίζει ρόλο, να αφυδατωθηκες. Μου είπε να πάρω λίγο ζαναξ και να ξαπλώσω, πήρα και τώρα ξάπλωσα οι παλμοί μου είναι στους 61 και το οξυγόνο 99. Ηρέμησα αλλά με εμπόδισε να ολοκληρώσω τις δραστηριότητες μου αυτο,τουλάχιστον παλιά δεν είχα τέτοιο θέμα γιατι δεν είχα ταχυκαρδια στο άγχος, απλά ζάλη και λίγη δύσπνοια. Και δεν ξέρω αν είναι καλό να φάω, φοβάμαι μήπως με πειράξει και ανέβουν πάλι οι παλμοί μου. Πίεση δεν μετράω γιατί φοβάμαι ότι θα με αγχωσει. Όταν αυξήθηκαν οι παλμοί μου είχε πάει 12.1 με 8.1