Καλημέρα Σουλα..η σχέση σας εκτός από το σεξ που εσύ δεν θέλεις, πως είναι κατά τα άλλα?
Ο σύντροφος σου έχει καταλάβει πως νιώθεις?
Printable View
μπερδεμενη ειμαι.γιατι ακομη δεν ξερω αν θα συνεχισω να βγαινω μαζι του.
εσυ δικηγορος της ρεμεντυ εισαι γιατι ετσι ωμα θα σου απαντησω και εγω.
αν εχεις κανεις σχεσεις και γνωριμιες στην ζωη σου θα επρεπε να ξερεις οτι δεν ειναι ροδινα ολα στη σχεση.και θα υπαρξουν οι καυγαδες και οι διαφωνιες και το κερατο.δεν το λεω απολυτα για ολους ισως υπαρχουν και εξαιρεσεις.αλλα στην πλειοψηφια αυτο γινεται.και εγω εχω τυψεις με αυτο δεν ειμαι κυνικη και αποφασιμενη ακομη οπως λες αλλα πιστευω ολα μεσα στην ζωη μας ειναι τελικα.
τα προβληματα υγειας προφανως δεν ειναι δικαιολογια για τον κωλοχαρακτηρα.πολλους ομως που αντιμετωπιζουν τους κραταει πολυ πισω απο τις επιθυμιες και τα θελω τους.
μεγαλυτερη μπορει να εισαι.με περισσοτερες εμπειριες αμφιβαλλω γιατι κατα τα λεγομενα σου δεν βλεπω εμπειρια.αντιθετα βλεπω μια απολυτη σταση σε θεματα ερωτικα.φανταζομαι θα εισαι η τελεια κοπελα που θα εχεις την τελεια και ονειρεμενη σχεση που δεν χωραει ουτε το παραμικρο ατοπημα.
αλλα ξερεις κατι?ανθρωποι ειμαστε.η ζεις την ζωη σου μονη χωρις συντροφια και ηθικολογεις.η εισαι σε σχεση και περιμενεις τα παντα ακομη και το κερατο.ουτε εγω φανταζομουν ποτε οτι θα σκεφτω να απιστησω στα 33 αλλα η ζωη ειναι πολυ απροβλεπτη.
H Remedy έγραψε ακριβώς αυτά που μπήκα να γράψω. Εσύ μείωσες την απάντησή της ότι προέρχεται από απειρία. Είμαι 38 και έχω κάνει σχέσεις και γνωριμίες. Ποτέ δεν έχω ξεκινήσει σχέση για να βολευτώ κι αν δεν τραβάει χωρίζω. Αυτή την καραμέλα που την λέτε μερικοί ότι όλα τα ζευγάρια τσακώνονται κι εσύ το πας και ένα βήμα παραπέρα, ότι θα παίξει και κέρατο, είναι μία μαλακία και μισή. Μόνο όταν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην σχέση συμβαίνουν αυτά. Σε μία φυσιολογική σχέση κάποια διαφωνία συζητιέται ήρεμα και βρίσκεται λύση. Δεν κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχουν προβλήματα σε μόνιμη βάση.
Εσύ πριν έγραψες ότι τη σχέση σου την έκανες γιατί είναι καλό παιδί και για να σου κάνει τον νοσοκόμο, όχι επειδή τον γούσταρες σαν σύντροφο κι ότι το τρίτο πρόσωπο είναι μία ευκαιρία για σένα να ζήσεις πάθος και να επιστρέψεις ωραία ωραία στον αρραβωνιάρη. Χεσμένο εντελώς τον έχεις τον αρραβωνιάρη από αυτά που γράφεις. Μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι όλα τα ζευγάρια είναι έτσι κι όλοι οι άνθρωποι σκέφτονται μόνο την πάρτη τους, γιατί δεν είναι έτσι.
αυτο που ολοι λετε για τον ερωτα που σβηνει ελατε να τον σβησετε και σε μενα αν γινεται τοσο ευκολα. νιωθω εντελως χαζη που σε μενα ακομα δεν εχει περασει. την γνωρισα απο τον φλεβαρη του 2013 εχουμε χωρισει περσι νοεμβριο και καθε μερα απο την πρωτη στιγμη που την ειδα την σκεφτομαι συνεχεια. ειμαι ερωτευμενη απειρα. θα εκανα ερωτα μαζι της οπως καθε φορα με παθος και θα την ηθελα πιο πολυ απο την προηγουμενη φορα. δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να γινει η απιστια σε κατι τετοιο. τελος παντων η κοπελα ας πουμε πριν κανει κατι αλλο με χωρισε και μου το ειπε ξεκαθαρα αλλα εμενα με ποναει. οτι και αν εκανε η δεν εκανε πια. δεν γνωριζω γιατι δεν εχουμε επικοινωνια. πολυ θα το ηθελα αλλα δεν γινεται. τωρα τι να πω. αληθεια δικη σου αποφαση. θες κανε την απιστια και μην πεις τιποτα στον δικο σου. και μετα βλεπεις πως τα πατε και αναλογα κανεις αυτο που θες.
δεν ειπα οτι ολοι ειναι ετσι.ισως υπαρχουν και εξαιρεσεις.ισως......γιατι με τα χρονια δεν ξερεις τι ερχεται.
οταν εισαι απειρη μιλας οπως μιλας και εσυ και η ρεμεντυ.εσυ ξερεις οτι οι σχεσεις σου ηταν φυσιολογικες?θα ηξερες νομιζεις αν ειχες φαει κερατο?δεν νομιζω.
οταν μιλας τοσο απολυτα στη ζωη δεν εχεις ζησει σχεδον τιποτα
Τώρα ο λόγος που άνοιξες αυτό το θέμα είναι τι; Να σου πούμε καλά κάνεις και σκέφτεσαι όπως σκέφτεσαι; Ή να καθόμαστε να συγκρίνουμε ποιος την έχει πιο μεγάλη (την εμπειρία); Για να καταλάβω.
κοιτα προφανως κατι δεν εχεις ζησει σωστα στη ζωη σου.να εχεις πολλες εμπειριες και να μη ξερεις οτι το κερατο συμβαινει σε παρα πολλες σχεσεις ειναι περιεργο.και μαλιστα να δηλωνεις με απολυτο τροπο οτι θα το ηξερες.πως θα το ηξερες?η σιγουρια μας εχει φαει ολους.
το θεμα το ανοιξα για να μιλησω με ατομα που εχουν αντιστοιχες εμπειριες και οχι με ατομα που πετανε στα ροζ συννεφακια τους.
Ο εραστής σου ή εν δυνάμει εραστης τελος πάντων, τι ιδιαίτερο έχει?
Οπως εγραψες στο μήνυμα σου σου είπε " Σε γουσταρω θελω να κανουμε φαση " και εσενα σε έπεισε με αυτό ότι αξίζει για αυτόν τον ανθρωπο να κοροιδεψεις τον αρραβωνιαστικο σου και να ρισκάρεις να τον χασεις?