ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 16 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 236
    Banned

ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ

καλησπέρα παιδιά.παρακολουθώ πολύ καιρο το φόρουμ και ήθελα και εγώ να γράψω με την σειρα μου αυτό που με απασχολει μιας και διαβαζω αξιολογα σχολια από τους πιο πολλους.

Αρραβωνιασμενη 2.5 χρόνια με ένα πολύ καλό παιδί. Μένουμε μαζί τον τελευταίο χρόνο. Σχεση όχι από τρελό έρωτα.με βοηθησε πολύ σε κάποια προβλήματα υγείας που έχω.

Το σεξ είναι πολύ αραιο από πλευρας μου.δεν θα έλεγα ότι είμαι φουλ ερωτευμενη απλά βρήκα έναν ιδανικό σύντροφο χωρίς όμως να έχω ιδιαίτερη ελξη γι αυτόν εξαρχης.

Γνωρισα πριν λίγο καιρό ένα άλλο παιδί. Εχουμε βγει κάποιες φορές φιλικά στην αρχή.έπειτα μου είπε ότι με γουστάρει και θέλει να κάνουμε φάση. Στην αρχή το αρνήθηκα.αλλα δεν μπορούσα να τον βγάλω από το μυαλό μου.

Και καταληξαμε πριν μια βδομάδα να βρεθουμε και να φιλιομαστε με πολύ παθος.δεν ήθελα να το συνεχίσω πρώτον γιατί έχω πολλες τύψεις για τον αρραβωνιαστικο μου και δεύτερον γιατί μου αρεσε τόσο πολύ που φοβάμαι ότι θα κολλησω και θα διαλυσω το σπίτι μας.

Δεν ξέρω αν αυτό θεωρειται απιστια αλλά δεν ξέρω και τι να κάνω.μου τηλεφωνει συνεχώς και θέλει να βρεθούμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΣΟΥΛΑ1986 View Post
    Και καταληξαμε πριν μια βδομάδα να βρεθουμε και να φιλιομαστε με πολύ παθος.δεν ήθελα να το συνεχίσω πρώτον γιατί έχω πολλες τύψεις για τον αρραβωνιαστικο μου και δεύτερον γιατί μου αρεσε τόσο πολύ που φοβάμαι ότι θα κολλησω και θα διαλυσω το σπίτι μας.

Δεν ξέρω αν αυτό θεωρειται απιστια αλλά δεν ξέρω και τι να κάνω.μου τηλεφωνει συνεχώς και θέλει να βρεθούμε.
    Τι σημασία έχει πώς λέγεται ή ως τι θεωρείται; Σημασία έχουν τα πραγματικά δεδομένα, και αυτά συνοψίζονται στα εξής δύο σημεία: (1) είτε μένεις με κάποιον που ναι μεν θεωρείς εξαιρετικό σύντροφο αλλά σου πέφτει ερωτικά χλιαρός, (2) είτε πηγαίνεις με κάποιον άλλο που σε διεγείρει πολύ ερωτικά αλλά με εντελώς απρόβλεπτο και αβέβαιο μέλλον. Η απόφαση δική σου.

Senior Member
    να κανω μια ερωτηση αν θελεις απαντας. για ποιους λογους αρραβωνιαστηκες με ενα καλο παιδι αφου απο την αρχη λες δεν ησουν ερωτευμενη. θελω να πω γενικα και αλλοι αν εχουν ζησει τετοιες καταστασεις πως μπορεις να προχωρησεις με εναν ανθρωπο εστω σε συγκατοικηση σε σχεση σε αρραβωνα οταν δεν νιωθεις κατι δυνατο για αυτον. δηλαδη ουτε να σε ερεθιζει ερωτικα η καποιο κλικ η να πεις οκ εδω ειμαι με αυτον θελω να κανω οικογενεια να πεθανω μαζι του και τετοια σοβαρα. νομιζω ειναι λαθος για το καλο παιδι να μπλεξει με καποιον που δεν νιωθει πολλα για αυτον. ειναι αδικο απο την αρχη. παντως το να ζησεις εναν ερωτα με μπολικο παθος ειναι τελειο. δεν υπαρχει αλλη περιγραφη. μονο που εσυ μαλλον θα πρεπει να σκεφτεις μετα τις τυψεις για την απιστια η οτι θα πληγωσεις ενα καλο παιδι αν πρωτα θα το χωρισεις. ο καθενας αντιλαμβανεται την απιστια διαφορετικα εννοειται. νομιζω το εχω ξανα αναφερει καπου εδω μεσα για μενα απιστια ειναι και η σκεψη μονο αλλα οκ ξανα λεω ο καθενας ειναι διαφορετικος.

Senior Member
    Αυτό ακριβώς που περιγράφεις είναι ο λόγος που δεν κάνουμε σχέση/παντρευόμαστε/αρραβωνιαζόμαστε άτομα με τα οποία δεν είμαστε ερωτευμένοι. Γιατί πολύ απλά κάποια στιγμή θα εμφανιστεί κάποιος που θα τον ερωτευτούμε. Και τότε τι κάνουμε; Σε αυτή τη φάση είσαι.

Η ερωτική έλξη δεν είναι κάτι που μπορούμε να προκαλέσουμε από μόνοι μας στον εαυτό μας. Μπορεί ο άλλος να είναι όχι απλά καλό παιδί, αλλά ΤΟ καλύτερο παιδί....αλλά να μην μας έλκει ερωτικά. Γενικά πολύς κόσμος είναι καλά παιδιά, δεν τους παντρευόμαστε κιόλας.

Και τώρα αναρωτιέσαι αν είναι απάτη αυτό; Τι σημασία έχει; Εσένα θα σου άρεσε ο σύντροφος σου να έλεγε "καλή κοπέλα η Σούλα αλλά δεν με έλκει ερωτικά και τώρα γνώρισα μια άλλη που με έλκει και πλακώνομαι μαζί της στα φιλιά";;; Αυτό σκέψου μόνο. Δεν θα ήταν εντελώς άδικο για σένα να μένεις με έναν άνθρωπο που δεν σε ποθεί ερωτικά;;; Το ίδιο άδικο είναι και για εκείνον να έχει μια γυναίκα που δεν τον ποθεί αλλά ποθεί κάποιον άλλον.

Senior Member
    Απιστία είναι να εκμεταλλευτείς κάποιον επειδή τον έχεις ανάγκη κάνοντας τον να πιστέψει ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής σου.
    Αυτό που ακολούθησε και που πάντα ακολουθεί τέτοιες σχέσεις είναι το αποτέλεσμα της απιστίας. Αυτό που πονάει δεν είναι αν τον φιλησες η αν κάνεις σεξ, αλλά η επιβεβαίωση ότι εξ αρχης ήταν θυμα

Banned
    ενοεις οτι βρηκες κατι που φαινετε ιδανικο συμφωνα με τον ορισμο της ζωης αυτης αφου αν ηταν πραγματι ιδανικο δε θα υπηρχε αυτος ο προβληματισμος το ενα η το αλλο

Senior Member
    καλησπέρα παιδιά.παρακολουθώ πολύ καιρο το φόρουμ και ήθελα και εγώ να γράψω με την σειρα μου αυτό που με απασχολει μιας και διαβαζω αξιολογα σχολια από τους πιο πολλους.

Αρραβωνιασμενη 2.5 χρόνια με ένα πολύ καλό παιδί. Μένουμε μαζί τον τελευταίο χρόνο. Σχεση όχι από τρελό έρωτα.με βοηθησε πολύ σε κάποια προβλήματα υγείας που έχω.

Το σεξ είναι πολύ αραιο από πλευρας μου.δεν θα έλεγα ότι είμαι φουλ ερωτευμενη απλά βρήκα έναν ιδανικό σύντροφο χωρίς όμως να έχω ιδιαίτερη ελξη γι αυτόν εξαρχης.

Γνωρισα πριν λίγο καιρό ένα άλλο παιδί. Εχουμε βγει κάποιες φορές φιλικά στην αρχή.έπειτα μου είπε ότι με γουστάρει και θέλει να κάνουμε φάση. Στην αρχή το αρνήθηκα.αλλα δεν μπορούσα να τον βγάλω από το μυαλό μου.

δεν φοβασαι οτι θα διαλυσεις το σπιτι σας.
    φοβασαι οτι μπορει να σε θελει για σεξ, αλλα οχι για κατι παραπανω , κι οτι θα μεινεις μονη αν χωρισεις το "καλο παιδι" που ειναι καλος συντροφος αλλα δεν εισαι ερωτευμενη... θελεις και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο, και με αυτην την σταση, θα χασεις και τα δυο. γιατι το οτι ο αλλος ειναι "καλο παιδι" δεν σημαινει κι οτι ειναι χαζος...
    φυσικα ειναι απιστια ο,τι κανεις πισω απο την πλατη του με αλλους ανδρες.

Banned
    Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

φυσικα και φοβαμαι οτι θα μεινω μονη γιατι εχω προβλημα υγειας και επιπλεον πολλα ψυχολογικα.ελισαβετ ο ερωτας καποια στιγμη φευγει σε ολους.μπορει να ξεκινας με ερωτα φουλ αλλα μετα περναει.εγω αγαπω αυτο το παιδι γιατι μου εχει σταθει και μου στεκεται στα πολυ δυσκολα.ο ερωτας ομως ειναι πολυ διαφορετικο απο αυτο.

το ξερω οτι ειναι αδικο που ειμαι μαζι του ισως του αξιζε κατι καλυτερο.και ναι εκμεταλλευομαι τον ανθρωπο οπως κανουν οι πιο πολλοι σημερα.αλλοι για λεφτα αλλοι για ασφαλεια και προστασια αλλοι για ενα σπιτι και πολλα πολλα αλλα.καμια σχεση δεν ειναι ιδανικη και τελεια.

δεν ξερω αν θελω να εχω και τον σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη.ξερω οτι με αυτον που γνωρισα τωρα δεν εχω μελλον οποτε θα ηθελα να εκμεταλλευτω την ευκαιρια που μου δινεται για λιγο παθος.ξερω ειναι κοροιδια προς τον αρραβωνιαστικο μου αλλα ουτε η πρωτη θα ειμαι ουτε η τελευταια.

Senior Member
    Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

φυσικα και φοβαμαι οτι θα μεινω μονη γιατι εχω προβλημα υγειας και επιπλεον πολλα ψυχολογικα.ελισαβετ ο ερωτας καποια στιγμη φευγει σε ολους.μπορει να ξεκινας με ερωτα φουλ αλλα μετα περναει.εγω αγαπω αυτο το παιδι γιατι μου εχει σταθει και μου στεκεται στα πολυ δυσκολα.ο ερωτας ομως ειναι πολυ διαφορετικο απο αυτο.

το ξερω οτι ειναι αδικο που ειμαι μαζι του ισως του αξιζε κατι καλυτερο.και ναι εκμεταλλευομαι τον ανθρωπο οπως κανουν οι πιο πολλοι σημερα.αλλοι για λεφτα αλλοι για ασφαλεια και προστασια αλλοι για ενα σπιτι και πολλα πολλα αλλα.καμια σχεση δεν ειναι ιδανικη και τελεια.

δεν ξερω αν θελω να εχω και τον σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη.ξερω οτι με αυτον που γνωρισα τωρα δεν εχω μελλον οποτε θα ηθελα να εκμεταλλευτω την ευκαιρια που μου δινεται για λιγο παθος.ξερω ειναι κοροιδια προς τον αρραβωνιαστικο μου αλλα ουτε η πρωτη θα ειμαι ουτε η τελευταια.
    αφου τα ξερεις ολα αυτα, εμεις τι να σου κανουμε κοπελια;
    να σου δωσουμε συγχωροχαρτι που κοροιδευεις και εκμεταλλευεσαι εναν ανθρωπο;
    κανε οτι θελεις, δικια σου ειναι η ζωη,.
    να θυμασαι ομως οτι ροδα ειναι και γυριζει κι οταν καποτε τα βρεις μπροστα σου αυτα που κανεις να εχεις το κουραγιο να πεις οτι πολυ συνειδητα, μονη σου τα προκαλεσες...

Junior Member
    μεγαλη μαλακια. Δεσμεύτηκες με κάποιον επειδη τον εχεις δεδομένο?κοιμασαι και ξυπνάς μαζι του ενω σκεφτεσαι κ θες αλλον? Διαλεγεις κ παιρνεις ο αρραβωνιαστικος σ δεν φταιει πουθενα απο οτι καταλαβα σ χει φερθεί αψογα κ εσυ συμβιβαζεσαι κ μενεις μαζί του απο ασφαλεια. Αλλα τα φιλακια κ τα υπολοιπα π θα ακολουθήσουν του αξιζουν?επισης για μενα βρες τα κοτσια κ χωρισε τον αν θες να εισαι ενταξει απέναντι του κ πες τ στα ισα τι συνεβη μην κατηγορει τον εαυτο τ.τη φωλια σας την λερωσες οποτε παει.αν το κανες μια θα το ξανακάνεις ξανα κ ξανα για να καλυπτεις τις αναγκες σ. Αθτο δεν ειναι σχεση μη τον χαντακωνεις με ψεμματα. Ξεκαθαρισε το

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αφου τα ξερεις ολα αυτα, εμεις τι να σου κανουμε κοπελια;
    να σου δωσουμε συγχωροχαρτι που κοροιδευεις και εκμεταλλευεσαι εναν ανθρωπο;
    κανε οτι θελεις, δικια σου ειναι η ζωη,.
    να θυμασαι ομως οτι ροδα ειναι και γυριζει κι οταν καποτε τα βρεις μπροστα σου αυτα που κανεις να εχεις το κουραγιο να πεις οτι πολυ συνειδητα, μονη σου τα προκαλεσες...
    Το οτι μιλας τοσο απολυτα και ειρωνικα δειχνει οτι εισαι πολυ απειρη στα ερωτικα.η πιθανον πολυ μικρη ηλικιακα και δεν καταλαβαινεις.

δεν ζηταω συγχωροχαρτι απο εσας γιατι συγχώρεση μονο ο θεος δινει.απλα εγραψα μηπως υπαρχει καποιος με αντιστοιχη εμπειρια.

Banned
    Quote Originally Posted by Giorgos89 View Post
    μεγαλη μαλακια. Δεσμεύτηκες με κάποιον επειδη τον εχεις δεδομένο?κοιμασαι και ξυπνάς μαζι του ενω σκεφτεσαι κ θες αλλον? Διαλεγεις κ παιρνεις ο αρραβωνιαστικος σ δεν φταιει πουθενα απο οτι καταλαβα σ χει φερθεί αψογα κ εσυ συμβιβαζεσαι κ μενεις μαζί του απο ασφαλεια. Αλλα τα φιλακια κ τα υπολοιπα π θα ακολουθήσουν του αξιζουν?επισης για μενα βρες τα κοτσια κ χωρισε τον αν θες να εισαι ενταξει απέναντι του κ πες τ στα ισα τι συνεβη μην κατηγορει τον εαυτο τ.τη φωλια σας την λερωσες οποτε παει.αν το κανες μια θα το ξανακάνεις ξανα κ ξανα για να καλυπτεις τις αναγκες σ. Αθτο δεν ειναι σχεση μη τον χαντακωνεις με ψεμματα. Ξεκαθαρισε το
    δεσμευτηκα με καποιον γιατι τον αγαπησα και τον ερωτευτηκα.αλλα οπως ξερεις ο ερωτας με τα χρονια σβηνει.το ξερω οτι ειναι μαλακια Γιωργο μου.και το ξερω οτι δεν του αξιζω.

να τον χωρισω δεν μπορω λογω πολλων προβληματων υγειας που εχω.

Senior Member
    Στο πρώτο μήνυμα εμφανίστηκες σαν μπερδεμένη που δεν ξέρεις τι να κάνεις. Στα επόμενα εμφανίστηκες αποφασισμένη στο τι θα κάνεις και εντελώς κυνική και παρτάκιας, οπότε έτσι ωμά σου απαντάμε κι εμείς. Γιατί περιμένεις να σου χρυσώσουμε το χάπι;

Μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα με το να κατηγορείς τους άλλους σαν άσχετους στα ερωτικά ή με το να λες ότι όλοι τον κώλο τους κοιτάνε οπότε κάνω κι εγώ το ίδιο. Το ότι κάποιοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας δεν είναι δικαιολογία για τον κωλοχαρακτήρα τους. Και όχι, δεν εκμεταλλεύεται όλος ο κόσμος τους γύρω του όπως πας να το παρουσιάσεις.

Senior Member
    Να αφήσεις το παιδί που εισαι αρραβωνιασμενη να βρει κάτι που του αξίζει και να μην μενεις απο ανασφάλεια μαζι του. Και ναι κερατο ειναι.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Το οτι μιλας τοσο απολυτα και ειρωνικα δειχνει οτι εισαι πολυ απειρη στα ερωτικα.η πιθανον πολυ μικρη ηλικιακα και δεν καταλαβαινεις.

δεν ζηταω συγχωροχαρτι απο εσας γιατι συγχώρεση μονο ο θεος δινει.απλα εγραψα μηπως υπαρχει καποιος με αντιστοιχη εμπειρια.
    ναι, το πετυχες. εισαι πολυ εξυπνη.
    παω στοιχημα οτι ειμαι πολυ μεγαλυτερη σου και με περισσοτερες εμπειριες.

η δικη μου εμπειρια λεει, οτι οταν ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ξεγελας καποιον κανοντας κατι πισω απο την πλατη του, τον δικο σου λακκο σκαβεις, γιατι αυτο που κανεις βαζει ενα σαρακι στην σχεση σου με τον αλλο που την κατατρωει και καποια στιγμη θα μεινει ενα αδειο κουφαρι και θα διαλυθει μονη της.
    αν θες να διαρκεσει η σχεση σου με τον δικο σου, μην το κανεις, η κανε το και πες του την αληθεια να αποφασισετε μαζι αν θελετε να ειστε μαζι μετα απο αυτο.

αν ηθελες ενα πηδημα για να σου φυγει η περιεργεια, μπορει να σου ελεγα αλλα, αλλα εσενα σου λειπει κατι πολυ βασικο απο την σχεση σου και με οποιον κι αν γ@μηθεις, θα κολλησεις ...

Page 1 of 16 12311 ... LastLast