Ο λόγος που δεν μένετε μαζί ποιος ακριβώς είναι?
Printable View
Ειναι ολα μαζι πχ αν ησουν σωστος τωρα θα μεναμε μαζι απο τον πρωτο χρονο, οι ανθρωποι προχωρανε εξελισσονται κανουν οικογενεια παιδια.. Πλεον η οποιαδηποτε σηζητηση μεσω τηλεφωνου η απο κοντα ειναι ιδια τα ιδια πραγματα με την ιδια σειρα ρηψη ευθυνων φωνες κλαμματα και παλι απ την αρχη..
Πεθανε ο πατερας μου πριν τρια χρονια και αποφασισα πως επρεπε να μεινω με τη μανα μου να την στηριξω..
Πλεον ζω μονος μου εδω και λιγο καιρο αλλα με την κατασταση που επικραττει δεν θελω καν να ερθει εδω να μεινει εχω πολυ θυμο ηρθε ενα μηνα το καλοκαιρι βγηκαμε μια δυο φορες εξω μονο γκρινια καυγαδες και προσβολες
Δηλαδή όλη η σχέση σας τώρα είναι αυτο?
Δεν υπάρχουν και ωραίες στιγμές?
Από όσα λες για την συμπεριφορά της φαίνεται ότι είναι υπάρχει κάτι που σίγουρα δεν λύνετε με τον τρόπο που προσπαθείς μέχρι τώρα. Την έχεις κάνει καμία νύξη για ψυχολόγο? Είναι θετική σε αυτό?
Η σχεση μας αυτη τη στιγμη ειναι κατι αοριστο ειναι στον παγο δεν υπαρχει κατι ομορφο καμια χαρα και καμια ηρεμια και δεν εχω διαθεση για επικοινωνια γενικα.. Ξερω οτι οταν παρω τηλεφωνο θα γινουμε κωλος οποτε δεν παιρνω καθολου
Οπως ξαναειπα ειμαι ανθρωπος γενικα καλομαθημενος ευθυνοφοβος αναβλητικος και αρκετα υληστης δεν ειμαι ουτε αγιος ουτε παραδειγμα προς μιμιση.. Αυτη τη γυναικα την αγαπω ομως και θελω να προσπαθησω κι αλλο αλλα νιωθω ψυχολογικα πολυ κουρασμενος πλεον
Και εσύ ακριβώς τι ζητάς από αυτήν την σχέση?
Είσαι 29 χρόνων, αυτήν 45 με διαφορά θέματα όπως λες και ξεκάθαρα διάθεση εκμετάλλευσης σε εσένα για να την συντηρείς.
Ναι θα μου πεις την αγαπάς.. Ναι αλλά αυτό δεν φτάνει για να υπάρχει μια σχέση.. Δεν θέλεις να υπάρχει επικοινωνία με τον άνθρωπο σου, να κάνετε σεξ, να βγαίνετε, να περνάτε ωραία?
Δεν εχει διαθεση εκμεταλλευσης και το λεω με βεβαιοτητα δεν ξερω πως να το εξηγησω αλλα δεν ειναι αυτο που φαινεται..Οταν τα πραγματα ηταν καλα στις αρχες και δουλευε και ηταν ανεξαρτητη ειμασταν καλα και στο σεξ και στις εξοδους σε ολα.. Μετα ηρθαν ολα μαζι
Για μενα αν δεν εχει αλλα θεματα σε εχει βρει κοροιδο για να περνει χρηματα.
δηλαδη πως ειναι δυνατον να μενει σπιτι και να μην κανει τιποτα και να πληρωνεται 35000 σε ολα αυτα τα χρονια.αλλα εξοδα σαν γυναικα δεν κανει?
προφανως και θελετε βοηθεια και οι δυο.και εσυ με τον τζογο και αυτη με την πληρη απαθεια της.
Η ανεργια,η τραγικη της οικονομικη κατασταση μετα διοτι βρεθηκε χωρις δεκαρα που λενε και τα θεματα με την οικογενεια της η οποια ειναι απουσα σε ολα που ειναι το σημαντικοτερο..
Ισως φταιω κι εγω δεν πιστευα οτι θα γινουν τοσο χαλια τα πραγματα υπηρξα κι εγω αδιαφορος αναισθητος και το μονο που εκανα ηταν απλα να βοηθαω οικονομικα δεν ξερω..
κομμωτηριο ρουχα καλλυντικα καφε εξοδους.δηλαδη ειναι κλεισμενη στο σπιτι και δεν την απασχολει τιποτε αλλο στη ζωη?
συγνωμη κιολας αλλα οσο ασχημη οικονομικη κατασταση και να ειχε μεσα σε 4 χρονια θα εβρισκε μια δουλεια δεν μιλαμε για 4 μηνες αλλα για 4 χρονια.θεωρω οτι ειναι μαζι σου για τα χρηματα.
και τι οικογενεια να κανει στα 45 που λες εσυ οτι θες?
42 ειναι και δεν ειπα εγω οτι θελω τα λεγομενα της λεω στις συζητησεις μας οτι οι ανθρωποι αλλαζουν κλπ
Ναι οι άνθρωποι αλλάζουν αλλά αυτή γιατί εδώ και 4 χρόνια δεν έχει αλλάξει καθόλου? Ούτε μια προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει κάνει?
Γίνετε εσύ σαν σύντροφος της που την αγαπάς κιόλας να μην της έχεις πει τίποτα αυτά τα 4 χρόνια που δεν έχει ούτε μια δουλειά? Δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά στην εποχή που ζούμε αυτά..
Και εσύ τι ακριβώς θεωρείς εκμετάλλευση και λες ότι αυτή δεν το κάνει? Ακριβώς αυτό κάνει, της τα πληρώνεις όλα και αυτά είναι απαθής στην ίδια κατάσταση εδψ και χρόνια. Άμα δεν είχε εσένα πως ακριβώς θ τα έβγαζε περα αφού δεν την βοηθάει η οικογένεια της? Θα έβρισκε μια δουλειά αλλιώς δεν βγαίνει..