Μια περιεργη σχεση 4 χρονια? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by MaybeNextTime View Post
    Οχι απλα επειδη δεν εχει εισοδημα και εφοσον δεν εχει εισοδημα πως θα παει σουπερ μαρκετ πως θα πληρωθει η δεη κοκ.. οι δικοι της ειναι παντελως αδιαφοροι οποτε δεν υπαρχει κανεις αλλος..
    Ο λόγος που δεν μένετε μαζί ποιος ακριβώς είναι?

Member
    Ειναι ολα μαζι πχ αν ησουν σωστος τωρα θα μεναμε μαζι απο τον πρωτο χρονο, οι ανθρωποι προχωρανε εξελισσονται κανουν οικογενεια παιδια.. Πλεον η οποιαδηποτε σηζητηση μεσω τηλεφωνου η απο κοντα ειναι ιδια τα ιδια πραγματα με την ιδια σειρα ρηψη ευθυνων φωνες κλαμματα και παλι απ την αρχη..

Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Ο λόγος που δεν μένετε μαζί ποιος ακριβώς είναι?
    Πεθανε ο πατερας μου πριν τρια χρονια και αποφασισα πως επρεπε να μεινω με τη μανα μου να την στηριξω..
    Πλεον ζω μονος μου εδω και λιγο καιρο αλλα με την κατασταση που επικραττει δεν θελω καν να ερθει εδω να μεινει εχω πολυ θυμο ηρθε ενα μηνα το καλοκαιρι βγηκαμε μια δυο φορες εξω μονο γκρινια καυγαδες και προσβολες

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Ειναι ολα μαζι πχ αν ησουν σωστος τωρα θα μεναμε μαζι απο τον πρωτο χρονο, οι ανθρωποι προχωρανε εξελισσονται κανουν οικογενεια παιδια.. Πλεον η οποιαδηποτε σηζητηση μεσω τηλεφωνου η απο κοντα ειναι ιδια τα ιδια πραγματα με την ιδια σειρα ρηψη ευθυνων φωνες κλαμματα και παλι απ την αρχη..
    Δηλαδή όλη η σχέση σας τώρα είναι αυτο?
    Δεν υπάρχουν και ωραίες στιγμές?

Από όσα λες για την συμπεριφορά της φαίνεται ότι είναι υπάρχει κάτι που σίγουρα δεν λύνετε με τον τρόπο που προσπαθείς μέχρι τώρα. Την έχεις κάνει καμία νύξη για ψυχολόγο? Είναι θετική σε αυτό?

Member
    Η σχεση μας αυτη τη στιγμη ειναι κατι αοριστο ειναι στον παγο δεν υπαρχει κατι ομορφο καμια χαρα και καμια ηρεμια και δεν εχω διαθεση για επικοινωνια γενικα.. Ξερω οτι οταν παρω τηλεφωνο θα γινουμε κωλος οποτε δεν παιρνω καθολου

Member
    Οπως ξαναειπα ειμαι ανθρωπος γενικα καλομαθημενος ευθυνοφοβος αναβλητικος και αρκετα υληστης δεν ειμαι ουτε αγιος ουτε παραδειγμα προς μιμιση.. Αυτη τη γυναικα την αγαπω ομως και θελω να προσπαθησω κι αλλο αλλα νιωθω ψυχολογικα πολυ κουρασμενος πλεον

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Η σχεση μας αυτη τη στιγμη ειναι κατι αοριστο ειναι στον παγο δεν υπαρχει κατι ομορφο καμια χαρα και καμια ηρεμια και δεν εχω διαθεση για επικοινωνια γενικα.. Ξερω οτι οταν παρω τηλεφωνο θα γινουμε κωλος οποτε δεν παιρνω καθολου
    Και εσύ ακριβώς τι ζητάς από αυτήν την σχέση?
    Είσαι 29 χρόνων, αυτήν 45 με διαφορά θέματα όπως λες και ξεκάθαρα διάθεση εκμετάλλευσης σε εσένα για να την συντηρείς.
    Ναι θα μου πεις την αγαπάς.. Ναι αλλά αυτό δεν φτάνει για να υπάρχει μια σχέση.. Δεν θέλεις να υπάρχει επικοινωνία με τον άνθρωπο σου, να κάνετε σεξ, να βγαίνετε, να περνάτε ωραία?

Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Και εσύ ακριβώς τι ζητάς από αυτήν την σχέση?
    Είσαι 29 χρόνων, αυτήν 45 με διαφορά θέματα όπως λες και ξεκάθαρα διάθεση εκμετάλλευσης σε εσένα για να την συντηρείς.
    Ναι θα μου πεις την αγαπάς.. Ναι αλλά αυτό δεν φτάνει για να υπάρχει μια σχέση.. Δεν θέλεις να υπάρχει επικοινωνία με τον άνθρωπο σου, να κάνετε σεξ, να βγαίνετε, να περνάτε ωραία?
    Δεν εχει διαθεση εκμεταλλευσης και το λεω με βεβαιοτητα δεν ξερω πως να το εξηγησω αλλα δεν ειναι αυτο που φαινεται..Οταν τα πραγματα ηταν καλα στις αρχες και δουλευε και ηταν ανεξαρτητη ειμασταν καλα και στο σεξ και στις εξοδους σε ολα.. Μετα ηρθαν ολα μαζι

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Δεν εχει διαθεση εκμεταλλευσης και το λεω με βεβαιοτητα δεν ξερω πως να το εξηγησω αλλα δεν ειναι αυτο που φαινεται..Οταν τα πραγματα ηταν καλα στις αρχες και δουλευε και ηταν ανεξαρτητη ειμασταν καλα και στο σεξ και στις εξοδους σε ολα.. Μετα ηρθαν ολα μαζι
    Τι εννοείς ήρθαν όλα μαζί? Τι ήταν ακριβώς αυτό που άλλαξε τόσο πολύ την συμπεριφορά της και πήγε στο άλλο άκρο?

Banned
    Οχι απλα επειδη δεν εχει εισοδημα και εφοσον δεν εχει εισοδημα πως θα παει σουπερ μαρκετ πως θα πληρωθει η δεη κοκ.. οι δικοι της ειναι παντελως αδιαφοροι οποτε δεν υπαρχει κανεις αλλος..
    Για μενα αν δεν εχει αλλα θεματα σε εχει βρει κοροιδο για να περνει χρηματα.

δηλαδη πως ειναι δυνατον να μενει σπιτι και να μην κανει τιποτα και να πληρωνεται 35000 σε ολα αυτα τα χρονια.αλλα εξοδα σαν γυναικα δεν κανει?

προφανως και θελετε βοηθεια και οι δυο.και εσυ με τον τζογο και αυτη με την πληρη απαθεια της.

Member
    Η ανεργια,η τραγικη της οικονομικη κατασταση μετα διοτι βρεθηκε χωρις δεκαρα που λενε και τα θεματα με την οικογενεια της η οποια ειναι απουσα σε ολα που ειναι το σημαντικοτερο..
    Ισως φταιω κι εγω δεν πιστευα οτι θα γινουν τοσο χαλια τα πραγματα υπηρξα κι εγω αδιαφορος αναισθητος και το μονο που εκανα ηταν απλα να βοηθαω οικονομικα δεν ξερω..

Member
    Quote Originally Posted by ΣΟΥΛΑ1986 View Post
    Για μενα αν δεν εχει αλλα θεματα σε εχει βρει κοροιδο για να περνει χρηματα.

δηλαδη πως ειναι δυνατον να μενει σπιτι και να μην κανει τιποτα και να πληρωνεται 35000 σε ολα αυτα τα χρονια.αλλα εξοδα σαν γυναικα δεν κανει?

προφανως και θελετε βοηθεια και οι δυο.και εσυ με τον τζογο και αυτη με την πληρη απαθεια της.
    35 000 ειναι ενας μεσος ορος απο τα χρηματα μου τα οποια εχω χαλασει αυτη την μεγαλη περιοδο τα οποια δεν τα θελω πισω δεν τα ζητω. Οταν λες αλλα εξοδα? Το κομμωτηριο ας πουμε εαν δεν εχω εγω η εκεινη χρηματα δεν θα παει αν καταλαβαινεις τι εννοω

Banned
    35 000 ειναι ενας μεσος ορος απο τα χρηματα μου τα οποια εχω χαλασει αυτη την μεγαλη περιοδο τα οποια δεν τα θελω πισω δεν τα ζητω. Οταν λες αλλα εξοδα? Το κομμωτηριο ας πουμε εαν δεν εχω εγω η εκεινη χρηματα δεν θα παει αν καταλαβαινεις τι εννοω
    κομμωτηριο ρουχα καλλυντικα καφε εξοδους.δηλαδη ειναι κλεισμενη στο σπιτι και δεν την απασχολει τιποτε αλλο στη ζωη?

συγνωμη κιολας αλλα οσο ασχημη οικονομικη κατασταση και να ειχε μεσα σε 4 χρονια θα εβρισκε μια δουλεια δεν μιλαμε για 4 μηνες αλλα για 4 χρονια.θεωρω οτι ειναι μαζι σου για τα χρηματα.

και τι οικογενεια να κανει στα 45 που λες εσυ οτι θες?

Member
    42 ειναι και δεν ειπα εγω οτι θελω τα λεγομενα της λεω στις συζητησεις μας οτι οι ανθρωποι αλλαζουν κλπ

Πες το μου και αυτό
    Guest
    42 ειναι και δεν ειπα εγω οτι θελω τα λεγομενα της λεω στις συζητησεις μας οτι οι ανθρωποι αλλαζουν κλπ
    Ναι οι άνθρωποι αλλάζουν αλλά αυτή γιατί εδώ και 4 χρόνια δεν έχει αλλάξει καθόλου? Ούτε μια προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει κάνει?
    Γίνετε εσύ σαν σύντροφος της που την αγαπάς κιόλας να μην της έχεις πει τίποτα αυτά τα 4 χρόνια που δεν έχει ούτε μια δουλειά? Δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά στην εποχή που ζούμε αυτά..
    Και εσύ τι ακριβώς θεωρείς εκμετάλλευση και λες ότι αυτή δεν το κάνει? Ακριβώς αυτό κάνει, της τα πληρώνεις όλα και αυτά είναι απαθής στην ίδια κατάσταση εδψ και χρόνια. Άμα δεν είχε εσένα πως ακριβώς θ τα έβγαζε περα αφού δεν την βοηθάει η οικογένεια της? Θα έβρισκε μια δουλειά αλλιώς δεν βγαίνει..

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast