θα σας πω γιατι γτ στη μαμα μου λενε οτι ειχαν κανει μαγια η θειαντης που τη ζηλευε κ ολο τονχωριο ηξερενοτι ειναι μαγισσα. και γιατι τη ζηλευε; επδ ηταν καλη μαθητρια αριστη κ ο πατερας της την κοροιδευε οτι η δικη της κορη ειναι ενα τουβλο και δεν θα γινει τιποτα. το κακο ειναι οτι αυτο επιβεβαιωθηκε με το να βλεπω ζωντανο εξορκισμο μεσα στο σπιτι μου. δλδ, ο παπας γνωστος της της διαβαζε γνωστους εξορκισμους και κουσουσε λιγο το κεφαλι της κ αρχισε να μιλαει και να λεει η θεια της της τα κανα για να υποφερει κ δεν φευγω κ τετοια οχι κτ τελειως εξτριμ εγω βεβαια χεστηκα κ βγηκα εξω. εντωμεταξύ η μαμα μ ελεγε στη μανα της φωναζα μηπως μ κανε τπτ ο παπας ειναι μαγος; κ τα σνομπαρε. τσπαντων η μαμα μ ειχε παψει να ταν ξαφνικα καλη μαθητρια τοτε κ εκει π ηταν αριστη εγρΦε χαλια. επισης ειχε ιψδ κ επαθε κ καρκινο τ μαστου δν υπεφερε πολυ εζησε χρονια τελικα πεθαε στα 54 μετ απο 12χρονια.απλα εγω επδ απο 7χρονων βασανιζομαι με ιδεοληψιες κ μ συμβαινουν περιεργα πραγματα πχ μια φορα μ ρθε να καταραστω καποιπν κ το σκεφτομουν εντονα ολη νυχτα κ την αλλη μερα πεθανε κ πολλα τετοια χτυπαει το ψυγειο οταν νιωθω ενταση οταν δν πραγματοποιω τις εμμονες μ κ τετοια δλδ δν ειναι καλσσσικη ιψδ επηρεαζεται η τηλεοραση κ λεω μηπως αυτα ειναια ρνητικα κυμματα οπως λετε κ απο πανω κ επιδρουν στις ηλεκτρικες συσκευες εχω τρομαξει δν ξερω π να το πω την αλλη φορα η ιψδ μ λεγε εντονα να πω γ να μην γινει αυτο να δω αυριο ενα ψοφιο γατι στο δρομο κ το ειδα ενω δν το θελω γενικα τα ψυγει αχτυπανε οταν δν ειμαι καλα απο εμμονεε. κ αποφασισα να παω σε μεντιουμ γτ εχω σταματησει κ τη χωη μ ενω ημουν αριστη μαθητρια δν ειπα τπτ στο μεντιουμ να δω αν θα βρει τπτ μονη της πηγα σε 4μεντιουμ γ να μαι κ σιγουρη κ βρηκε πολλα κ μ πε οτι εχω κ μαγια κ δν βλεπει να πρχωραω. οποτε δν ξερω τι να κανω εντωμεταξυ εχω ιδεοληψιες κ ν απαω κ σε παπα τρ να μ διαβασει εξορκιμσους ασε π δν διαβαζουν ειχα παει παλια αλλα δν ελεγα τπτ ουτε γυριζα κεφαλια κ τα κλασσικα το θεμα ειναι οτι υποφερω κ θελω αν ειναι μαγια να βρω εναν τροπο να τα λυσω αλλα παλι μ ρχονται ιδεοληψιες. αυτά ηταν κ αλλη μια εδω πατρα π ειχε θεμα κ ειχε ενα πατερ π τη βοηθουσε αλλα εχει πεθανει κ επισηε οποιον πατερ εχω βρει διορατικο κε τσι εχει πεθανει μπας κ εβρισκα σωτηρια αφου ειμαι 27χρονων κ εχω κολλησει θελω να δωσω ξανα πα ελληνιες ετσι γ να ξαναμπω στην ιδια σχολη επδ μ. κολλησε ολα αυτα δν μ επιτρεπουν να προχωρησω. δν ξερω τι να κανω. πια καμια ιδεα..; μιλαω με. εναν παπα καλο κ μ λεει με διαβαζει αλλα ως εκει