κι έτσι για να γελάσουμε...ένας πολύ πολύ αγαπημένος μου φίλος μου είπε πως κακώς αρραβωνιάστηκα και σκοπεύω να παντρευτώ....εγω ανήκω στον λαό μου....!!!! ξέρεις πως ένιωσα?σαν τον Ομπάμα στην τελετή Ορκομωσίας!!!!!!!!!!!
Printable View
κι έτσι για να γελάσουμε...ένας πολύ πολύ αγαπημένος μου φίλος μου είπε πως κακώς αρραβωνιάστηκα και σκοπεύω να παντρευτώ....εγω ανήκω στον λαό μου....!!!! ξέρεις πως ένιωσα?σαν τον Ομπάμα στην τελετή Ορκομωσίας!!!!!!!!!!!
Quote:
Originally posted by dodis
α ρε ψυχολόγε....!!! μουλαρώνω ρε γαμώτο....
όσο για την υπομονή...I\'m working on it!!!!
σ\'ευχαριστώ πολύ πολύ κρίνε μου....
πιστεύω να πάνε όλα καλά και να πήρα την σωστή απόφαση......
ειδες???? ειδες???
ψυχολογω ορθα....
τιποτα δεν δουλευει αμα τα αρνητικα συναισθηματα σε κυριευουν.
Οταν μουλαρωνεις - μουλαρωνεις και ο αλλος βρε και μετα πανε ολα στραφι....
το ξέρω...σ\' έχω ψυχολογήσει!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!
έτσι ακριβώς είναι, έχεις απόλυτο δίκιο...προσπαθώ να μην είμαι τόσο γαιδούρα και να κάνω και κανέναν συμβιβασμό που και που...τελικά, δεν βλάπτει....!!!
Δεν ειναι ακριβως θεμα συμβιβασμου οσο θεμα κατανοησης και το να μπεις στο πετσι του αλλου για αυτο που βιωνει και σου λεει...
δεν μπορείς πάντα να καταλαβαίνεις ακριβώς αυτό που νοιώθει ο άλλος, κάποιες φορες δεν γίνεται.....οπότε πας λίγο στα τυφλά....
άυτό που θέλω όμως να πω είναι ότι συμβιβάζεσαι με πράγματα που του αρέσουν ενω εσένα σε ξενρώνουν...συμβιβάζεσαι με κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του που σε ενοχλούν..γιατί εδώ που τα λέμε δεν μπορεί να είναι σουπερ ουαου σε όλα!! δεν υπάρχει...!!
για να μην πηγαινει κανεις στα τυφλα,
μαθεται να μιλατε και να εκφραζεται αυτο που εχετε μεσα σας.
Οσο τα κρατατε στο μυαλο του ο καθενας τοσο θα πηγαινετε στα τυφλα και στην συνεχεια στη μουγκα....
μουουουουουουουουοουου...!!!
όχι, όχι...το θέμα είναι ότι εγώ μιλάω...ακόμα και εκεί που πρέπει να σκάσω!!!
μες την μαύρη γκρίνια!!!
εντάξει πέρα απο την πλάκα...η αλήθεια είναι πως ότι με ενοχλεί, ότι με απασχολεί το λέω...ότι και αν είναι αυτό...
(αν εξαιρέσεις το θεματάκι που είχα με τον χωρισμό....)
προσπαθούμε....αλλιώς δεν γίνεται τίποτα....απο μόνα τους δεν λύνονται τα προβλήματα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!
και το χαλί δεν χωράει πολλά απο κάτω!!!
ρε συ κρίνε μας.Quote:
Originally posted by krino
για να μην πηγαινει κανεις στα τυφλα,
μαθεται να μιλατε και να εκφραζεται αυτο που εχετε μεσα σας.
Οσο τα κρατατε στο μυαλο του ο καθενας τοσο θα πηγαινετε στα τυφλα και στην συνεχεια στη μουγκα....
εξελίσσεσαι ως ο γκουρού μας.
είναι κρίμα να είσαι τόσο ανορθόγραφος.
μάθετΕ να μιλάτε. να εκφράζετΕ.
δεύτερος πληθυντικός ρε γαμώτο, όχι τρίτος ενικός.
λουλου σου φαινομαι για γκουρου???
Δυστυχως οταν γραφω, το κανω με λαθη.
Διορθωνε εσυ τα ορθογραφικα μου να διορθωνω εγω τα ψυχολογικα σου....
:P
Όχι δεν χώρισα ακόμα το παλεύω με νύχια και με δόντια σαν λυσσασμένο, μα κουρασμένο πια σκυλί.
Ό,τι αξίζει πονάει..και είναι δύσκολο.
Τελικά στα δύσκολα φαίνονται όλα. Στα δύσκολα καταλαβαίνεις την ματαιότητα όλων και συνειδητοποιείς πόσο μικρό είναι το πάθος μπροστά στην κατανόηση και την υποστήριξη.. καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να στηριχτείς στον άλλο. Το να περνάς καλά είναι το εύκολο και το απλό, στα δύσκολα σε θέλω ρε...στα δύσκολα φαίνονται όσοι αξίζουν...
Και ίσως τελικά στα δύσκολα να καταλαβαίνεις πόσο λάθος προτεραιότητες είχες.
καπταιν,
νομιζω οτι η σχεση σου βρισκεται σε καλο σημειο.
Αν αντεξει θα εχει νοημα να πας πολυ παρακατω.
Αν οχι καλυτερα που θα διαλυθει.
ΜΑΚΑΡΙ !, αλλά καλού κακού πώς ξε-ερωτεύεται κανείς για να ερωτευθεί από την αρχή;
ΕΧΩ πολύ ανάγκη να ερωτευτώ και να ζήσω όμορφες στιγμές ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ή αλλιώς με άλλη! Παρακράτησε το κακό πια κυρία μου!
Quote:
Originally posted by kapetan_s
ΜΑΚΑΡΙ !, αλλά καλού κακού πώς ξε-ερωτεύεται κανείς για να ερωτευθεί από την αρχή;
χμμμ περναει μια περιοδο σιγης, και φτου παλι απο την αρχη.
Ορεξη να εχεις και ο ερωτας ερχεται....
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ? Πως δημιουργείτε η έλξη, η προσμονή?