Originally Posted by
anxious4ever
Εχω κ αλλους φιλους ναι ..δεν έχω θέμα.. Εχω κ τον αντρακο μου Επίσης, επίσης να πω οτι αυτος με γούσταρε ενω ημουν ηδη σε σχέση με τον αντρα μου...με διεκδίκησε τρομερα σε σημείο άρρωστο...
Ναι συμφωνώ με αυτό που λες οτι δεν πρεπει να κανουμε παρεα...Αλλά κ τι να κανεις?αφήνεις εναν ανθρωπο για δεύτερη φορά στα κρύα του λουτρού?
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αραίωσω λιγο...το οτι μπορει ακόμα να τρέφει ελπίδες για εμας με κάνει να πιστευω οτι οκ δεν πάει καλά.μαλιστα μου έχει πει οτι μια φορα ερωτεύθηκε στην ζωη του κ δεν θα υπάρξει αλλη, με εμένα.
Ακραίο του ειπα, ποτε μη λες ποτέ.. θα έρθει η ώρα που θα ξαναερωτευθεις κ θα σαι χαρούμενος.
Κ όμως είναι κάθετος.. λεει οτι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση..
Νιώθω ότι μου δίνει κ αγαπη σαν αδερφός ενα πραμα.
Επίσης νευριάζει οταν μου την πεφτουν κ μου το πετάει σαν σπόντα..
Τελικά οσο γράφω εδώ τοσο ανακαλύπτω πραματα που εκανα πως δεν τα βλέπω.. Κ σας ευχαριστω γι αυτο.
Τώρα δεν μου μιλάει πολυ αυτες τις μερες επειδη μονος του οπως σας ειπα παρεξηγήθηκε,λέγοντάς ολα αυτα με αφορμή που του είπα ότι θα χαρώ αν κανεις μια σχεση κ συ.
Έχει θυμώσει κ μου είπε ότι θα πάρει την τάδε που φιληθηκαν να πανε για ψώνια.. Ενώ του ειχα πει εγω να παμε για ψώνια..
Εμένα δεν με πειραζει, απλα παρατηρώ ποσο ανωριμες αντιδράσεις εχει Κ είναι κ 40 χρονων...φέρεται σαν 15χρονο.