Εγώ δεν ξέρω τι θα απογινω.. Κάθε μέρα στο σπίτι τσακωνομαι.. Αλήθεια η αυτοκτονία απαλύνει τον πόνο που νιώθεις? Έστω και τον πόνο που θα προκαλέσεις στους άλλους θα είναι προσωρινός.. Θα σε πενθησουν και αυτό ηταν..
Printable View
Αφού βλέπεις ότι μόνη σου δεν μπορείς να σταθείς στα πόδια σου τότε είναι καιρός να σε βοηθήσει κάποιος. Να μιλήσεις, να ξεσπάσεις να δεις τα πράγματα από άλλη οπτική. Συνήθως όταν είμαστε σε αυτή την κατάσταση τα βλέπουμε όλα μαύρα και πως για όλα υπάρχει μόνο ένας δρόμος..
Λίζα γενικά πρόσεχε που απευθύνεσαι γιατί "κατάθλιψη=αδυναμία=εύκο� �ο θύμα"! Τα λόγια & οι συμβουλές συνήθως δεν βοηθάνε! Όπως & τα φάρμακα & οι γιατροί! Εκτός απ' τον εαυτό σου & τον Θεό, ο μόνος που θα μπορούσε να σε βοηθήσει είναι κάποιος με τεράστια καρδιά - δεν έχει σημασία αν έχει πτυχία ή όχι!
Καλημέρα και Καλή Χρονιά!!
Δυστυχώς δεν μου έχει τύχει ένας τέτοιος άνθρωπος.. Μου έτυχε μια καλή δουλειά για σεζόν σε νησί.. Είμαι ιδιαίτερη χαρούμενη!! Η μοναξιά που ένιωσα μέσα στις γιορτές δεν περιγράφεται!! Δεν ξέρω τι λάθος κάνω στην ζωή μου..! Οι φιλίες που είχα ήταν πάντα επιφανειακες στο τέλος με άφηναν όπως και οι δυο σχέσεις που είχα μέχρι τώρα... Φοβάμαι πολύ ότι θα μείνω μόνη μου στο τέλος.. Πάντα έτσι θυμάμαι τον ευατο μου..μονο του.. Μόναχοπαιδί γεννηθηκα.. Και το κενό που νιώθω μέσα μου πότε δεν αναπληρωθηκε..