Originally Posted by
Nikolas73
όταν ένας άνδρας είναι ωραίος, είναι ωραίος, είτε έχει φαλάκρα, είτε έχει κοιλιά. Όταν ένας άνδρας δεν είναι ωραίος, δεν είναι ωραίος είτε έχει πλούσιο μαλλί, είτε γραμμωμένο κορμί. Συνήθως οι άντρες μετά τα 50 με πλούσιο και πυκνό μαλλί έχουν περισσότερο κωμική εμφάνιση.
'Εχω αρκετούς συμμαθητές από το λύκειο, που 30 χρόνια μετά, στα 45 τους, με μαλλί και ωραίο σώμα και ωραίο πρόσωπο, έμειναν ανύπαντροι.
Εσύ αντίθετα είσαι παντρεμένος, με γυναίκα και παιδιά. Έχεις κάνει οικογένεια, σε αυτήν πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου, στη γυναίκα σου και στα βλαστάρια σου και όχι στο γεγονός οτι όλες οι γυναίκες δεν πέφτουν κάτω με σπασμούς μόλις περνάς μπροστά τους, οτι η λίστα με τις γκόμενες που κρεβάτωσες είναι μικρή ή οτι οι φίλοι κρέμονται από τα χείλη σου.
Δεν νομίζω οτι το πρόβλημά σου είναι η φαλάκρα. Έχω και εγώ κάποιον φίλο μου, αληθινά κοντός, και όχι 1,70 που είσαι εσύ, αλλά με πλούσιο μαλλί, που όταν βγαίνουμε για καφέ αρχίζει να κλαψουρίζει για το πόσο άτυχος είναι, κανείς δεν του δίνει σημασία κλπ κλπ, συμπεριφορά που με προσβάλει, επειδή εγώ (και όχι μόνο) του δίνω σημασία, και μου αρέσει να πίνω καφέ μαζί του.
Έχεις γυναίκα, έχεις παιδιά δικά σου που σε λατρεύουν, που σε κοιτάνε στα μάτια, που κρέμονται από τα λόγια σου, που πέφτουν πάνω σου και σε γεμίζουν αγάπη, είναι τραγικό να σκέφτεσαι τις γκόμενες που θέλεις ακόμα να κουτουπώσεις, σοβαρέψου, σόρρυ.
ΥΓ. είμαι και εγώ φαλακρός αλλά οτι υπάρχει κατηγορία Noorwood πρώτη φορά το ακούω. Ότι ήθελα στη ζωή μου από γκομενοδουλειές το πήρα, (και θα συνεχίσω να το παίρνω, άμα έχω όρεξη) δεκάδες αρχπαχτές, και καριέρα έκανα ως supervisor σε 30 υπαλλήλους, η φαλάκρα δεν αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο, όπως και ποτέ δεν απαίτησα να είμαι το κέντρο της προσοχής όλων, να βγαίνω από το σπίτι και να παραλύουν τα πάντα γύρω μου λόγω της ακαταμάχητης παρουσίας μου.