Originally Posted by
psy_spirit
Τι έχεις δοκιμάσει ακριβώς; Δηλαδή να το λιώσεις σε υγρό και να κατεβάσεις τη δόση πχ απο 0,25 που παίρνεις σε 0,245 πχ; Έστω και 0,2495 και να χαμηλώνεις σταδιακά; Και δε δούλεψε;;
Μα το θέμα δεν είναι ότι μπαίνεις εδώ και ανοίγεις τοπικ με το παραμικρό, είναι ότι έχεις μία θεματάρα που κάθεσαι και ανακυκλώνεις και σε αναλώνει και δε κάνεις τίποτα. Εκτός και αν πιστεύεις ότι είναι πλέον είδος εμμονής και ότι δεν επηρεάζεσαι στα αλήθεια σωματικά αλλά αγχώνεσαι και το φαντάζεσαι. By the way, από το λίγο που έψαξα στο ιντερνετ διάβασα για άτομα που έπαιρναν και 4μγ τη μέρα και για αυτούς ήταν φουλ δύσκολο. Εσύ παίρνεις 1 το πολύ. Δεν έχω ιδέα από βενζοδιαζεπίνες, μόνο όσα διαβάζω αλλά ξέρω ότι υπάρχουν άτομα που καθαρίζουν από πολύ χειρότερα πχ ηρωίνη, μεθαμφεταμίνη και όλα αυτά. Δε θέλω να μειώσω αυτά που νιώθεις και δε θέλω να εννοήσω ότι είσαι λουζερ που γράφεις εδώ, τα λέω αυτά για να σε κάνω να αναρωτηθείς αν τελικά το έχεις παραφουσκώσει στο κεφάλι σου όλο το θέμα της εξάρτησης, που είναι και το πιο λογικό γιατί υπάρχει το σωματικό κομμάτι αλλά και το ψυχολογικό. Αυτό δε σημαίνει ότι δε πρέπει να κάνεις τίποτα, ίσα ίσα κάνε τώρα που προλαβαίνεις. Δηλαδή πώς φαντάζεσαι να πάει η ζωή σου σε μάκρος χρόνου; Θα προσπαθήσεις να επιτείνεις το μαρτύριο, θα παίρνεις κάθε μέρα ανεβάζοντας τη δόση (ήδη δε σε πιάνουν όπως λες) μέχρι να πεθάνεις;