Μάλλον ήσουν άτυχη χαχα!!Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον γυμναστή μου στο Γυμνάσιο και κάνα δυο άλλους που ήταν γύρω στα 40 και όλες έπεφταν στα πατώματα !!!!
Printable View
στους αλλους τι κανει δλδ και δεν μιλαει νορμαλ; τους βριζει;
ειναι πολυ φυσιολογικο και υγιες να ερωτευτεις εναν καθηγητη σου.
το ανωμαλο θα ηταν να χαριεντιζεται εκεινος , μαζι σου. αλλα αυτα που λες, ενα χαμογελο και καλα λογια στους γονεις, δεν ειναι καθολου εξω απο τα ορια της διδακτικης σας σχεσης.
μπορει να σου χαμογελαει επειδη δειχνεις τοσο ενδιαφερον για το μαθημα του, αντι να κανεις χαβαλε οπως οι αλλοι.
μπορει να λεει καλα λογια γιατι εισαι καλη στο μαθημα του.
επισης μπορει να σου χαμογελαει επειδη βλεπει οτι τον κοιτας ξελιγωμενη και ξερει πως ειναι τα κοριτσακια σε αυτες τις ηλικιες με τους καθηγητες τους...
εγω δεν βλεπω απολυτως τπτ περα απο τα ορια.
να κοιτας τα μαθηματα σου, και να ερωτευεσαι καθηγητες, ελευθερα. κι αλλες τους ερωτευονται. θα σου περασει μολις ερωτευθεις κανενα αγορι που μπορεις πραγματικα να προσεγγισεις.
Εγώ στο δημοτικο.. . Ήθελα μια δασκάλα.. Την κυρία Δώρα... Αχχχχχχχχ. Ήταν ωραίο μωρό.. Τι να κάνει άραγε αυτή η ψυχή;
Τρεις λαλουν και δυο χορευουν...
Με πολλή μελέτη και αφοσίωση στους στόχους που μπορείς να έχεις ως μαθήτρια.
Κι εγώ δε θυμάμαι κάτι παρόμοιο. Ακόμα και οι κοπέλες της επόμενης τάξης μου φαίνονταν μεγάλες. Οι δε καθηγήτριες; Ούτε με ραδιοτηλεσκόπιο. :P Πέρα από τα όρια του γνωστού σύμπαντος. :D