Μου αρέσει ο καθηγητής μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Στο μεταξύ κάτι τέτοια διαβάζω κατά καιρούς και αναρωτιέμαι αν ήταν η δική μου η φουρνιά τόσο περίεργη και διαφορετική ή αν μας στέλναν επίτηδες όλα τα όρκ στο σχολείο. Δεν θυμάμαι ποτέ όλα τα χρόνια καμια μας και κανέναν μας να γουστάρει καθηγητή/καθηγήτρια. Όσοι είχαν κάτι καλό στο χαρακτήρα τους ήταν κοντά στη σύνταξη και/ή κουασιμόδοι κι όσοι ήταν λίγο πιο νέοι και κάπως πιο εμφανίσιμοι (ποτέ πάντως κανένας άνω του μετρίου κατά γενική ομολογία) είχαν τέτοιο σκατοχαρακτήρα που τους βλέπαμε κι αν μπορούσαμε αλλάζαμε πεζοδρόμιο...
    Μάλλον ήσουν άτυχη χαχα!!Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον γυμναστή μου στο Γυμνάσιο και κάνα δυο άλλους που ήταν γύρω στα 40 και όλες έπεφταν στα πατώματα !!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xenkal View Post
    Καλησπέρα σας ονομάζομαι Ξένια πάω Γ.γυμν και μου αρέσει ο καθηγητής της μουσικής... Αυτό ξεκίνησε από ένα όνειρο πριν από 5-6 μέρες που είδα ότι έκανα κάτι μαζί του και από τότε κόλλησα .... Αλλά έχω προσέξει εδώ και καιρό ότι Μ χαμογελάει και με κοιτάει συχνά και μόνο σε εμένα μιλάει νορμάλ και ήρεμα μέσα στην τάξη σε αντίθεση με τους άλλους ... Η διαφορά ηλικία είναι μεγάλη (δν ξέρω ακριβώς την ηλικία του τον κόβω τουλαχιστον 30+ ) και στην μαμά μου όταν πήραμε τους ελέγχους πάλι με κοίταζε με χαμόγελο και είπε τα καλύτερα στην μαμα μου ... Πώς να το διαχειριστώ το θέμα ?
    στους αλλους τι κανει δλδ και δεν μιλαει νορμαλ; τους βριζει;
    ειναι πολυ φυσιολογικο και υγιες να ερωτευτεις εναν καθηγητη σου.
    το ανωμαλο θα ηταν να χαριεντιζεται εκεινος , μαζι σου. αλλα αυτα που λες, ενα χαμογελο και καλα λογια στους γονεις, δεν ειναι καθολου εξω απο τα ορια της διδακτικης σας σχεσης.
    μπορει να σου χαμογελαει επειδη δειχνεις τοσο ενδιαφερον για το μαθημα του, αντι να κανεις χαβαλε οπως οι αλλοι.
    μπορει να λεει καλα λογια γιατι εισαι καλη στο μαθημα του.
    επισης μπορει να σου χαμογελαει επειδη βλεπει οτι τον κοιτας ξελιγωμενη και ξερει πως ειναι τα κοριτσακια σε αυτες τις ηλικιες με τους καθηγητες τους...
    εγω δεν βλεπω απολυτως τπτ περα απο τα ορια.
    να κοιτας τα μαθηματα σου, και να ερωτευεσαι καθηγητες, ελευθερα. κι αλλες τους ερωτευονται. θα σου περασει μολις ερωτευθεις κανενα αγορι που μπορεις πραγματικα να προσεγγισεις.

george1520
    Guest
    Εγώ στο δημοτικο.. . Ήθελα μια δασκάλα.. Την κυρία Δώρα... Αχχχχχχχχ. Ήταν ωραίο μωρό.. Τι να κάνει άραγε αυτή η ψυχή;

Banned
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Μάλλον ήσουν άτυχη χαχα!!Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον γυμναστή μου στο Γυμνάσιο και κάνα δυο άλλους που ήταν γύρω στα 40 και όλες έπεφταν στα πατώματα !!!!
    Συμφωνώ.. Είναι συχνό φαινόμενο στο γυμνάσιο - λύκειο..
    Αλλά τους βλέπεις μετά από κάτι χρόνια τυχαία και λες.. Τι μου άρεσε σ' αυτόν δεν μπορώ να καταλάβω χαχαχα

Senior Member
    Τρεις λαλουν και δυο χορευουν...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xenkal View Post
    Πώς να το διαχειριστώ το θέμα ?
    Με πολλή μελέτη και αφοσίωση στους στόχους που μπορείς να έχεις ως μαθήτρια.

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Δεν θυμάμαι ποτέ όλα τα χρόνια καμια μας και κανέναν μας να γουστάρει καθηγητή/καθηγήτρια.
    Κι εγώ δε θυμάμαι κάτι παρόμοιο. Ακόμα και οι κοπέλες της επόμενης τάξης μου φαίνονταν μεγάλες. Οι δε καθηγήτριες; Ούτε με ραδιοτηλεσκόπιο. :P Πέρα από τα όρια του γνωστού σύμπαντος. :D

Page 2 of 2 FirstFirst 12