Originally Posted by
Antonis8
Ναι, δεν είναι γενικά πολύ πρησμένο, στην προηγούμενη φαινόταν πιο έντονα λόγω της γωνίας, ειναι πρησμένο, αλλά όχι πολύ, φουσκωμένο κάπως απλώς. Του το είπα ότι μάλλον κάτι με τσίμπησε, με ρώτησε τι, του είπε τσιπούρι και εκεί φάνηκε σκεπτικός και μου είπε ότι είναι επικίνδυνα τα τσιμπήματα από τσιπούρια (το ξέρω αυτό). Επίσης διάβασα για lyme arthitis που προκαλείται από τσιμπούρια. Βέβαια είναι για συγκεκριμένο είδος τσιμπουριών από όσο ξέρω και επίσης δεν νομίζω να έμεινε τόσο πολύ πάνω μου, το είχα δει απλώς να περπατάει πάνω μου, αλλά έχει συμβεί δυο τρεις φορές, στην εξοχή τέτοια εποχή δεν μπορείς να το αποφύγεις, αν βγω στον κήπο όλο και κάποιο θα ανέβει πάνω μου.
Ο γιατρός μου είπε θα το αξιολογήσει αύριο και ότι δεν ακούγεται επείγον, αν νιώσω δύσπνοια και πόνο να πάρω το ΕΚΑΒ, και αν χρειαστεί υπέρηχο θα μου πει αύριο πώς θα γίνει. Τωρα είμαι πιο ήρεμος, έφαγα κιόλας, ήπια και ένα χαμομήλι, και θα πάρω ζάναξ για να χαλαρώσω και να κοιμηθώ σε καμιά ωρίτσα. Αλλά και πάλι αγχώνομαι για πιθανές επιπλοκές. Και έστω να με τσιμπησε κάτι, οι μελανιές γιατί; Μελανιάζω βέβαια πολύ εύκολα από τότε που έπαθα την ορθοστατικη.