Results 16 to 30 of 128
-
02-04-2020, 23:36 #16Antonis8Guest
SOS ΒΟΗΘΕΙΑ
Λοιπόν μπήκα για μπάνιο, και μόλις βγηκα ένιωσα δύσπνοια, έκανα τα τελετουργικά του ιδεοψυχαναγκασμού μου, και μόλις τα τελείωσα με έπιασε εντονότερη δύσπονια και ένα σφίξιμο στο κεφαλι. Πήρα στο ΕΚΑΒ, νόμιζαν ότι έχω κορονωιό, η θερμοκρασία μου είναι στα 35, μου είπαν να πιω ζαχαρούχο νερό και να αποφύγω να έρθω στο νοσοκοκομειο,να μετρησω τα ζωτικα και να ξαναμιλησουμε. Τα ζωτικα μου ειναι οκ, με ξαναπηραν και μου ειπαν να κοιμηθω και οτι δεν εχω συμπτωματα πνευμονικης εμβολης.
Μένω σε ερημιά, δίπλα μου μένουν οι αδερφές μου, βγήκα έξω και φώναξα την αδερφή μου που είχε ανοιχτό το παντζούρι και μου είπε "μικρέ παράτα με, θέλω να κοιμηθώ" της λέω κάλεσα ασθενοφόρο και μου είπε "καλό κορωνοιό". Αν δεν έχω ούτε την υποστηρίξη των συγγενών μου, πώς να τα καταφέρω; Έφαγα ένα τοστ, ηρέμησα κάπως, αλλά φοβάμαι. Και δεν ξέρω αν κάνει να παρω ζάναξ με ενδεχόμενη πνευμονική εμβολή.
- 02-04-2020, 23:41 #17george1520Guest
Αντώνη πριν σε ρώτησα αν είναι τσίμπημα και εσύ μόνος σου είπες ότι χθες ένιωσες κάτι.
Μίλησες με τον γιατρό σου πριν και σου εξήγησε κάποια πράγματα. Γιατί αγχώνεσαι ρε φίλε? Γιατί πάντα πρέπει το μυαλό σου να πηγαινει στο κακό? Βγάλε καλύτερη φώτο από πάνω να δούμε αν είναι τσίμπημα.
Και σε παρακαλώ να μην σε επηρεάζουν οι αντιδράσεις των δικών σου.. Αυτές πάντα είχες, αυτές θα έχεις. Τέλος!
02-04-2020, 23:51 #18Antonis8Guesthttps://ibb.co/dktcRNT
Δεν έχω καλή κάμερα, έτσι φαίνεται καλύτερα το σημείο, αλλά δεν φαίνονται οι μελανιές,είναι και μελανιασμενο στην κλείδωση και έχει και λίγες μελανιές προς τα κάτω.
Αυτή που μου μίλησε έτσι είναι η μεσαία, με αυτή εχουμε γενικά καλύτερες σχέσεις αλλά κανένας δεν με στηρίζει στα θέματα υγείας μου.
Αγχώθηκα γιατί πέφτουν πάντα όλα μαζί, ο λεμφαδένας στο αυτί μου ακόμα είναι φουσκωμένος,η ωτίτιδα, η άσχημη συμπεριφορά των γύρω μου, ο ιός,διάφορα άλλα προβλήματα.
02-04-2020, 23:58 #19george1520Guest
03-04-2020, 00:02 #20Antonis8GuestΝαι, δεν είναι γενικά πολύ πρησμένο, στην προηγούμενη φαινόταν πιο έντονα λόγω της γωνίας, ειναι πρησμένο, αλλά όχι πολύ, φουσκωμένο κάπως απλώς. Του το είπα ότι μάλλον κάτι με τσίμπησε, με ρώτησε τι, του είπε τσιπούρι και εκεί φάνηκε σκεπτικός και μου είπε ότι είναι επικίνδυνα τα τσιμπήματα από τσιπούρια (το ξέρω αυτό). Επίσης διάβασα για lyme arthitis που προκαλείται από τσιμπούρια. Βέβαια είναι για συγκεκριμένο είδος τσιμπουριών από όσο ξέρω και επίσης δεν νομίζω να έμεινε τόσο πολύ πάνω μου, το είχα δει απλώς να περπατάει πάνω μου, αλλά έχει συμβεί δυο τρεις φορές, στην εξοχή τέτοια εποχή δεν μπορείς να το αποφύγεις, αν βγω στον κήπο όλο και κάποιο θα ανέβει πάνω μου.
Ο γιατρός μου είπε θα το αξιολογήσει αύριο και ότι δεν ακούγεται επείγον, αν νιώσω δύσπνοια και πόνο να πάρω το ΕΚΑΒ, και αν χρειαστεί υπέρηχο θα μου πει αύριο πώς θα γίνει. Τωρα είμαι πιο ήρεμος, έφαγα κιόλας, ήπια και ένα χαμομήλι, και θα πάρω ζάναξ για να χαλαρώσω και να κοιμηθώ σε καμιά ωρίτσα. Αλλά και πάλι αγχώνομαι για πιθανές επιπλοκές. Και έστω να με τσιμπησε κάτι, οι μελανιές γιατί; Μελανιάζω βέβαια πολύ εύκολα από τότε που έπαθα την ορθοστατικη.
03-04-2020, 00:05 #21george1520Guest
03-04-2020, 00:08 #22Antonis8Guest
Έχει κορτιζόνη αυτό μέσα; Τις φοβάμαι αυτές τις αλοιφές. Όχι δεν έχω έτσι κι αλλιώς, θα περιμένω να μου πει αύριο ο γιατρός. Γενικά τις τελευταίες εβδομάδες με έχει γαμήσει λίγο η άνοιξη, και η ωτίτιδα από αλλεργία είναι μάλλον. Και είναι και αυτός ο ηλίθιος ιός και δεν μπορώ να πάω κανονικά στους γιατρούς μου.
03-04-2020, 00:12 #23george1520Guest
03-04-2020, 00:59 #24
03-04-2020, 01:03 #25
https://www.vice.com/en_us/article/p...asily-than-men
Μηπως κατι προκαλει διαστολη στα αγγεια σου; Θα εξηγουσε τη φλεβικη ανεπαρκεια και εν μερει την ορθοστατικη.
03-04-2020, 01:04 #26Antonis8GuestΠαλιά δεν έκανα καθολου εύκολα, τους ττελευταίους μήνες έχει γίνει πολύ ευαίσθητο το δέρμα μου, μέχρι και ο καρδιολόγος μου ειπε ότι έχω αναπτύξει δερματογραφία. Μάλλον λόγω του αυτοάνοσου και αυτό. Και το θέμα είναι ότι βγαίνουν χωρίς να χτυπάω, απλώς προκύπτουν από το πουθενά. Μόνο στα πόδια. Μπορεί να είναι και λόγω ανεπάρκειας σε δύο βαλβίδες που μου είχε βρει ο αγγειολόγος πέρυσι. Μου είχε πει να φοράω ειδικές κάλτσες συμπίεσης, δεν τις φοράω γιατί μου φέρνουν αναγούλα.
03-04-2020, 01:06 #27Antonis8Guest
Τι θα μπορουσε να το προκαλεί αυτό; Κι εγώ πιστεύω ότι σχετίζεται με την ορθοστατική.
Συγκεκριμένα τα βασικά μου συμπτώματα από τότε που ξεκίνησε είναι:
Ταχυκαρδία σε όρθια θέση
Αναιμία
Ευαίσθητο δέρμα/αλλεργικές αντιδρασεις
Κώφωση
Λεμφαδένες που πρήζονται και ξεπρήζονται
Στομαχικά και εντερικά συμπτώματα
03-04-2020, 01:08 #28
03-04-2020, 01:11 #29
03-04-2020, 01:29 #30Antonis8GuestΔυστυχώς φίλε τώρα με τον ιό και που έχω μετακομίσει, πάω προς το απόγευμα στα γατιά. Τα λυπάμαι γιατί με περιμένουν, αλλά τους βάζω παραπάνω τροφή στα μπολάκια και τρώνε μέχρι να έρθω να τα γεμίσω πάλι.
Η ενδοκρινολόγος με είχε βάλει να κάνω ορμονικές εξετάσεις και στο τέλος κατέληξε σε κάτι για προδιαβήτη, έχουμε και ιστορικό στην οικογένεια, αλλά δεν έκανα όπως πρέπει την καμπύλη ζαχάρου γιατί δεν ήπια όλο το διάλυμα (ήταν αηδιαστικό) και θέλει να την επαναλάβω για να είμαστε σίγουροι. Αλλά με όλα αυτά ούτε αυτό το θέμα έχει ξεκαθαρίσει και δεν ξέρω ακόμα αν είναι κάτι ορμονικό, κάτι με ζάχαρο. Όλα παίζουν.
Ναι, θυμάμαι την εμπειρία σου, εγώ έχω μπει σε ασθενοφόρο περίπου πέντε φορές από ότι θυμάμαι, δεν είχα κακή εμπειρία, ίσως επειδή εδώ είναι επαρχία φέρονται αλλιώς. Δύο φορές ήταν βέβαια ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής, μόνο σαμπάνια και φράουλες δεν μου πρόσφεραν στη διαδρομή.
Με τους γιατρούς και τις νοσοκόμες από την άλλη πολύ άσχημη εμπειρία. Όταν είχε ξεκινήσει η ορθοστατική και τα είχα ακόμα χαμένα και πήγαινα πιο συχνά στα επείγοντα, με είχε ειρωνευτεί μπροστά σε όλους μια νοσοκόμα, μου εξηγούσε ο γιατρός πώς θα κάνω την ακτινογραφία από πού θα περάσω και φώναξε αυτή δυνατά "ξέρει το παιδί, όλο εδώ είναι" Και μετά την έπιασα να βάζει λόγια στο γιατρό να μη μου κάνει καρδιογράφημα. Εννοείται πως μετά πήρα τηλέφωνο και έκανα παράπονο και την επόμενη φορά δεν τόλμησε ούτε να με κοιτάξει. Μια γιατρίνα, ενώ είχα πάει με αλλεργική αντίδραση και είχα και ταχυπαλμία, δυσανασχέτησε φανερά. Βέβαια με έχουν δει καμιά δεκαριά ο κάθε γιατρός, με ξέρουν όλοι, με έχουν συζητήσει σίγουρα, μια φορά άκουσα να λένε ότι θα ενημερώσουν και τον πατέρα μου γιατί η μία γιατρός είναι από το χωριό και ο πατέρας της είναι επισης γιατρός και μου έχει φάει τόσα λεφτά χωρίς απόδειξη για επισκέψεις κατόικον που απλώς μετράει την πίεση μου.