Originally Posted by
Roto el
Για την αποδοχή μάλλον έχεις δίκιο, γιατί για να φεύγω συνέχεια από κάτι που δεν μου αρέσει σημαίνει ότι ζητάω την απαραίτητη αποδοχή και δεν την έχω οπότε μέχρι να βρω την αποδοχή που θέλω δεν θα είμαι καλά, εκτός κ αν το βρωμε το μέσα μου!
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω όμως ακομη είναι το εξής, μιλάς για ανθρώπους διαφορετικούς που αγαπάνε με διαφορετικούς τρόπους
Αυτό μου ακούγετε λίγο σαν συμβιβασμός ακούγοντα σε είναι σαν να μου λες πως με το παιδί που ήμουν ότι με ήθελε αλλά με ήθελε με τον δικό του τρόπο μπορεί να ήθελε να καυλαντισει πχ με άλλες η να μην έχει όρεξη για βόλτα αλλά επειδή ας πούμε μου μαγειρεύε με ήθελε
Και εγώ έπρεπε να πείσω τον ευατο μου πως αυτή είναι η ιδανική αγάπη και ο έρωτας?
Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις αλλά ο κάθε άνθρωπος έχει τα προβλήματα του εγώ θέλω αποδοχή ο άλλος επιβεβαίωση ο άλλος έχει ανάγκη να είναι διάσημος υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που σε κατεύθηνει, άλλες φορές το κουμαντάρεις άλλες φορές χάνεις την μπάλα
Δεν σου λέω να σκέφτομαστε εγωιστικα εγώ θέλω βόλτα δεν με πηγές δεν με αγαπάς χωρίζουμε η δεν ξέρω κι εγώ τι λεω όμως πως ο άνθρωπος σου θα πρεπε να κάνει πράγματά για να είσαι χαρούμενος και το αντίθετο. Αν θες να είσαι με κάποιον νομίζω πως κάνεις υποχωρήσεις κ εσύ και αυτός
Μπορεί να ειμαι και λάθος δεν ξέρω