Δεν έχεις κανένα λόγο να κρύψεις ότι παίρνεις αγωγή, ωστόσο δεν έχεις και κανένα λόγο να το αναφέρεις στο ξέμπαρκο.Με όλους αυτούς το έφερε η κουβέντα ή πήγες στο άσχετο και τους το είπες;
Printable View
Δεν έχεις κανένα λόγο να κρύψεις ότι παίρνεις αγωγή, ωστόσο δεν έχεις και κανένα λόγο να το αναφέρεις στο ξέμπαρκο.Με όλους αυτούς το έφερε η κουβέντα ή πήγες στο άσχετο και τους το είπες;
δεν θελω να με περνανε για μα λα κα . και να νιωθω σε μειωνεκτηκη θεση.
Εγω τους δικους μου τους βλεπω φυσιολογικους που ειναι πιο χαλια απο μενα. Αλλα οι εξω αλλα μου λενε.
Εχω ακουσει απο τον κοσμο για τους δικους μου.
Βρε ΄συ, άλλο λέω. Αισθάνεσαι άνετα με τους συμμαθητές σου, είστε στο ίδιο μήκος κύματος, συζητάτε για διάφορα, σε βλέπουν λίγο κάπως, ενδιαφέρονται να μάθουν τι σου συμβαίνει και ανοίγεις μία συζήτηση ότι "παιδιά μου συμβαίνει αυτό κι αυτό και θα πρέπει να πάρω αγωγή για να βοηθηθώ" γιατί ξέρεις ότι θα βρεις κατανόηση ή/και διότι πάντα μπαίνατε σε πιο προσωπικές συζητήσεις.
Λες δυο τυπικές κουβέντες με τον καφετζή, δεν τον ξέρεις και δεν σε ξέρει καλά, μπαίνεις να πάρεις ένα καφέ "Επ, Ηλία, στα down σου σε βλέπω σήμερα. Έγινε κάτι;" " Άσε με ρε Γιώργο, νομίζω ότι η αγωγή δεν με πιάνει καλά τελευταία"
Δεν βλέπεις τη διαφορά στις δύο περιπτώσεις;
Τελον παντων οτι εγινε εγινε μην στεκεσαι σε αυτο. Ο κοσμος το χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι
με τους συμμαθητες μου βλεπω να δειχνουν ενσυναισθηση. με καταλαβαινουν. αλλοι την εκαναν με τροπο.
τωρα συγκεκριμενα με τον καφετζη. του ειπα ξερεις παιρνω αγωγη γιατι δεν την παλευω και μου λεει: κοιτα ηλια οικογενειακο μου προσωπο ειναι στο δαφνη. και οντως η αδερφη του ηταν στο δαφνη. ειναι μεγαλη γυναικα αυτη και τωρα ειναι καλα. δουλευει εχει οικογενεια κτλ.
για να μην πολυλογω. οπως το σκεφτομαι τωρα το εχω πει σε ολους σε ολους οσους ξερω.. οχι με το καλημερα. αλλα μεσα στην συζητηση επικεντρωνω την προσοχη στο προβλημα μου.
Μα αν βλέπεις ότι με τον άλλο υπάρχει μία επικοινωνία, συνεννοήστε, γιατί να μην το συζητήσεις αν αισθάνεσαι άνετα μαζί του; Καλά κάνεις.
Απλά δεν υπάρχει λόγος να ανοίγεις συζήτηση στο άσχετο με τον κάθε άσχετο που δεν ξέρεις πως σκέφτεται κι αν θα σε καταλάβει.
Το δεν την παλευω ειναι λεξη αοριστη επρεπε να εισαι πιο συγκεκριμενος. Πες αγχωνομαι πολυ αυτο το διατημα.....