ειμαι καλοκαρδος η βλακας? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 56
    Senior Member
    Δεν έχεις κανένα λόγο να κρύψεις ότι παίρνεις αγωγή, ωστόσο δεν έχεις και κανένα λόγο να το αναφέρεις στο ξέμπαρκο.Με όλους αυτούς το έφερε η κουβέντα ή πήγες στο άσχετο και τους το είπες;

hlias1988
    Guest
    δεν θελω να με περνανε για μα λα κα . και να νιωθω σε μειωνεκτηκη θεση.

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Δεν έχεις κανένα λόγο να κρύψεις ότι παίρνεις αγωγή, ωστόσο δεν έχεις και κανένα λόγο να το αναφέρεις στο ξέμπαρκο.Με όλους αυτούς το έφερε η κουβέντα ή πήγες στο άσχετο και τους το είπες;
    το εχω πει σε δυο σημαθητες μου στον ιδιοκτητη της καφετεριας κτλ. στο ξεμπαρκο δεν το λεω. αλλα ενας φυσιολογικος ανθρωπος στηριζει και στηριζετε σε ανθρωπους δεν μπορουμε να ζησουμε μονοι. και με αυτην την λογικη το ειπα.

Banned
    Quote Originally Posted by hlias1988 View Post
    εχεις δικιο.. σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια...!!!
    αντε με τους μαλακες μωρε.....
    Καλα κι συ τωρα αν πας σε αλλη πολη μην κανεις τα ιδια. Δεν ξερουν απο κατηγοριες ψυχικων παθησεων

Banned
    Εγω τους δικους μου τους βλεπω φυσιολογικους που ειναι πιο χαλια απο μενα. Αλλα οι εξω αλλα μου λενε.

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by Luna99 View Post
    Εγω τους δικους μου τους βλεπω φυσιολογικους που ειναι πιο χαλια απο μενα. Αλλα οι εξω αλλα μου λενε.
    τι εννοεις?

Banned
    Εχω ακουσει απο τον κοσμο για τους δικους μου.
    Last edited by Delmember2052020; 18-04-2020 at 01:45.

Senior Member
    Quote Originally Posted by hlias1988 View Post
    το εχω πει σε δυο σημαθητες μου στον ιδιοκτητη της καφετεριας κτλ. στο ξεμπαρκο δεν το λεω. αλλα ενας φυσιολογικος ανθρωπος στηριζει και στηριζετε σε ανθρωπους δεν μπορουμε να ζησουμε μονοι. και με αυτην την λογικη το ειπα.
    Βρε ΄συ, άλλο λέω. Αισθάνεσαι άνετα με τους συμμαθητές σου, είστε στο ίδιο μήκος κύματος, συζητάτε για διάφορα, σε βλέπουν λίγο κάπως, ενδιαφέρονται να μάθουν τι σου συμβαίνει και ανοίγεις μία συζήτηση ότι "παιδιά μου συμβαίνει αυτό κι αυτό και θα πρέπει να πάρω αγωγή για να βοηθηθώ" γιατί ξέρεις ότι θα βρεις κατανόηση ή/και διότι πάντα μπαίνατε σε πιο προσωπικές συζητήσεις.

Λες δυο τυπικές κουβέντες με τον καφετζή, δεν τον ξέρεις και δεν σε ξέρει καλά, μπαίνεις να πάρεις ένα καφέ "Επ, Ηλία, στα down σου σε βλέπω σήμερα. Έγινε κάτι;" " Άσε με ρε Γιώργο, νομίζω ότι η αγωγή δεν με πιάνει καλά τελευταία"

Δεν βλέπεις τη διαφορά στις δύο περιπτώσεις;

Banned
    Τελον παντων οτι εγινε εγινε μην στεκεσαι σε αυτο. Ο κοσμος το χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι

hlias1988
    Guest
    Βρε ΄συ, άλλο λέω. Αισθάνεσαι άνετα με τους συμμαθητές σου, είστε στο ίδιο μήκος κύματος, συζητάτε για διάφορα, σε βλέπουν λίγο κάπως, ενδιαφέρονται να μάθουν τι σου συμβαίνει και ανοίγεις μία συζήτηση ότι "παιδιά μου συμβαίνει αυτό κι αυτό και θα πρέπει να πάρω αγωγή για να βοηθηθώ" γιατί ξέρεις ότι θα βρεις κατανόηση ή/και διότι πάντα μπαίνατε σε πιο προσωπικές συζητήσεις.

Λες δυο τυπικές κουβέντες με τον καφετζή, δεν τον ξέρεις και δεν σε ξέρει καλά, μπαίνεις να πάρεις ένα καφέ "Επ, Ηλία, στα down σου σε βλέπω σήμερα. Έγινε κάτι;" " Άσε με ρε Γιώργο, νομίζω ότι η αγωγή δεν με πιάνει καλά τελευταία"

Δεν βλέπεις τη διαφορά στις δύο περιπτώσεις;
    με τους συμμαθητες μου βλεπω να δειχνουν ενσυναισθηση. με καταλαβαινουν. αλλοι την εκαναν με τροπο.
    τωρα συγκεκριμενα με τον καφετζη. του ειπα ξερεις παιρνω αγωγη γιατι δεν την παλευω και μου λεει: κοιτα ηλια οικογενειακο μου προσωπο ειναι στο δαφνη. και οντως η αδερφη του ηταν στο δαφνη. ειναι μεγαλη γυναικα αυτη και τωρα ειναι καλα. δουλευει εχει οικογενεια κτλ.

hlias1988
    Guest
    για να μην πολυλογω. οπως το σκεφτομαι τωρα το εχω πει σε ολους σε ολους οσους ξερω.. οχι με το καλημερα. αλλα μεσα στην συζητηση επικεντρωνω την προσοχη στο προβλημα μου.

Senior Member
    Μα αν βλέπεις ότι με τον άλλο υπάρχει μία επικοινωνία, συνεννοήστε, γιατί να μην το συζητήσεις αν αισθάνεσαι άνετα μαζί του; Καλά κάνεις.

Απλά δεν υπάρχει λόγος να ανοίγεις συζήτηση στο άσχετο με τον κάθε άσχετο που δεν ξέρεις πως σκέφτεται κι αν θα σε καταλάβει.

Banned
    Το δεν την παλευω ειναι λεξη αοριστη επρεπε να εισαι πιο συγκεκριμενος. Πες αγχωνομαι πολυ αυτο το διατημα.....

hlias1988
    Guest
    Μα αν βλέπεις ότι με τον άλλο υπάρχει μία επικοινωνία, συνεννοήστε, γιατί να μην το συζητήσεις αν αισθάνεσαι άνετα μαζί του; Καλά κάνεις.

Απλά δεν υπάρχει λόγος να ανοίγεις συζήτηση στο άσχετο με τον κάθε άσχετο που δεν ξέρεις πως σκέφτεται κι αν θα σε καταλάβει.
    εγινε το πηρα το μηνυμα απλα ανοιξα θεμα να ακουσω γνωμες!! σε ευχαριστω!

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by Luna99 View Post
    Το δεν την παλευω ειναι λεξη αοριστη επρεπε να εισαι πιο συγκεκριμενος. Πες αγχωνομαι πολυ αυτο το διατημα.....
    ενταξη το εχω παρει αυτο απο το στρατο το "δεν την παλευω" . οντως ειναι αοριστη αυτη η εκφραση. με λιγα λογια θελω να με δεχτουν ετσι οπως ειμαι. οχι με ταμπελες....

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast