Έχω διαβάσει και έλεγες για λέμφωμα κτλ δεν τα λέω τυχαία συγνώμη αν σε ενοχλεί που στα θυμίζω δε θα ξανασυμβει αφού δεν θες να τα παραδεχθεις.. καλή συνέχεια φίλε μου
Printable View
Ναι, αν έκανες όντως τον κόπο να διαβάσεις θα διάβαζες ότι αυτά τα έλεγε ο γιατρός μου και ότι εγώ απλώς έκανα τις εξετάσεις που μου έγραψε βασισμένος σε κάποια συμπτώματα. Ξαναλέω, αφού δεν διαβάζετε τα θέματα,μην μπαίνετε να λέτε ο,τι να 'ναι. Τι να παραδεχτώ; Δεν φοβάμαι τον καρκίνο, μακάρι να είχα καρκίνο από ορθοστατική ταχυκαρδία και γενικά συμπτώματα καρδιάς.
Η καρδιά μου χτυπάει πολύ αργά σήμερα, είναι 52 καθιστός,έχω αγχωθει , δεν ξέρω τι να κάνω.
Τι να σου πω, εξαρτάται, αλλά πλειοψηφικά όλο και κάποιο φλερτ θα παίξει. Είναι δεδομένο. Αλλά όχι ότι το επιδιώκουν πάντοτε αυτές, σίγουρα πάντως το δέχονται. Μια φορά βέβαια την είχα πέσει σε μία Γερμανίδα (πολύ ωραία πόδια) που είχε έρθει με κοριτσοπαρέα, αλλά με έφτυσε εντελώς για κάποιο λόγο. Δεν ξέρω γιατί. Μπορεί να είχε ήδη φλερτ με κάποιον Ιταλό, μας παίρνουν όλη τη δουλειά.
Φέτος θα υπάρξει ξηρασία. Προβλέπω να έρχονται μόνο τίποτα γέροι σταθεροί πελάτες. Ίσως πρέπει να βρω κάποια ντόπια. Αλλα καμία δεν μου κάνει το έντονο το κλικ. Με τις ξένες την πατάω πιο εύκολα, δεν ξέρω γιατί.
Χμ.. Αρα τα στερεοτυπα που σκεφτομουν δεν ισχυουν απολυτα. Γιατι εγω οπως σου εχω πει γνωρισα μια κοπελα και τελικα δεν ξερω ποια γνωρισα. Ηταν σα να εχει δυο προσωπα. Αυτο της ντροπαλης, αθωας και μοναχικης φοιτητριας, και εκεινο της κοσμοπολιτισσας που συλλεγει εμπειριες μακρια απο την πατριδα της. Απο την αρχη ως το τελος αντιφασεις. Ποσο αθωα θα μπιρουσε ποια να ειναι; Μου εστειλε στις 11 το βραδυ οτι θα αργησει στο αυριανο ραντεβου μας γιατι βγηκε με φιλες της για ψωνια και κουραστηκε, αλλα εγω την ειχα δει απο μακρια νωριτερα να τρωει με δυο τυπους. Πως γινεται να ειχε το θαρρος να ζητησει σε εμενα να βγουμε αλλα να απεκρουε ολους τους αλλους που την φλερταραν στα πολλα ταξιδια της; Δε μπορω να την πιστεψω. Στο τελος μου τραβηξε δυο μαχαιριες στην ψυχη, ετσι, για να μην εχω ελπιδες.
Αντωνη πιστευεις θα ειχε καποιο ενδιαφερον να μεταφερω την εμπειρια μου σε βιβλιο; Ουσιαστικα δεν υπαρχει καποια πλοκη.