Γιατρευομαι ή είμαι στα τελευταία μου; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Προφανώς δεν έχεις κάνει ποτέ τον κόπο να διαβάσεις ποστ μου γιατί ουδέποτε με έχει απασχολήσει ο καρκίνος, δεν έχω ανοίξει ούτε ένα σχετικό τοπικ και όσον αφορά την καρδιά έχω υπαρκτό πρόβλημα. Πριν σχολιάσεις κατι, διάβαζε τα θέματα πρώτα.
    Έχω διαβάσει και έλεγες για λέμφωμα κτλ δεν τα λέω τυχαία συγνώμη αν σε ενοχλεί που στα θυμίζω δε θα ξανασυμβει αφού δεν θες να τα παραδεχθεις.. καλή συνέχεια φίλε μου

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Astronomy lover View Post
    Έχω διαβάσει και έλεγες για λέμφωμα κτλ δεν τα λέω τυχαία συγνώμη αν σε ενοχλεί που στα θυμίζω δε θα ξανασυμβει αφού δεν θες να τα παραδεχθεις.. καλή συνέχεια φίλε μου
    Ναι, αν έκανες όντως τον κόπο να διαβάσεις θα διάβαζες ότι αυτά τα έλεγε ο γιατρός μου και ότι εγώ απλώς έκανα τις εξετάσεις που μου έγραψε βασισμένος σε κάποια συμπτώματα. Ξαναλέω, αφού δεν διαβάζετε τα θέματα,μην μπαίνετε να λέτε ο,τι να 'ναι. Τι να παραδεχτώ; Δεν φοβάμαι τον καρκίνο, μακάρι να είχα καρκίνο από ορθοστατική ταχυκαρδία και γενικά συμπτώματα καρδιάς.

Antonis8
    Guest
    Η καρδιά μου χτυπάει πολύ αργά σήμερα, είναι 52 καθιστός,έχω αγχωθει , δεν ξέρω τι να κάνω.

Senior Member
    Η καρδιά μου χτυπάει πολύ αργά σήμερα, είναι 52 καθιστός,έχω αγχωθει , δεν ξέρω τι να κάνω.
    Νορμαλ ειναι οι 52. Μην ανησυχεις, απλα κρατα ημερολογιο και δειχτα στον καρδιολογο που σου εγραψε τους β-μπλοκερς.

Κατι ασχετο μπορω να σε ρωτησω σχετικα με τις τουριστριες στη Ροδο;

Senior Member
    Ναι, για αυτό και είπα ήδη στην αρχή ότι δεν λαμβάνω αντικαταθλιπτικη αγωγή για να έχει λογική το ότι εξαφανίζονται οι ψυχαναγκασμοί μου. Και δεν είμαι από αυτούς που μπορούν να τους ξεχάσουν για μια μέρα, ανελλιπώς έξι χρόνια έβαζα και έβγαζα τις παντόφλες μου δώδεκα φορές πριν κοιμηθώ, ξαφνικά σταμάτησα να το κάνω. Έχω ακόμα κάποιους άλλους ψυχαναγκασμους βέβαια, αλλά και πάλι είναι πολύ περίεργο που περιορίζονται.
    Αμ δεν το έκανες πως ένιωθες; Εντάξει καλό είναι μην το σκέφτεσαι. Κάποια στιγμή ο εγκέφαλος Συνειδητοποίει ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό και σταματάει οπως εγώ που επαναλαμβάνω λέξεις από μέσα μου κάποια στιγμή σταματάνε να μου έρχονται στο μυαλό έτσι ξαφνικά.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Αμ δεν το έκανες πως ένιωθες; Εντάξει καλό είναι μην το σκέφτεσαι. Κάποια στιγμή ο εγκέφαλος Συνειδητοποίει ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό και σταματάει οπως εγώ που επαναλαμβάνω λέξεις από μέσα μου κάποια στιγμή σταματάνε να μου έρχονται στο μυαλό έτσι ξαφνικά.

Δεν έχω χάσει ποτέ μέρα. Κάνω άλλους βέβαια εδώ και δέκα χρόνια ασταμάτητα, δεν θέλω να τους σταματήσω. Απλώς μου φάνηκε περίεργο που σταμάτησε αυτός.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Νορμαλ ειναι οι 52. Μην ανησυχεις, απλα κρατα ημερολογιο και δειχτα στον καρδιολογο που σου εγραψε τους β-μπλοκερς.

Κατι ασχετο μπορω να σε ρωτησω σχετικα με τις τουριστριες στη Ροδο;
    Δεν ξέρω, νιώθω περίεργα αυτές τις μέρες, μια λέω είμαι καλά, μια ζαλίζομαι και νομίζω ότι θα μείνω.

Τι θες να ρωτήσεις;

Senior Member
    Δεν ξέρω, νιώθω περίεργα αυτές τις μέρες, μια λέω είμαι καλά, μια ζαλίζομαι και νομίζω ότι θα μείνω.

Τι θες να ρωτήσεις;
    Θα ηθελα να μου πεις αν υπαρχει ρεαλιστικη πιθανοτητα, εστω μικρη, να ερθουν στη Ροδο πεντε εικοσαχρονες ξενες στρειτ, χωρις αγορια, και να μην ενδιαφερθουν καθολου να κανουν σεξ με αντρες.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Θα ηθελα να μου πεις αν υπαρχει ρεαλιστικη πιθανοτητα, εστω μικρη, να ερθουν στη Ροδο πεντε εικοσαχρονες ξενες στρειτ, χωρις αγορια, και να μην ενδιαφερθουν καθολου να κανουν σεξ με αντρες.
    Τι να σου πω, εξαρτάται, αλλά πλειοψηφικά όλο και κάποιο φλερτ θα παίξει. Είναι δεδομένο. Αλλά όχι ότι το επιδιώκουν πάντοτε αυτές, σίγουρα πάντως το δέχονται. Μια φορά βέβαια την είχα πέσει σε μία Γερμανίδα (πολύ ωραία πόδια) που είχε έρθει με κοριτσοπαρέα, αλλά με έφτυσε εντελώς για κάποιο λόγο. Δεν ξέρω γιατί. Μπορεί να είχε ήδη φλερτ με κάποιον Ιταλό, μας παίρνουν όλη τη δουλειά.

Φέτος θα υπάρξει ξηρασία. Προβλέπω να έρχονται μόνο τίποτα γέροι σταθεροί πελάτες. Ίσως πρέπει να βρω κάποια ντόπια. Αλλα καμία δεν μου κάνει το έντονο το κλικ. Με τις ξένες την πατάω πιο εύκολα, δεν ξέρω γιατί.

Senior Member
    Τι να σου πω, εξαρτάται, αλλά πλειοψηφικά όλο και κάποιο φλερτ θα παίξει. Είναι δεδομένο. Αλλά όχι ότι το επιδιώκουν πάντοτε αυτές, σίγουρα πάντως το δέχονται. Μια φορά βέβαια την είχα πέσει σε μία Γερμανίδα (πολύ ωραία πόδια) που είχε έρθει με κοριτσοπαρέα, αλλά με έφτυσε εντελώς για κάποιο λόγο. Δεν ξέρω γιατί. Μπορεί να είχε ήδη φλερτ με κάποιον Ιταλό, μας παίρνουν όλη τη δουλειά.

Φέτος θα υπάρξει ξηρασία. Προβλέπω να έρχονται μόνο τίποτα γέροι σταθεροί πελάτες. Ίσως πρέπει να βρω κάποια ντόπια. Αλλα καμία δεν μου κάνει το έντονο το κλικ. Με τις ξένες την πατάω πιο εύκολα, δεν ξέρω γιατί.
    Χμ.. Αρα τα στερεοτυπα που σκεφτομουν δεν ισχυουν απολυτα. Γιατι εγω οπως σου εχω πει γνωρισα μια κοπελα και τελικα δεν ξερω ποια γνωρισα. Ηταν σα να εχει δυο προσωπα. Αυτο της ντροπαλης, αθωας και μοναχικης φοιτητριας, και εκεινο της κοσμοπολιτισσας που συλλεγει εμπειριες μακρια απο την πατριδα της. Απο την αρχη ως το τελος αντιφασεις. Ποσο αθωα θα μπιρουσε ποια να ειναι; Μου εστειλε στις 11 το βραδυ οτι θα αργησει στο αυριανο ραντεβου μας γιατι βγηκε με φιλες της για ψωνια και κουραστηκε, αλλα εγω την ειχα δει απο μακρια νωριτερα να τρωει με δυο τυπους. Πως γινεται να ειχε το θαρρος να ζητησει σε εμενα να βγουμε αλλα να απεκρουε ολους τους αλλους που την φλερταραν στα πολλα ταξιδια της; Δε μπορω να την πιστεψω. Στο τελος μου τραβηξε δυο μαχαιριες στην ψυχη, ετσι, για να μην εχω ελπιδες.

Αντωνη πιστευεις θα ειχε καποιο ενδιαφερον να μεταφερω την εμπειρια μου σε βιβλιο; Ουσιαστικα δεν υπαρχει καποια πλοκη.

Page 2 of 2 FirstFirst 12