Έχω να σου προτείνω την εξομολόγηση. Πήγαινε σε ένα παπά και πες του αυτά που μας λες εδώ και δες τί θα σου πει.
Ο Θεός μας είναι ο Θεός της συγχώρεσης... ζήτα να σε συγχωρήσει Εκείνος!
Printable View
Έχω να σου προτείνω την εξομολόγηση. Πήγαινε σε ένα παπά και πες του αυτά που μας λες εδώ και δες τί θα σου πει.
Ο Θεός μας είναι ο Θεός της συγχώρεσης... ζήτα να σε συγχωρήσει Εκείνος!
Έχω κάνει προσευχή να με συγχωρέσει ο Χριστός αλλά πάντα θα έχω αυτήν την ενοχη
Αν έχεις ανάγκη να νιώθεις ένοχα συνέχισε έτσι.
Αν θέλεις να απαλλαχτείς από ενοχές, δες ένα ψυχολόγο.
Δεν ξέρω τι έχεις κάνει και ούτε θέλω να μου πεις, αλλά επειδή έχω διδακτορικό στα ναρκωτικά θα σου πω το εξής: Εαν νομίζεις πως αυτό που έκανες είναι κάτι που το φέρνεις βάρος μέσα σου και πως αξίζει να πεθάνεις για αυτό, να είσαι βέβαιος πως αν μπλέξεις με ντρόγκες μετά από κάποιο καιρό τότε θα φέρεις ένα πραγματικό βάρος μέσα σου το οποίο θα το κουβαλάς για την υπόλοιπη ζωή σου και είναι ασήκωτο αυτό το βάρος και θα πεθάνεις αργά και βασανιστικά. Πρώτα θα βασανιστείς για να πιάσεις πάτο και μετά θα πεθάνεις. Τα ναρκωτικά δεν είναι ούτε λύση, ούτε διέξοδος, ούτε τρέντι, ούτε μαγκιά.
Αν θες να σωθείς, θα πρέπει να σώσεις τον εαυτό σου. Κανένας δεν μπορεί να το κάνει για σένα στη θέση σου. Αν νομίζεις ότι αξίζει για μία έννοια αφηρημένη όπως "η κοινωνία", να θυσιαστείς, τότε θα έχει κάνει καλά τη δουλειά της. Κι εσύ θα είσαι ο καλύτερος σύμμαχός της και δικός σου εχθρός. Μακριά από τις ντρόγκες όπως σου'πε το παιδί, μακριά κι από τους καλοθελητές που θα στο παίξουνε σωτήρες με τις ιδέες τους.
Σε παρακαλω πολυ μην κανεις τιποτα ! 18 χρονων ανθρωπος ακου εκει. Για το καλο σου πηγαινε σε εναν ψυχολογο το συντομοτερο ή σε καποιο γιατρο. Κοιτα εγω πασχω απο ιδψ και συνεχεια σκεφτομαι ετσι. Οτι και να εχεις κανει το χειροτερο πραγματικα σου μιλαω, δεν αξιζει να πεθανεις , μην νιωθεις ενοχος οτι και εαν ειναι ας ειναι. Μην χανεις τον χρονος σου κολλημενος σε ενοχες. Τελειωσε αυτο εκρινες τον ευατο σου αυστηρα , προχωρα. Ευχομαι οτι καλυτερο
Πώς είσαι σήμερα; Μη φοβάσαι να πέφτεις που και που ψυχολογικά, το νου σου πως μπορείς να σηκώνεσαι. Με ό,τι σε βοηθά και σε φτιάχνει καθαρά να γουστάρεις. Μπορείς να διαβάσεις, να ακούσεις μουσική, να φύγεις στη φύση, να περπατήσεις, να μελετήσεις, να σε μάθεις. Να γουστάρεις. Και απ΄αυτά που σου συμβαίνουν, μαθαίνεις.
Ευχαριστώ πολύ
Ό,τι θες να λες, ακούμε. Θα φτιάξει, κάνε υπομονή.
Στάθη είχα διαβάσει τότε το θέμα που είχες ανοιξει (αν και το έσβησες μετά από λίγα λεπτά) θα ήταν καλό να το συζητήσεις με κάποιον (ειδικό) έτσι ώστε να δεις πως θα προχωρήσεις..
Η μητέρα μου λέι δεν χρειάζεται λέι πως το έκανες επειδή έχεις ορμόνες και ότι δεν πρέπει να τιμωρεις των εαυτός σου χωρίς λόγο αλλά δεν ξέρω άμα το εννοεί η το λέι για να με ηρεμήσει η και τα δυο
Αν αυτό που έχεις κάνει είναι ποινικά κολάσιμη πράξη, θα πρέπει να πας σε ένα δικηγόρο-ποινικολόγο να του πεις τι έκανες και να σε συμβουλέψει πως θα το αναφέρεις σε γιατρό, γιατί το απόρρητο δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, αν βλάψεις ή έχεις βλάψει άνθρωπο, ή έχεις την προδιάθεση να βλάψεις τον εαυτό σου, το απόρρητο σπάει. Πρέπει να πας σε κάποιον γιατρό αν έκανες κάτι σοβαρό, γιατί δεν ξέρεις και δεν μπορείς να εγγυηθείς ποτέ ό,τι δεν θα ξανασυμβεί κάτι παρεμφερές.
Δεν έχω βλάψει κανεναν αλλά αυτό που έκανα είναι χαζό που έκανα και έκανα όταν ήμουν 15-16 αλλά πάλι ήταν ηλίθιο