Αυτοκτονικές τάσεις - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Senior Member
    Έχω να σου προτείνω την εξομολόγηση. Πήγαινε σε ένα παπά και πες του αυτά που μας λες εδώ και δες τί θα σου πει.
    Ο Θεός μας είναι ο Θεός της συγχώρεσης... ζήτα να σε συγχωρήσει Εκείνος!

Member
    Έχω κάνει προσευχή να με συγχωρέσει ο Χριστός αλλά πάντα θα έχω αυτήν την ενοχη

Senior Member
    Αν έχεις ανάγκη να νιώθεις ένοχα συνέχισε έτσι.
    Αν θέλεις να απαλλαχτείς από ενοχές, δες ένα ψυχολόγο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Stathis View Post
    Δεν είμαι σε θέση να το πω ποτέ είμαι σε φάση να βρω ναρκωτικά άπλα ήθελα να το πω στο forum ότι αυτό νιώθω ότι άμα δεν συγχωρέσω των εαυτό και αυτό επειδή είμαι θρήσκος η έτσι νομίζω ελπίζω να δείξει έλεος ο Χριστός αλλά ευχαριστώ πάντως που μπήκες στον κόπο να ενδιαφερθεις
    Δεν ξέρω τι έχεις κάνει και ούτε θέλω να μου πεις, αλλά επειδή έχω διδακτορικό στα ναρκωτικά θα σου πω το εξής: Εαν νομίζεις πως αυτό που έκανες είναι κάτι που το φέρνεις βάρος μέσα σου και πως αξίζει να πεθάνεις για αυτό, να είσαι βέβαιος πως αν μπλέξεις με ντρόγκες μετά από κάποιο καιρό τότε θα φέρεις ένα πραγματικό βάρος μέσα σου το οποίο θα το κουβαλάς για την υπόλοιπη ζωή σου και είναι ασήκωτο αυτό το βάρος και θα πεθάνεις αργά και βασανιστικά. Πρώτα θα βασανιστείς για να πιάσεις πάτο και μετά θα πεθάνεις. Τα ναρκωτικά δεν είναι ούτε λύση, ούτε διέξοδος, ούτε τρέντι, ούτε μαγκιά.

Senior Member
    Αν θες να σωθείς, θα πρέπει να σώσεις τον εαυτό σου. Κανένας δεν μπορεί να το κάνει για σένα στη θέση σου. Αν νομίζεις ότι αξίζει για μία έννοια αφηρημένη όπως "η κοινωνία", να θυσιαστείς, τότε θα έχει κάνει καλά τη δουλειά της. Κι εσύ θα είσαι ο καλύτερος σύμμαχός της και δικός σου εχθρός. Μακριά από τις ντρόγκες όπως σου'πε το παιδί, μακριά κι από τους καλοθελητές που θα στο παίξουνε σωτήρες με τις ιδέες τους.

Senior Member
    Σε παρακαλω πολυ μην κανεις τιποτα ! 18 χρονων ανθρωπος ακου εκει. Για το καλο σου πηγαινε σε εναν ψυχολογο το συντομοτερο ή σε καποιο γιατρο. Κοιτα εγω πασχω απο ιδψ και συνεχεια σκεφτομαι ετσι. Οτι και να εχεις κανει το χειροτερο πραγματικα σου μιλαω, δεν αξιζει να πεθανεις , μην νιωθεις ενοχος οτι και εαν ειναι ας ειναι. Μην χανεις τον χρονος σου κολλημενος σε ενοχες. Τελειωσε αυτο εκρινες τον ευατο σου αυστηρα , προχωρα. Ευχομαι οτι καλυτερο

Senior Member
    Πώς είσαι σήμερα; Μη φοβάσαι να πέφτεις που και που ψυχολογικά, το νου σου πως μπορείς να σηκώνεσαι. Με ό,τι σε βοηθά και σε φτιάχνει καθαρά να γουστάρεις. Μπορείς να διαβάσεις, να ακούσεις μουσική, να φύγεις στη φύση, να περπατήσεις, να μελετήσεις, να σε μάθεις. Να γουστάρεις. Και απ΄αυτά που σου συμβαίνουν, μαθαίνεις.

Member
    Ευχαριστώ πολύ

Senior Member
    Ό,τι θες να λες, ακούμε. Θα φτιάξει, κάνε υπομονή.

george1520
    Guest
    Στάθη είχα διαβάσει τότε το θέμα που είχες ανοιξει (αν και το έσβησες μετά από λίγα λεπτά) θα ήταν καλό να το συζητήσεις με κάποιον (ειδικό) έτσι ώστε να δεις πως θα προχωρήσεις..

Member
    Η μητέρα μου λέι δεν χρειάζεται λέι πως το έκανες επειδή έχεις ορμόνες και ότι δεν πρέπει να τιμωρεις των εαυτός σου χωρίς λόγο αλλά δεν ξέρω άμα το εννοεί η το λέι για να με ηρεμήσει η και τα δυο

Senior Member
    Η μητέρα μου λέι δεν χρειάζεται λέι πως το έκανες επειδή έχεις ορμόνες και ότι δεν πρέπει να τιμωρεις των εαυτός σου χωρίς λόγο αλλά δεν ξέρω άμα το εννοεί η το λέι για να με ηρεμήσει η και τα δυο
    Αν αυτό που έχεις κάνει είναι ποινικά κολάσιμη πράξη, θα πρέπει να πας σε ένα δικηγόρο-ποινικολόγο να του πεις τι έκανες και να σε συμβουλέψει πως θα το αναφέρεις σε γιατρό, γιατί το απόρρητο δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, αν βλάψεις ή έχεις βλάψει άνθρωπο, ή έχεις την προδιάθεση να βλάψεις τον εαυτό σου, το απόρρητο σπάει. Πρέπει να πας σε κάποιον γιατρό αν έκανες κάτι σοβαρό, γιατί δεν ξέρεις και δεν μπορείς να εγγυηθείς ποτέ ό,τι δεν θα ξανασυμβεί κάτι παρεμφερές.

george1520
    Guest
    Θα ακούσεις την μητέρα σου ή τον εαυτό σου; Δούλεψε αυτό που σε βασανίζει με κάποιον ειδικό και μαζί του θα δεις πως θα προχωρήσεις.

Member
    Δεν έχω βλάψει κανεναν αλλά αυτό που έκανα είναι χαζό που έκανα και έκανα όταν ήμουν 15-16 αλλά πάλι ήταν ηλίθιο

george1520
    Guest
    Δεν έχω βλάψει κανεναν αλλά αυτό που έκανα είναι χαζό που έκανα και έκανα όταν ήμουν 15-16 αλλά πάλι ήταν ηλίθιο
    Στάθη κάνε αυτό που σου είπα. Μην το αφήνεις να σε τρώει.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast