Originally posted by πανος12345
Quote:
Originally posted by astrid
ΠΑΝΟ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ...ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ!!!ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ...
Σ\'ευχαριστω αστριντ , γιατι μου δινεις κουραγιο να συνεχισω ...
Φοβαμαι μην μου γινει εξη παλι να δουλευω τσαμπα βεβαια , γιατι ισως καποιοι αλλοι να με βλεπουν ηδη με μισο ματι.
Αλλα αν σπουδασα ψυχολογια , μια εποχη που ο μεσος Ελληνας νομιζε οτι διαβαζω το φλυτζανι , ηταν γιατι οπως ολοι μας νομιζω
ειμαστε μερος των προβληματων που καλουμαστε να λυσουμε....
Ενας μηχανικος , εχτισε ενα σπιτι και καθαρισε μεχρι να γινει ισως καποιος μεγαλος σεισμος!
Ενας ψυχολογος ομως ζει καθημερινα τον σεισμο στην ψυχη του και σε εκεινη των αλλων και αντλει δυναμη απο την δικη τους ευχαριστια , που αποτελει το πιο σημαντικο δωρο ,
για οτι καταφεραν να προσφερουν με τις γνωσεις τους...
Κλεινωντας θα ηθελα να σου δωσω μια φιλικη συμβουλη για να την διαβασουν ολοι οσοι σημερα εχουν παρομοια προβληματα...
Οσο οι καυγαδες σας δεν επηρεαζουν την αποτελεσματικοτητα σας στην εργασια , χαρείτε τους και αποφευγετε μονο τις ακροτητες....χωρις καυγαδακι, ισως να σας φαει το σαρακι της αμφιβολιας για τα συναισθηματα αυτων που αγαπατε...
Προσοχη ομως να μην πειραχθει η
οικονομικη σας ανεξαρτησια .
Γιατι τοτε τα προβληματα βγαζουν ριζες και βαθαινουν τοσο πολυ , που μια μερα θα ζειτε κοντα σε αγνωστους!